1 september 2009. Log 878, 15.45 uur. NL.

Met het begin van de meteorologische herfst sloeg ook het weer om. Sinds (in elk geval) gevoelsmatig lange tijd weer eens een regendag. Derhalve een traditional uitgezocht.

De halve kilometer vanaf het parkeerplekje was met een paraplu nog wel te overbruggen.

Met de doelstelling iedere dag een cache te lichten moet je niet eindeloos op de zon blijven wachten. Deze vriendelijk ogende duivel gaf mij alle ruimte om mijn bezoek in het logboek bij te schrijven.

 

2 september 2009. Log 879, 17.41 uur. NL.

Gisteren laat op de middag belde “Bonne Route” mij met de mededeling dat, na zo’n 7 weken, mijn camper eindelijk door de APK was.

Vandaag dus richting Oisterwijk; per trein of op de fiets ?

Het weer was alleraardigst : voor de temperatuur volstond een t-shirt en regen viel er ook niet, dus stapte ik op de fiets.

Deze letterbox stond al lang op het programma. Eigenlijk voor in de pauze tijdens mijn dinsdagse werkroute, maar die route is daar eigenlijk steeds te druk voor.

Dus nu, in mijn vakantie, moest het er maar eens van komen.

Na de fietstocht, grotendeels langs het Wilhelminakanaal, was het tijd voor een wandelpauze. Met de fiets aan de hand was bijna alles duidelijk.

Het kostte wel veel tijd om naar “D” te zoeken, zodat ik halverwege de tocht besloot om eerst mijn camper op te halen.

Met de camper terug naar de bosrand en verder met de wandeling.

Ik vond het een mooie tocht, vooral het rode gedeelte en hoewel ik waarde D niet wist te vinden, was het toch mogelijk om de cache te traceren.

 

3 september 2009. Log 880, 14.35 uur. NL.

Nee, het was vandaag geen luierdag. Ik had al een uur over 3 door de Peel gewandeld, maar wist daar de cache niet te voltooien.

Onderweg naar Anne,voor een verlaat papa-weekend (want afgelopen weekend was ze nog op vakantie), moest toch mijn dagelijkse cache nog gevonden worden.

Ondanks de zeer stevige bui, die gelukkig viel toen ik in de auto zat, werd er toch wel gevist, maar niemand had uitzicht op de cache-lokatie.

 

4 september 2009. Log 881, 12.34 uur. NL.

Voor de derde keer had ik hier (misschien wel onoverkomelijke) problemen om de micro te vinden. Ik had zelfs Anne meegenomen om hier wat langer “onopvallend” rond te hangen. Blijkbaar vielen we toch op, want een bewoner gaf ons de bevrijdende hint.

 

Iets verderop, want we waren met de camper op weg naar een leuke camping, kon ik kruis 1 uit deze 2de serie wederom niet vinden; in mei niet op het ene, nu niet op het andere coördinaat.

 

Log 882, 20.25 uur. NL.

Van de camping te voet naar een restaurantje. Anne zag de Timpaan, ik schreef de tekst over. Wachtend op de soep in “De Zwarte Ruiter” berekende ik de cache-lokatie en na het betalen van de rekening………haalden we voor Anne een schepijsje om de hoek.

Daarmee liepen we, uiteraard, nog even langs de cache.

 

Inmiddels hadden we ook de drie gezichten gespot, zodat de komende maanden regelmatig een van mijn cache-mobielen (GC1NBF9) een Pömp en Pöthuuske zal bezoeken.

 

5 september 2009. Log 883, 9.30 uur. NL.

Na een overnachting in mijn campertje, wist ik enigszins toevallig deze cache te vinden.

Kruis 1 heb ik immers (nog) niet gevonden.

Ik vond beide series erg leuk, maar miste toch regelmatig een korte (“materiaal”) hint.

Je staat toch veelal op punten waar veel mensen langs komen en je wilt (conform de bedoeling) de perkjes toch ook niet overhoop halen.

Desondanks heb ik nog zoveel meer kruizen gezien, dat ik graag een derde serie tegemoet zie.

 

Speciaal vanwege mijn verjaardag liet ik hier de TB Birthday Bear achter.

Nu snel terug naar Eindhoven, want vanaf 12.00 uur zou ik thuis zijn voor feestvierders.

 

6 september 2009. Log 884, 15.00 uur. NL.

Voor de tweede keer deze week zocht ik in dit gebied tevergeefs naar een tentharing.

Maar vandaag wilde ik hier toch in elk geval 1 cache loggen.

Hoewel ik in de omgeving voldoende halve berkenstammen heb gezien, stonden er op de foto-lokatie geen meer; de foto’s zijn daarvan getuige.

 

Log 885, 16.29 uur. NL.

Na weer een vergeefse zoektocht in de Peel ging ik nog even chillen voor mijn (zekere) dagelijkse cache. Een ideale chilplek voor de primitieveling : met een knapzak onder een monumentale boom, of luieren in het hoge gras.

Ik wilde een foto maken van de chillende (?) zweefvliegtuigen, maar zover reikte mijn camera niet; vandaar de foto van de luxe chilbox.

 

7 september 2009. Log 886, 19.55 uur. NL.

Vandaag zou ik met mijn campertje afreizen, maar eigenlijk had ik geen planning gemaakt. Ik had twee weken geleden nogal wat tijd gestopt in een route richting Bastogne, omdat ik daar papa-weekend zou hebben. Maar vanwege de lange APK-tijd kon dat niet door gaan, dus eigenlijk lag het enigszins voor de hand dat ik dat reisje nu zou maken. Maar er werd nog zo’n mooi en warm weer voorspelt, dat zee toch ook wel trok. Graag bezoek ik jaarlijks nog even Renesse…

Dus in de voormiddag een planning gemaakt om Schouwen-Duiveland weer leeg te cachen. Daarna was ik wat slapjes en duizelig, zodat ik niet “durfde” te vertrekken.

Pas tegen vijven besloot ik alsnog te gaan. Tussenstop voor de dagelijkse cache op Noord-Beveland.

 

Halverwege een laat begonnen landgoedwandeling liep ik even op en neer voor deze cache. Gelukkig maar, want eenmaal bij de volgende cache was het al dusdanig donker, dat ik díe niet meer kon gaan zoeken (het leek mij geen ideale lokatie om met een zaklamp rond te lopen). Maar mijn dagelijkse cache was (dus) al niet meer in gevaar.

 

De cache zelf misschien wel : volgens mij is de schroefdop een beetje dol; te vaak op oneigenlijke wijze geopend, denk ik.

 

8 september 2009. Log 887, 12.27 uur. NL.

Gisterenavond nog laat een camperplaatsje gevonden op “resort Land en Zee”.

Vanochtend heel ontspannen uitgeslapen en ontbeten. Het was al na twaalven toen ik onder de strak blauwe hemel, bij een temperatuur van ca. 24 graden op het fietsje stapte voor enkele caches. De eerste lag immers binnen 1 kilometer.

 

Log 888, 12.40. NL. Hier zocht ik aanvankelijk bij de verkeerde paal, maar er hingen enkele bouwvakkers rond. Er van uitgaande dat dat geen dreuzels waren griste ik, in een ongezien (?) moment, even de micro mee naar mijn fiets.

 

Log 889, 13.07 uur. NL.

De cache-lokatie was toch wel mooier dan zo heel dicht bij de molen.

 

Log 890, 13.26 uur. NL.

Wat een schattig molentje. De micro was bijna groter dan de molen…..

 

Log 891, 13.57 uur. NL.

Hoewel ik eigenlijk geen korte-broeken-mens ben, besloot ik hier toch mijn lange broek uit te doen (ik had een korte bij me hoor). Het zou vandaag toch geen bos en onkruid cache-dag worden.

 

Log 892, 14.30 uur. NL.

Het zesde molentje vandaag alweer.

Nu even een uitstapje naar een muurtje.

 

Log 893, 14.48 uur. NL.

Ter afwisseling tussen de molentjes, op mijn fietstochtje ook even een muurtje bezocht.

Aangezien ik een nudistisch vrouwtje “betrapte”, vond ik het niet gepast om een foto te maken. Maar ik genoot wel van het uitzicht.

 

Log 894, 16.03 uur. NL.

Als ik van te voren had geweten waar ik deze cache zou vinden, had ik mijn rondje andersom gefietst. Gelukkig had ik maar de helft van dit extra ritje de wind tegen.

 

Log 895, 16.29 uur. NL.

Zou dit lukken ?? Een 8-tal kinderen speelden bij de molenstenen in de, schijnbaar, aangrenzende tuin. Gelukkig voelde zij zich door mij gestoord (?), want ze gingen allemaal op de loop.

 

Log 896, 17.12 uur. NL.

Na zo’n forse fietstocht moest ik eerst mijn drankvoorraad aanvullen. Daarna sloot ik mij even op achter het hek.

 

Log 897, 17.32 uur. NL.

Bijna vanzelfsprekend begon ik na de vorige molen aan “Betje Does”, om haar verzamelwoede na deze molen weer voort te zetten (maar helaas niet af te kunnen ronden).

 

Log 898, 18.55 uur. NL.

Lang getwijfeld of ik in Zierikzee een restaurantje zou pikken, maar toch besloten dit in Renesse te gaan doen. Na 9 jaar aldaar een seizoensplaats te hebben gehad (tot en met 2008), verlangde ik toch weer naar mijn stamrestaurant; daar kwam ik tussen de 10 en 20 keer per jaar. Maar eerst nog deze molen.

 

Log 899, 19.09 uur. NL.

Als je dan toch bij de molen bent, kun je deze toren toch ook niet laten schieten….

Ik heb vandaag geen enkele molen zien draaien; dit in tegenstelling tot de wielen van mijn fiets. Joop, de barman van mijn stamrestaurant “Buon Cuore” had het over 60 tot 80 kilometer .. Maar het was er een prachtige dag voor

Morgen het “korte” .rondje voor de laatste molen én (helaas nog altijd zonder cache) mijn favoriete Nederlandse bos, in Westenschouwen.

 

9 september 2009. Log 900, 13.00 uur. NL.

Hoewel de temperatuur fors minder was dan gisteren (voor mij volstond alsnog een t-shirt) en de wind behoorlijk was toegenomen, besloot ik inderdaad het “korte” rondje te doen. Eerst via Ellemeet naar het caisson, wat (echt toevallig) op 9/9/9 log 9 honderd werd.

Erg inventief verstopt : ik had het zoeken al bijna opgegeven.

 

Log 901, 16.50 uur. NL.

Na een ouderwetse paaltjeswandeling (dit jaar weer eens de mooiste: groen, een combinatie van bos, strand en “woestijn”) zonder cache, in het bos wat ik zo goed ken, moest het laatste molentje nog even bezocht worden. En jawel……hij draaide.

Als een grondeigenaar zo heerlijk meewerkt aan het leggen van een cache, verdient hij het ook dat een cacher er iets komt nuttigen. Helaas stond er geen soep op het menu, dus nam ik enkel een trappistje met.

Heel leuk vond ik binnen (langs de lange zijde) het ingenieuze systeem waarbij veel model-molentjes draaien; grappig de schuine boekenplank, die in de Efteling niet zou misstaan.

Vanaf mijn tafeltje kreeg ik de (ideale) cache-lokatie in het vizier, maar daar moest ik nog even een diepe buiging voor maken om er bij te kunnen.

Morgen vertrek ik weer van Schouwen-Duiveland….via de bonus, natuurlijk.

Alvast bedankt voor de leuke serie.

 

10 september 2009. Log 902, 11.35 uur. NL.

Vanochtend verliet ik, na 3 nachtjes, de camping. Waar ik vannacht slaap weet ik nog niet, maar ik kon het eiland natuurlijk niet zonder bonus verlaten.

 

Log 903, 12.04 uur. NL.

Hoewel ik 9 jaar een seizoensplaats in Renesse had, wist ik toch weinig van de plaatselijke taal. Ik hoorde er ook altijd erg veel Duits.

5 vertalingen wist ik per internet te doen, voor de andere 5 schakelde ik een Zeeuws contact in : de barman van mijn stamrestaurant “Buon Cuore”.

Hoewel hij over 5de opgave zwaar twijfelde, wist hij mij toch “de cache te wijzen”.

 

Log 904, 13.22 uur. NL.

Zeldzaam op Schouwen Duiveland, maar ik vond, onderweg naar het opgegeven coördinaat, een gratis parkeerplaatsje voor mijn campertje.

Nederlands als ik ben besloot ik gewoon een halve kilometer meer te lopen.

Hoewel ik bij het verkeerde huisnummer uit kwam, was er eigenlijk maar 1 logische cache-plek. Ik heb er nog wel lang op een ongezien moment moeten wachten, onderwijl kijkend naar scheepjes en hondjes. Leuk rondje.

 

11 september 2009. Log 905, 11.25 uur. NL.

Mijn laatste vakantiedag was weer aangebroken.

Het prettigst voor a.s. maandag is dan om mijn werkauto in Den Bosch op te halen.

Dus een “cache station” opgezocht, op advies van Zugführer, mijn spoorboekje.

Reductie Deductie even onderbroken voor een wandelingetje naar deze molen.

 

Log 906, 13.00 uur. NL.

Probleemloos rondje. Zugführer deed het rekenwerk, terwijl ik even naar het ANWB-bordje ging turen; daar kun je momenteel niet echt dichtbij komen.

De wandeling even succesvol onderbroken voor “De Bouwing” en niet-succesvol voor “Vakantietijd” en “Drie-in-Een” als traditional.

Mede door die uitstapjes nog moeten haasten voor Zugführers trein terug; zelf had ik tijd genoeg.

In Den Bosch heb ik nog even twee caches voorbereidt en een terrasje gepikt, alvorens mijn zwaargehavende werkauto opgehaald kon worden. 3 weken vakantie, 3 verschillende collega’s rijden 4x schade !!!!

 

12 september 2009. Log 907, 12.05 uur. NL.

Een rustdagje wat betreft cachen.

Maar de dagelijkse móet, dus op de fiets, met een ommetje naar de supermarkt.

 

13 september 2009. Log 908, 20.00 uur NL.

Nadat Anne vorige week vertelde dat ze niet meer zo graag mee ging cachen, deelde ik vandaag papa-zondag maar even anders in. Diverse festivalletjes in de nabije omgeving en bij het naat huis brengen van Anne maar een oppikkertje als dagelijkse cache.

Helaas koos ik die wat ongelukkig, waardoor ik aardig in tijdnood leek te komen.

Gelukkig wist ik deze te liggen. De puzzel had ik nog niet met volledige zekerheid opgelost, maar dankzij wat veldwerk had ik de cache-lokatie al eens gespot.

 

14 september 2009. Log 909, 16.43 uur. NL.

Mijn eerste werkdag (na de vakantie) werd uitgebreid met zo’n anderhalf uur uit een andere route. Daardoor kon ik in mijn route niet al te lang zoeken naar de geplande cache. Bij wijze van “noodoplossing” (om mijn dagelijkse cache te scoren) besloot ik eindelijk maar eens een start te maken met “Boxtel Sportief”.

De bonusvraag wist ik ter plekke niet te beantwoorden, maar daar vind ik nog wel een oplossing voor.

 

15 september 2009. Log 910, 8.46 uur. NL.

I.p.v. een lunchpauze, hield ik hier maar een breakfastpauze.

Ik had hier immers al 3 x eerder gezocht. Dus koffie mee en ronddolen; horizontaal en verticaal.

De hint was mij direct duidelijk (ik kon er zelfs 3 kanten mee op) en de uiteindelijke, vindplaats had ik, met name de allereerste keer, toch al goed besnuffeld.

Gisterenavond nóg even de laatste logs lezen, maar daar werd ik niet wijzer van :

eerst maar op bezoek bij “Mallu”…..maar dat had mij ook al twee keer niet geholpen; boven of beneden…..maar zover was ik ook al.

Gelukkig viel er vandaag mijn oog ineens wél op (wat een makkie eigenlijk), terwijl ik net op het punt stond het wederom op te geven. Nu het geheim ontcijferen.

 

16 september 2009. Log 911, 13.46 uur. NL.

Mijn koffie-/lunchcollega was in Italië, zodat ik voldoende tijd dacht te hebben om “langs het water” te lopen. Helaas kon ik die niet afronden, maar gelukkig kwam ik in de buurt van de salamanderpoel. Helaas kostte genoemde multi toch wat veel tijd, waardoor ik niet de tijd heb genomen om op zoek te gaan naar deze beestjes.

 

17 september 2009. Log 912, 14.45 uur. NL.

Tegenwoordig houd ik het precies bij, wanneer ik een etappe van een cache afleg, maar wanneer ik bij deze multi het laatste waypoint bezocht weet ik al niet meer.

In elk geval heb ik elk wp op een andere donderdag bezocht, tussen het laatste adres in mijn werkroute en het los-/laaddepot in Den Bosch.

Op de eindlokatie was ik al 4x eerder niet in de gelegenheid om te loggen; steeds was het te druk met hondenuitlaters, kampeerders, pauzeerders etc.

Ook vandaag was het er weer bevolkt, maar besloot ik om op zijn minst de tegel te lokaliseren. Toen ik het bosje in liep vielen mij twee potentiële dreuzels niet eens op. Pas toen ik iets hoorde ritselen zag ik twee mensen , die mij al lang gezien hadden : zij waren net klaar met loggen (hoezo onopvallend…) en riepen mij dat ik kon komen.

Na een gezellig babbeltje bleven zij toch nog op mijn log wachten, belust op het vergaren van de halve cache GC1NBF9. PoeF, ik vond het leuk jullie te ontmoeten.

 

18 september 2009. Log 913, 9.13 uur. NL.

Op vrijdag is gewoonlijk mijn “zwaarste” werkroute, zodat ik weinig tijd heb voor een multi-pauze. Ik ben dus blij dat er toch nog af en toe traditionals worden verstopt.

Het beeld kende ik al, de bijbehorende cache-plaats nu ook.

 

19 september 2009. Log 914, 9.48 uur. NL.

Vandaag hadden wij ons jaarlijks bedrijfs-uitje. We moesten om 11.00 uur verzamelen bij “Fort H” in Muiden, dus besloot ik om enkele caches in Muiden te bestuderen.

Ik vertrok al vroeg (7.15 uur), zodat ik voldoende kans zou hebben om mijn dagelijkse cache niet te missen. Vroeger dan verwacht besloot ik eerst op zoek te gaan naar “Floris”, maar die viel míj niet op.

Toen was er toch ineens wat minder tijd over, dus wandelde ik van “onze” parkeerlokatie aan de Mariahoeveweg eerst naar dit zekerheidje.

Daarna bekeek ik nog mijn oplossingslokatie van “South Park”, maar die kon niet kloppen (?), dus begon ik aan “Wandelmiddagje 3”. Toen ik alle wp’s daarvan had bezocht was het echter de hoogste tijd om mijn collega’s op te zoeken, zodat ik de boot naar Pampus niet zou missen.

 

20 september 2009. Log 915, 15.36 uur. NL.

Na mijn zaalvoetbalwedstrijd bleef ik bewust in de buurt van Eindhoven.

Hoewel het ook heerlijk fietsweer was, ging ik toch voor een wandeling. Ik wilde toch niet al te laat bij mijn jarige zus (jawel, die van De Puttertjes) aan komen.

Helaas wist ik de wandelcache (GCM9GA) niet te vinden, dus reed ik even door naar deze. De bijbehorende fiets kilometers had ik op 30 augustus al gemaakt.

 

21 september 2009. Log 916, 16.56 uur. NL.

Hoewel ik er vandaag geen deel van een andere route bij kreeg (zoals vorige week, Log 909), lukte het weer niet om in mijn werkroute een van de geplande caches te vinden.

Daarom wederom via een sportieve route naar huis.

 

22september 2009. Log 917, 11.18 uur. NL.

Because I never will travel to America, it’s nice to log an American cache.

I thought it would be hide in a Hamburger, but this is very “going Dutch”.

Normally I will be in this area around 9.00 a.m. (during work), but I had a flat tire this morning (better : yesterday evening). With 4 new tires I started work about 2 and a half hours later, but I had to pick up my daily cache.

Finally I finished work early enough for my indoorsoccer match this evening.

 

23 september 2009. Log 918, 13.40 uur. NL.

Eigenlijk liep ik vandaag (weer) langs het water (vorige week miste ik nog 3 gegevens), toen ik besloot om eens even te gaan kijken met wat voor een hulpstuk ik deze micro ooit te lijf zou gaan. Toevallig (?) lag er een bruikbaar artikel nabij de cache, zodat ik niet nog eens terug hoef. De dagelijkse cache is weer gescoord, dus loop ik volgende week weer verder langs het water, want nu heb ik alle gegevens wel gevonden.

De basis voor het terugplaatsen legde ik met een elegant boogworpje.

Overigens was het nog een heel avontuur om me door het oerwoud naar het scherm te worstelen (en verderop er weer uit).

 

24 september 2009. Log 919, 11.10 uur. NL.

Eindelijk…..de laatste uit de serie.

Reeds lang geleden, nog voor de adoptie, bezocht ik alle kazernes, inclusief de bonus.

Deze bleef al die tijd gedisabled, maar nu hem weer nieuw leven is ingeblazen, kon hij natuurlijk niet op mijn palmares ontbreken. Het geeft wel een uitgeblust gevoel.

 

25 september 2009. Log 920, 12.42 uur. NL.

Ik was mijn lunchpakket vergeten, dus ging ik maar eens op zoek in het bos.

De bramen waren nog niet rijp, enkele andere bessen vertrouwde ik niet. Beukenootjes waren er veel te weinig en wild liet zich ook niet zien.

Maar toen vond ik deze goed gevulde doos en daar uit bemachtigde ik een blikje gebrande pinda’s. Met dank aan het bruidspaar dat ze toen heeft uitgegeven kon ik mijn maagje vullen. Mijn toetje, perenbolletjes op siroop (t.h.t. 02/10), stond ik af.

Vol energie wandelde ik andersom terug, waarbij ik een steile uitzicht-heuvel niet hoefde te schuwen. Via een ruïne en een lapjesboom (bijzonder !) bereikte ik de auto weer.

Een heerlijke pauze wandeling op deze zomerachtige dag.

 

26 september 2009. Log 921, 13.22 uur. NL.

Papa-weekend, zondag vrij van zaalvoetbal én prachtig zomerachtig weer.

Vanwege een drukke week, waarin ik geen enkele avond thuis was, had ik niet echt de tijd om een “nieuwe” bestemming te zoeken, dus besloot ik om ook dit seizoen nog even Ouddorp aan te doen met mijn campertje.

Met het informatiebord als smoes voor Anne, heette ik ons alhier welkom in deze alleraardigste cache-area. Nu eerst op zoek naar een camping.

Later thuis zoek ik de betekenis van het gevraagde woord wel op….

 

Log 922, 15.32 uur. NL.

Om Anne weer aan het cachen te krijgen (ze vond het immers niet leuk meer), greep ik hier mijn kans : al 2 jaar geleden “ontdekte”ik deze leuke speeltuin en nam me toen voor hier eens met Anne naar toe te gaan. De dagelijkse cache was al binnen, dus ik kon fijn op een terrasje gaan zitten, terwijl zij heerlijk rondoolde door de speeltuin, met als opdracht de jeep te bestuderen. Zelf had ik gisterenavond nog snel even het internet gedeelte beantwoord.

Na het loggen waren de pannenkoeken aan de beurt; voor mij, geheel in stijl, pannenkoek de flipjes (en de helft van Anne’s appel / rozijnen exemplaar).

Na de pannenkoeken nog even de speeltuin in.

 

Log 923, 18.07 uur. NL.

Toen de speeltuin op slot ging beloonde Anne mij (en zichzelf) op een leuke duinwandeling. Dit gebied had ik vorig jaar al eens helemaal doorkruist; op en neer naar de Kwade Hoek. Voor vanavond vond ik dit wandelingetje genoeg en toog ik met Anne nog via het strand, als beloning voor Anne, terug naar de camping.

 

27 september 2009. Log 924, 10.28 uur. NL.

De ochtend was iets minder koud dan ik had verwacht. Na het ontbijt kon ik zelfs al direct in slechts een t-shirt (maar natuurlijk ook een broek en zo) de straat op.

Een cache binnen de 250 meter van onze camping “De Groene Weide”, via een haast onverwacht binnenpaadje richting de “Kleistee”.

Dat paadje was natuurlijk alleen verwacht omdat ik aan geocaching doe, want anders zal het niet vaak gebruikt worden, denk ik.

 

Log 925, 11.38 uur. NL.

Ook in dit gebied was ik al eens geweest, maar vermoedelijk alleen vanwege het Deltapad, waaraan ik vóór mijn gc-hobby aan was begonnen. Mijn uitdraai dateerde echter nog wel van juni 2008. Anne kreeg duidelijk weer plezier in cachen : korte, duidelijke wandelingetjes, zonder brandnetels en teken….. en met een leuke klimboom (nabij de letter). Nu terug naar de camping en met de camper via nog enkele traditionals richting huis.

 

Log 926, 12.51 uur. NL.

Nee, het gaat er niet van komen om alle Ouddorp-caches vandaag te (be)zoeken.

De dag is nu al te kort, omdat het zo’n prachtig strandweer is. Daarom na deze micro verderop via het strand terug; speciaal voor Anne.

 

Log 927, 13.43 uur. NL.

Aanvankelijk had ik vanaf het “Flaauwe Werk” tot dit rustpunt terug willen wandelen over het strand, maar dan zou het echt te laat worden. Anne’s nichtje Esther vierde haar verjaardag (van morgen) en Anne zou daar over kunnen stappen in de auto van haar moeder; dat scheelt mij dan weer een ommetje via Helmond, want Oirschot ligt wel goed op mijn route terug naar Eindhoven. Deze dus vanuit de camper meegepikt.

 

Log 928, 13.54 uur. NL.

Ook deze nog even aangedaan, omdat ik deze in verkorte printversie op hetzelfde a4-tje had staan als de logs 924, 926 en 927.

 

Log 929, 14.15 uur. NL.

De beschrijving voor dit cache-sluisje stond op de achterzijde van voorgaande caches, dus wilde ik deze ook nog wel even proberen. Niet geheel zeker van antwoord 3, probeer ik deze toch te loggen. Met Anne als fotomodel.

 

Log 930, 14.43 uur. NL.

Suzan is al onderweg naar Oirschot, maar toch wil ik deze vesting nog even nemen.

Ook deze uitdraai dateert al van juni 2008, dus het moest er maar eens van komen.

Hoewel de uitdraaien van vorig jaar voornamelijk als reserve diende, wanneer ik mijn dagelijkse caches niet nabij Renesse kon scoren, waar ik toen nog een caravan had staan.

De talloze schapen deden weinig ter verdediging van het fort, maar produceerden wel veel kleine munitie voor de objecten als bedoeld bij WP3.

De afgesproken dochter-overdracht om 16.30 uur werd net niet gehaald, maar 16.40 bleek niet op problemen te stuiten.

Het was weer eens een zeer leuk papa-weekend, Anne houdt weer van cachen en ik verlang steeds meer naar het einde van mijn zaalvoetbalcarrière (hoewel ik dat natuurlijk wel zelf beslis en dus toch nog maar even uitstel).

Tegenover Ouddorp – Welkom groet ik Ouddorp……tot ziens.

 

28 september 2009. Log 931, 12.45 uur. NL.

Makkelijk gevonden, maar eigenlijk best een saai plekje. Er was geen activiteit te constateren op de academie. Ik kon dus in alle rust loggen en lunchen.

 

29 september 2009. Log 932, 8.50 uur. NL.

Omdat ik elke werkzame dinsdag mijn werkroute start in Oostelbeers en vervolgens via Diessen en Hilvarenbeek naar Goirle rijd, was het een koud kunstje om de afgelopen weken steeds 1 kern kernachtig te bezoeken.

Aldus de kerngegevens bemachtigd en vandaag de cache in de kern getroffen.

 

30 augustus 2009. Log 933, 12.30 uur. NL.

’s Woensdags lunch ik gewoonlijk bij een collega in Utrecht, maar twee weken geleden was zij op vakantie. Daardoor had ik toen tijd voor een wandeling; het was ook prachtig zomerweer. Helaas kon ik al op WP1 niets bruikbaars vinden en had mijn Garmin bij WP2 weinig zin om nauwkeurig te zijn. De start was derhalve erg tijdrovend, waardoor ik de tocht niet af kon maken : ook bij WP6 nam ik te weinig tijd om de waarde te vinden, waarna ik WP8 al niet meer bezocht. Wel de salamanderpoel (als dagelijkse cache).

Vorige week wilde ik, wederom bij mooi weer, via WP8 naar de vermoedde cachelokatie, maar toen was ik al tevreden met het bemachtigen van een hooggeplaatste micro.

Vervolgens nam ik nog wat tijd voor nieuw onderzoek bij WP6 en WP1, nu wel met succes (hoe kon ik het missen….). Het coördinaat was dus compleet en vandaag viste ik de cache op.

Ter voorbereiding van volgende week liep ik al langs meer water tot voorbij Oostenrijk. Hoewel dreigend bleef me het water uit de lucht tijdens de wandeling bespaard.

 

GCA3FE

The devil made me do it !!!

Team GPSLooney

1 september 2009

15.45 uur

878

GC1CCCC

De Brekxsche Hoven

Huijgers

2 september 2009

17.41 uur

879

GC1V9TQ

De Clarinet

Jacala2

3 september 2009

14.35 uur

880

GC1F6GX

Aan het kruis genageld 2 - 9

Mestreechteneer

4 september 2009

12.35 uur

881

GCYFA5

Pythagoras

Orange Lion

4 september 2009

20.25 uur

882

GC1F6HT

Aan het kruis 2 Einde

Mestreechteneer

5 september 2009

9.30 uur

883

GC15WFX

Mariapeel

Kraaiennest

6 september 2009

15.00 uur

884

GC1RHPB

Chillen - In de Stippelberg I

Dirk Verschuren

6 september 2009

16.29 uur

885

GC1EDKC

Het Wijtvliet

Wilde Tijger

7 september 2009

19.55 uur

886

GC1THBR

Molen 't Hert

de duintoppers

8 september 2009

12.27 uur

887

GC1TA4F

Molen "de Lelie"

de duintoppers

8 september 2009

12.40 uur

888

GC1THBK

Molen de Haan

de duintoppers

8 september 2009

13.07 uur

889

GC1THBJ

Molen Windlust

de duintoppers

8 september 2009

13.26 uur

890

GC1THBE

Molen de Korenbloem

de duintoppers

8 september 2009

13.57 uur

891

GC1THB9

Molen Aeolus

de duintoppers

8 september 2009

14.30 uur

892

GC1VYZ1

Muraltmuurtje

Alflies

8 september 2009

14.48 uur

893

GC1THB5

Molen Oosterland

de duintoppers

8 september 2009

16.03 uur

894

GC1THB3

Molen Nieuwerkerk

de duintoppers

8 september 2009

16.29 uur

895

GC1THAW

Molen de Hoop

de duintoppers

8 september 2009

17.12 uur

896

GC1THAZ

Molen den Haas

de duintoppers

8 september 2009

17.32 uur

897

GC1THAQ

Molen de Zwaan

de duintoppers

8 september 2009

18.55 uur

898

GC1VPQ2

Moriaanshoofd - uitzichttoren

de duintoppers

8 september 2009

19.09 uur

899

GC1MG20

Het caisson

de duintoppers

9 september 2009

13.00 uur

900

GC1THAP

Molen de Graanhalm

de duintoppers

9 september 2009

16.50 uur

901

GC1THBY

Molens op Schouwen Duiveland - Bonus

de duintoppers

10 september 2009

11.35 uur

902

GC1GJ4A

De zeeuwse taele

Hneel

10 september 2009

12.04 uur

903

GC1EXWV

Rondje Stoofpolder

De Schilpadden

10 september 2009

13.22 uur

904

GC1X9VK

De Bouwing

Team VOG

11 september 2009

11.25 uur

905

GC1CFK9

Reductie Deductie

Emiledk

11 september 2009

13.00 uur

906

GC1RB88

Poëzie 10

de Setzjes

12 september 2009

12.05 uur

907

GC15N35

De Erven

JapieD

13 september 2009

20.00 uur

908

GC14N1R

Boxtel Spotief Honkbal

Dima

14 september 2009

16.43 uur

909

GC1RBHM

Just An(n)y Cache: Tweeling uit Wales 1

Dutchlandian

15 september 2009

8.46 uur

910

GC1QR79

Salamanderpoel

HJMABKGB

16 september 2009

13.46 uur

911

GCN6X1

Rondje Overbetuwe

TheFamily

17 september 2009

14.45 uur

912

GC1VG44

Pegasus

de boeties

18 september 2009

9.13 uur

913

GCHEFF

DERDE CARPOOL CACHE

mc gregor

19 september 2009

9.48 uur

914

GC1A4M9

Brandevoorter Fietscache 4- Zuidroute

20 september 2009

15.36 uur

915

GC14N3V

Boxtel Spotief Hengelsport

Dima

21 september 2009

16.56 uur

916

GC1MN99

G.O. John and Carol Go Dutch!

G.O. John and Carol, Dutchlandian, Claus & Margie

22 september 2009

11.18 uur

917

GC1F5HF

Geluidswal

JoWi

23 september 2009

13.40 uur

918

GCVG2G

Brandweer Lunteren

Team Nessa

24 september 2009

11.10 uur

919

GC35A4

Theme Cache

Eagles (Walter & Miranda)

25 september 2009

12.42 uur

920

GC1KR4Y

Ouddorp - Welkom

de duintoppers

26 september 2009

13.22 uur

921

GC1P0RG

Ouddorp - de Flipjes

de duintoppers

26 september 2009

15.32 uur

922

GC1VPQ8

Ouddorp - De Enden

de duintoppers

26 september 2009

18.07 uur

923

GC1M9AY

Ouddorp - het Kerkenpaadje

de duintoppers

27 september 2009

10.28 uur

924

GC17AP3

Ouddorp - Kleistee

de duintoppers

27 september 2009

11.38 uur

925

GC1PHNX

Ouddorp - Flaauwe Werk

de duintoppers

27 september 2009

12.51 uur

926

GC1PXPP

Ouddorp - rustpunt

de duintoppers

27 september 2009

13.43 uur

927

GC1PXPK

Ouddorp - Volgerland - uitzicht

de duintoppers

27 september 2009

13.54 uur

928

GC1HNEF

Ouddorp - Sluisje

de duintoppers

27 september 2009

14.15 uur

929

GC16EY8

Ouddorp - de Schans

de duintoppers

27 september 2009

14.43 uur

930

GC1RG9H

Politieacademie Ossendrecht

schoss

28 september 2009

12.45 uur

931

GC17ZBX

De zes kernen

Het Hilver Stel

29 september 2009

8.50 uur

932

GC1G89K

Langs het water

HJMABKGB

30 september 2009

12.30 uur

933