1 oktober 2011. Log 2562, 11.46 uur. NL.
Nou nou. Wat bood deze cache veel weerstand, ondanks de immer meegenomen hulp.

Het begon al met de interpretatie voor wp1, hoewel de kleuren dáár nog wel goed te bepalen waren. Op 21 april ging ik daarom maar eens voorzichtig op pad en vond min of meer bij toeval dat eerste waypoint.

Inmiddels is het te lang geleden om nog met zekerheid te weten waarom ik wp2 in de verkeerde richting zocht, maar toen ik dat uiteindelijk toch vond, bleek dat op een ongebruikelijke plek te zijn (…). Waypoint 3 kreeg ik daarna in elk geval niet meer gevonden.
Ik maakte wel foto's van de waypoints, maar kwam later nogmaals op een verkeerd punt uit.

Bij een derde poging ging het alweer beter: wp3 werd nu ook gevonden. Alleen werden de kleuren weer niet helder gezien. Ik was toen wat gehaast (namelijk in een lunchpauze na een “alternatieve” route huiswaarts) en de foto die ik maakte kreeg ik niet scherp; thuis nader bekijken hielp dus ook niet.

In dit warme papaweekend besloot ik Anne een verassing te doen, als ze eerst mee ging helpen de juiste kleuren te bepalen.

Ondanks wat twijfel kwamen ongeveer op dezelfde plek uit als ik bij mijn derde bezoek.

De auto stond daar kort bij, dus ik gaf Anne het gps-apparaat en legde zelf alvast de tassen in de auto. Toen ik Anne ging zoeken, stond zij zo'n 20 meter van de plek waar ik destijds begon met zoeken; 2 minuten later hadden we de cache toch in handen.


Log 2563, 12.40 uur. NL.

Toen ik deze cache ooit in het vizier kreeg, besloot ik om deze te koppelen aan een leuke attractie voor Anne. Dit papaweekend was het zover en het enige wat ik Anne vertelde was dat de cache perfect aan zou sluiten op een leuk uitje.

Dus op naar de parking en beestjes kijken; Anne vond het een heel erg leuke cache. Ze had er dit keer zo'n plezier in, dat ik het jammer vond dat er niet meer dieren stonden.

De verrassing? Het prachtige Zoo-Parc bezoeken natuurlijk.

Werkelijk een hele fraaie dierentuin.


Log 2564, 16.10 uur. NL.
Na het bezoek aan het dierenpark, stond de auto natuurlijk nog steeds nabij het eerste Loonse dierenschat beest. Dat werd dus nog een flink stukje lopen, maar ik kreeg nog voldoende fut uit Mee-Hopper om deze cache ook nog even te zoeken. En te vinden natuurlijk.

Ik wilde hem graag bezoeken vóór de prijsuitreiking, want als de prijs aan de neus voorbij gaat..... Ik hoop voor Overloon van niet, want ik heb gisteren ervaren hoe dat voelt: in de Jupiler League duurde de eerste periode voor mijn clubje 10 minuten te lang.


2 oktober 2011. Log 2565. 19.05 uur. NL.
Zoals wel vaker (hoewel er toch nog heel vaak een andere koers wordt bepaald) sloot ik het papaweekend af in een kerkdorp van Venray.
Gisteren, na mijn bezoek aan Overloon, zaten hier een tweetal terrassen boordevol en dan ben ik (solo) meestal niet zo cachelustig.

Op weg naar de beschikbaar gestelde parkeerplaats constateerde ik serene rust in het dorp. Precies iets voor mij.

Ik kon de wandeling dan ook heel prettig uitvoeren en de originele cache eenvoudig in handen krijgen. Soortgelijke behuizingen kende ik al wel, maar deze was toch net weer uniek in mijn carrière. Ik moet die leuke serie toch maar eens voltooien.


3 oktober 2011. Log 2566, 18.21 uur. NL. Het bleek te lukken om hier niet op te vallen. Dankzij de hint natuurlijk, want als je hier volop moet gaan voelen, klimmen en snuffelen, zou het zeker niet lukken. Hopelijk hielp de onopvallend achteloze worp terug de verstopplaats niet om zeep.

Op naar de volgende uitdaging.


4 oktober 2011. Log 2567, 19.04 uur. NL. Op dierendag bracht ik mijn eerste bezoek aan Duckstad. Elke avond voor het slapen gaan lees ik nog even de Donald Duck, dus ik ken de personages wel. Heel even dacht ik dat de cache tijdelijk niet te pakken was, want het peiltje wees regelrecht naar een weitje van Oma Duck, alwaar Gijs Gans het maaiwerk over liet aan anderen; schapen in dit geval. Maar.... ik had geluk: het peiltje wees net op tijd naar links, alwaar Guus werd gevonden.


5 oktober 2011. Log 2568, 18.25 uur. NL. Na het werk zocht ik even de rust op. Inderdaad best wel stil hier, terwijl je de auto's voorbij ziet zoeven.


6 oktober 2011. Log 2569, 14.36 uur. NL. Vorige week was het hier veel drukker, maar dat scheelde dan ook een graad of 15. Toch wist ik de haven droog te bezoeken.


7 oktober 2011. Log 2570, 10.52 uur. NL. Nadat ik me voor de derde keer had stukgebeten op het station van Acht, besloot ik voor mijn dagelijkse cache uit te wijken naar de 5de (?) boerderij. Ik had het nog druk, dus las ik snel de hint, maar daarmee maakte ik het me wel moeilijker. In elk geval was ik ter plekke op een (vandaag schaars) droog moment.


8 oktober 2011. Log 2571, 19.00 uur. NL. Af en toe heb ik een hele gemakkelijke dagelijkse cache. Bijvoorbeeld als ik zelf een event organiseer. Natuurlijk kan ik dan niet zelf op pad, maar die route heb ik dan wel al enkele keren afgelegd. Daarbij heb ik nog veel meer moeten tellen en bekijken dan de deelnemers vanavond, waardoor er toch wel vergissinkjes ontstaan.

Gelukkig ben ik daar niet echt op afgezaagd, want de jury-posten mochten heel coulant zijn wat betreft de antwoorden. Het was immers het doel om iedereen (wederom) te laten genieten van de lichtjesroute.

Zelf had ik tijdig post gevat op de eventlokatie en daar is het lang gezellig gebleven. Ik vond het erg leuk dat iedereen ook de moeite heeft genomen om daarheen te komen. Volgend jaar laat ik de ornamenten weer ophangen en nodig ik de cache-gemeenschap graag weer uit voor een verlichtende avond.


Tot die tijd is de eerstvolgende afspraak het GLOW event. Voor geocachers op 12 november. Tot ziens.


9 oktober 2011. Log 2572, 22.42 uur. NL. Zo eenvoudig als mijn dagelijkse cache me gisteren af ging, zo moeizaam werd het vandaag. Ja, mijn reeks van 1239 dagen leek zelfs te ontsporen. Het druilerige weer hield mij lang binnen; ik moest immers tegen etenstijd bij de Puttertjes zijn en twee keer door de regen doe ik niet graag. Toen ontdekte ik de Aalster Tongelreep reeks en ging ik uit van een makkie. Maar uiteindelijk vertrok ik (toch door de regen) erg laat en hoewel ik alle tijd nam om die eerste te zoeken...... hij bleef voor mij verborgen. Natuurlijk werd het tóch tijd om de (eet)afspraak en aansluitend de plichtplegingen na te komen. En ook die liepen uit, terwijl mijn dagelijkse vondst nog moest plaatsvinden. Eigenlijk was dit nog de enige traditional die haalbaar zou zijn, maar ik had hem al eens niet kunnen vinden. Dus met knikkende knieën naar de Hoogstraat voor een tweede poging (en de tweede nano zoektocht vandaag). Achteraf ben ik blij dat ik hem een paar weken geleden niet kon vinden, want nu bleek mijn reeks binnen 5 seconden gered.


10 oktober 2011. Log 2573, 13.31 uur. NL. Een multi? Tijdens mijn werk? Nou, eigenlijk was ik hier al eens eerder wezen vissen, maar toen ving ik bot. Toen ik terug kwam bij de auto wilde net Dark Angel 1969 een haakje uit gaan werpen, waarna ik besloot met hem mee te lopen. Misschien had ik iets fout gedaan. Maar nee hoor, ook Stef kwam op dezelfde eindlokatie uit. Toch konden we beiden de cache niet gevonden krijgen. Ik gaf het na zo'n 3 kwartier op, hij zocht nog een kwartiertje verder.

Vandaag kwam mijn werkroute erg dicht bij de visplas en ik dacht: waarom niet even pauzeren?; na de route is het mogelijk veel te donker om nog aan een cache te beginnen. Dus met de boterhammen in de hand naar het aas en...... beet!! Direct gevonden, terwijl ik mijn brood nog niet op had. Vreemd, want hier ben ik destijds zeker 6 keer overheen geklommen, maar nu viel de verstopwijze me direct op. Tijdens het verder eten en het loggen liet ik mijn gps maar eens even een peiling uitvoeren en die kwam nauwelijks dichterbij dan 10 meter, maar daar houd ik toch altijd wel rekening mee. In elk geval is mijn dagelijkse vangst weer binnen.


11 oktober 2011. Log 2574, 14.13 uur. NL. Vandaag mocht ik Venray en haar kerkdorpen van leesmappen voorzien. Een mooie gelegenheid om te kijken of ik zo'n leuke, kleine multi daarmee kan combineren. Eerst maar even per auto en wat bleek.... mijn werkgever had hetzelfde rondje in gedachten bij het uitzetten van de route. Hoewel de aanwijzing op wp1 voor mij verborgen bleef (ik vond waarschijnlijk wel het bedoelde object), spotte ik later in mijn route zowaar speeltoestellen. Dus daar maar even mee rekenen. Dat bleek het bedoelde wp2 te zijn, zodat ik korte tijd later bij de cache mijn lunchpauze in kon lassen.


12 oktober 2011. Log 2575, 11.00 uur. NL. Door die (veel te) lange werkdagen kom ik 's avonds niet meer achter mijn computer. Gelukkig heb ik tegenwoordig een GC-app op mijn mobieltje, waarmee ik constateerde dat op nauwelijks 500 meter van een klant deze cache moest liggen.

Het bleek op een aloude pauze plaats voor mij, want voor mijn vorige werkgever reed ik ook een route die mij rond het middaguur hierlangs leidde. Dat was nog voordat ik van geocaching had gehoord, maar toen ik er enkele maanden geleden nog eens toevallig passeerde, dacht ik direct dat dit een prima plek voor een cache zou zijn. Toen had ik mijn dagelijkse cache al binnen, dus besteedde daar verder geen aandacht aan. Anders had ik misschien nu wel verder moeten zoeken.


13 oktober 2011. Log 2576, 15.51 uur. NL. Oeps, wat zou er vandaag gaan gebeuren? Normaal bezoek ik ruim 180 klanten op een dag, maar deze route heeft er nog geen 70. Zou het dan echt een keer geen nachtwerk worden? Inderdaad; al om kwart voor twee was ik klaar met mijn werk en na al die regenachtige dagen was de keuze niet moeilijk: in het zonnetje een leuke wandeling. Tot en met E ging alles goed, maar dat blauwe frame kwam ik niet tegen. Ik dacht nog: fijn, een cache waarbij ik niet continue op mijn gps mág kijken, maar met een oude uitdraai kun je ook wel eens problemen krijgen. Dus ging die waarde aan mij voorbij. Omdat ik bleef opletten, spotte ik G wel, waarna wp7 onmiskenbaar was. Hierdoor wist ik de waarde voor F wel terug te rekenen.

Maar er leek wel met het paalnummer geknoeid, maar voor de tweede keer bleek mijn ervaring voldoende om het bedoelde nummer te kiezen. Op het nulpunt was het weer vertrouwd lastig om de cache te ontwaren, maar na wat andere potentiele verstopplekjes te hebben gezocht kwam ik toch terug op punt 1, alwaar ik de beslissende slag wist te slaan.

14 oktober 2011. Log 2577, 16.51 uur. NL. Ik was niet de enige bij de Lange Bleek vandaag. Er stond immers al een cachemobiel. Later bleek dat ik dat al eens had gespot op de Eindhovense rondweg (tegenwoordig ring genoemd). Het papaweekend zou na Anne's paardengedoe al beginnen en ik zou haar daar, in Lierop, gaan ophalen. De bedoeling was dat ik daar niet te laat, maar ook niet veel te vroeg zou zijn, dus ik plande het zo, dat ik rond vijf uur bij de cache zou staan. Toch begon ik te haastig en noteerde A fout, maar dat bleek gelukkig de juiste richting in te gaan, alwaar het nauwelijks fout kon gaan. Daar nam ik toch nog even tijd voor een babbeltje met de eigenaren van de zojuist gespotte TB.

Mijn vergissing kwam aan het licht, nadat ik een groot rund had ontweken. Vanwege pad en beplanting kon ik geen 25 meter bij hem vandaan blijven; we keken elkaar aan en hij sprong op. Gelukkig bij mij vandaan, want die hoorns waren prima geschikt om een spies mee te maken.

Toen ik een potentieël wp2 vond, zag ik direct wat ik fout had gedaan, want de afwijking was 0,0. Verder verliep alles zonder problemen, hoewel 1 wp nog wel vraagtekens opleverde. Verderop bleek dat ook terecht, maar door precies te doen wat er stond kwam de tocht niet in gevaar. Door de goede verzorging kon er ook volop van het landschap genoten worden.

De log van team aardbei, kort voor mij, deed mij even terugdenken aan mijn weekje Texel vorig jaar: daar genoot ik dagelijks van heerlijke kastanjesoep, waar veel pompoen in zat; aardbei maakt het blijkbaar andersom: pompoensoep met kastanjes. Ik ben benieuwd naar het verschil...


15 oktober 2011. Log 2578, 12.16 uur. NL. Gisteren kon het papaweekend al beginnen en daar was een mogelijkheid om haar te introduceren in het overnachten in mijn nieuwe camper. Ironisch genoeg vertrok ik naar de campin waarnaar ik onderweg was met het vorige exemplaar toen die het begaf (zie GC2Z91P).

Na een koude nacht begonnen wij aan de verkenning van het bos van Anne Frank, Anne en ik.

Op wp2 konden wij absoluut niets beginnen; ik ben zeeeeeer benieuwd wat daar geantwoord had moeten worden. Op een op ervaring berustende wijze loodste ik ons toch naar wp3, alwaar de gemiste waarden teruggerekend konden worden. Ook op wp5 was er reden tot discussie, maar even goed nadenken leverde toch de bedoeling op.

Uiteindelijk bleek de cache berekening volledig te kloppen en na een prachtige, zonnige wandeling werd het (dag)boek beschreven.

Na de lunch op de camping reden we naar het Watermuseum (nee, niet voor een cache).

Daarna was het alweer tijd om Mee-Hopper naar huis te brengen, want de zondag is morgen niet te combineren als papadag.


16 oktober 2011. Log 2579, 13.21 uur. NL. Op deze heerlijke nazomerse dag moest ik lekker vroeg zaalvoetballen. 's Middags kon ik gezellig naar mijn clubje aan de Aalsterweg en daartussen zat precies voldoende tijd voor een flinke wandeling. WP1 was nog net bereikbaar, want er bleek een evenement plaats te vinden: het Pure Food Event. Mijn plannetje om na de wandeling ter plekke te lunchen viel daarmee in duigen, want a la carte was vandaag niet mogelijk. Kort voor mijn vertrek sprak ik nog even met de boerderijmeester, die mij vertelde dat de cache vandaag misschien niet bereikbaar zou zijn. Dat moest ik natuurlijk wel zeker weten, want veel tijd voor een alternatieve dagelijkse zou na de wandeling niet meer over zijn. Hij dacht even heel goed na en beloofde mij toen dat ik er wel bij zou kunnen. Dus ik op pad en zonder problemen kwam ik precies bij de cache uit. Ondanks de drukte wist ik hem toch onopvallend te loggen.


17 oktober 2011. Log 2580, 18.22 uur. NL.

Een maand na mijn vorige oversteek mocht ik vandaag weer een Tilburg-route rijden. Het duurde tot na de route alvorens ik brug 2 kon passeren. Uiteraard werd de kabouter vlot gespot, maar ik moest nog wel wat geduld bewaren alvorens ik de melkherberg kon betreden. De mensen in een tweetal lange kano's kregen namelijk instructies. Bovendien waren er nog enkele hondenuitlaters in de buurt, maar die waren ook net voorbij toen de boten het ruime sop kozen. De weg naar het loggen was toen helemaal vrij.

18 oktober 2011. Log 2581, 18.27 uur. NL.

Ondanks de lange werkdag nam ik toch tijd voor een korte multi. Het buiïge karakter waarmee deze dag begon was dan ook al voorbij. Wel een stukje kouder, maar ook weer met een beetje zonneschijn, hield een wandelingetje niet tegen. Toch begon ik per auto, omdat ik toch langs het eerste waypoint kwam. De eventuele bedoeling was het "filteren" van de route, teneinde hem bij wat meer tijd ooit af te maken. Uiteindelijk had ik het net zo goed helemaal te voet kunnen doen, want met uitstappen en keren kostte dat natuurlijk net zo veel tijd. Maar het ging allemaal toch vlotjes genoeg om de hele tocht te voltooien. Alleen voor het loggen moest ik toch wat langer wachten, omdat er toevallig andere mensen (ongeveer) ter plekke moesten zijn. Maar ik kon genoeg geduld opbrengen om weer een stapje dichter bij de bonus te kruipen.


19 oktober 2011. Log 2582, 9.44 uur. NL.

Die Handige Buitenkans Caches voor mijn dagelijkse reeks wil ik dit jaar nog wel allemaal bezoeken. Toch maar elke werkroute één en momenteel in de hoop dat de collega van deze route nog even in de ziektewet blijft. Deze route start in Tienray en komt via Swolgen bijna langs deze cache. Die voor volgende week (hoop ik) ligt ook kort langs mijn werkparcours. Wordt dus vervolgd.


20 oktober 2011. Log 2583, 14.25 uur. NL.

Na deze werkroute heb ik eigenlijk tijd genoeg voor een langere multi, maar vanwege het minder bestendige weer besloot ik om vandaag hier mijn stinkende best te gaan doen. Na "Mooi Paadje" wist ik natuurlijk wat ik zocht, dus had ik hier geen enkele moeite. Die vorige was toen al aan het verslijten, maar deze lijkt duidelijk het product van steviger kost.

Het was nog wel even ruiken geblazen, want er naast lag iets te dampen en ik wilde natuurlijk niet de verkeerde cache oppakken.


21 oktober 2011. Log 2584, 16.00 uur. NL.

Onderweg naar het Snert Event was het even tijd om de benen te strekken. Mijn laatste tussenstop was in Maarssen, alwaar ik Zugführer oppikte.

Alhier wilden we spontaan een carpoolcache vinden; dus zonder gps én wetenschap óf er wel een cache zou liggen.

Eerst onderzochten we een vals cachers spoor en daarna raadpleegden we toch maar even mobiel internet, want Zugführer zou het zichzelf nooit vergeven wanneer later zou blijken dat hier een tóch een cache zou liggen.

Het bleek dat ik mijn mobieltje inderdaad nabij een cache raadpleegde: op 11 meter afstand moest er 1 liggen en die werd dan ook snel gevonden.

Het Snert-cache weekend was geopend.


Overigens zou later blijken dat we ook de laatste cache van dit weekend (zondag) om 16.00 uur zouden vinden.


Log 2586, ca. 21.10 uur. NL.

Rond de stammtisch raakten wij aan de praat met terp1234 en RabbeRubingh.

Gezellig babbellend werden er ineens cachebeschrijvingen rondgedeeld.

Na een kort moment van vraagtekens op de voorhoofden, werd er ineens her en der in de zaal gestript, waarna er allemaal getallen zichtbaar werden. Na even nadenken was de bedoeling snel duidelijk en gingen we met ons vieren op jacht naar de sleutel.

Om andere teams te misleiden vroeg ik af en toe nog naar ieders lievelingskleuren, maar mijn meest bruikbare inmenging was het achterhalen van de laatst ontbrekende schakel.

Daarna konden we de frisse buitenlucht in, alwaar op de plaats van bestemming al een enkeling aan het zoeken was.

RabbeRubingh wist als eerste de cache te lokaliseren, zodat ook wij bij de eerste loggers konden prijken.

Daarna konden we weer fijn terug naar de (warmte bij de) bar.


22 oktober 2011. Log 2587, 10.00 uur. NL.

Met de koffie in de hand wandelden wij van de camper naar de openingsspeech.

De belangrijkste mededeling was waar we het boekwerk met de nieuwe caches konden ophalen en toen we die plichtpleging hadden volbracht gingen we in de heerlijk warm gestookte cache-mobiel ons plan van aanpak bepalen.

Puzzels werden opgelost (op twee na) en de coördinaten in het daarvoor bestemde apparaat gezet.

Tussendoor gingen we nog even op zoek naar Gezinus, die ons een overzichtje van de Noorderrondrit caches had beloofd. Toen bleek al gauw dat we die beter vandaag konden doen, omdat we anders morgen, na het opruim event, veel te laat richting Eindhoven zouden kunnen.

Uiteindelijk werd het toch na enen voor we daadwerkelijk aan zouden fietsen.


Dik na zeven waren we terug op het event, alwaar de gezelligheid (en een heerlijk bord boerenkool) snel werd opgepikt.


Mijn belangrijkste reden van deelname was mijn persoonlijke doel om in 2011 in elke maand in een andere provincie een event te bezoeken. Alhier dus mijn Groninger event.

Inclusief vrijdag en zondag, zouden we uiteindelijk concluderen dat we dit een geweldig super event vonden, waar we geen seconde spijt van hebben gehad.

Alles bleek te kloppen: organisatie, lokatie, gezelligheid en weer.


Log 2588, 13.33 uur. NL.

De kop is eraf: voor ons de eerste cache uit het noorder rondje.


Log 2589, 13.38 uur. NL.

5 minuten na de eerste.... keer 24 = over 120 minuten thuis. Toch?


Log 2590, 13.47 uur. NL.

Even ter onderbreking van de Noorder Rondrit een gekleurd object gezocht.

Aldaar even stil gestaan bij dat verschrikkelijke ongeluk.

Daarna vliegensvlug verder fietsen.


Log 2591, 13.52 uur. NL.

We zijn er bijna??? We zijn net begonnen.

Maar morgen, op de laatste dag van haar bestaan, zullen wij bij de bonus arriveren.


Log 2592, 14.02 uur. NL.

Door de bomen zagen wij ook deze cache niet over het hoofd.


Log 2593, 14.21 uur. NL.

Vanochtend lostte Martijn deze puzzel op, terwijl ik druk bezig was om alle coördinaten van de Noorder Rondrit en de nieuwe Snertcaches in te voeren. Hier controleerde ik of hij dat goed had gedaan. Daarna weer verder met de Noorder Rondrit.


Log 2594, 14.22 uur. NL.

Alsnog de felicitaties met die heugelijke gebeurtenis.

Hoewel heugelijk.... ik heb het ook eens gedaan, maar dat was voor korte duur.

Mij bevalt het vrijgezellenbestaan uitermate goed.

Elke dag een cache (sinds 18 mei 2008)...., dat had binnen een huwelijk waarschijnlijk niet gepast.


Log 2595, 14.38 uur. NL.

Even een bijstelling van de duur van de fietstocht.

Nu al 65 minuten onderweg en pas de 5de uit de serie..

Oké, we deden ook al andere caches tussendoor, maar die 120 minuten gaan niet gehaald worden. Ook niet inclusief 5 minuutjes extra per “vreemde” cache.


Log 2596, 14.50 uur. NL.

Alweer zo'n bij de titel kloppende cache-locatie. Dat kan geen toeval zijn.


Log 2597, 14.58 uur. NL.

Aha. Is dít nu een kanaal!

In Brabant ook hoor....


Log 2598, 15.05 uur. NL.

Omdat de Noorder rondrit ons aan dit kanaal bracht, pikten we ook maar vast iets uit deze nieuwe serie mee.

De dames met de boterham hielpen helemaal niets. Zij zeiden alleen dat ze hem al gelogged hadden en hem al niet meer in de auto hadden.

Misschien hebben ze wel stiekem zitten lachen toen ik op een verkeerde plek begon te zoeken.

Nu al vastbesloten om binnenkort de route noordwaarts te voltooien, moeten we nu eerst verder zuidwaarts.


Log 2599, 15.12 uur. NL.

Gelukkig hoef je naar zo'n boom niet lang te zoeken; die zijn er zelden veel bij elkaar.

Dus even de (gelukkig droge) sloot in en.... hebbes.


Log 2600, 15.17 uur. NL.

In zo'n cache serie kun je nauwelijks een bijzondere cache plannen als zoveel honderdste found. Hier legde ik dan maar de feestelijke link met een denkbeeldige bramentaart.


Log 2601, 15.28 uur. NL.

Al van verre zagen we onze mede zuiderling wanhopig bij de brug staan.

Dichterbij gekomen vertelde hij ons dat dit de enige was die hij nog niet had kunnen vinden; hij was er nu al voor de derde keer.

Dus wij hielpen hem een handje: vanuit een ontspannen positie (lekker in het zonnetje) was een minimale acrobatische beweging voldoende om het doosje te vinden.

Foske ook zo blij als een kind.


Log 2602, 15.37 uur. NL.

Aha. Is dít nu een weg!

In Brabant ook hoor....


Log 2603, 15.48 uur. NL.

Natuurlijk, vandaag, viel ook deze brug binnen bereik van de Noorder rondrit.

Om de cache te vinden schreeuwde ons de buurvrouw na een minuut of 5 zoeken de verlossende hint toe.


Log 2604, 15.54 uur. NL.

Aha. Is dít nu een bospad!

In Brabant ook hoor....


Log 2605, 15.59 uur. NL.

Nu zeurde Zugführer al geruime tijd om een picknick (vanaf het moment dat hij dat op het overzicht had zien staan), maar helaas hadden we helemaal geen proviand bij ons.

Turend op het klokje wisten we ook dat het nog een hele kluif zou worden om voor het donker de hele serie te hebben voltooid.

Dus snel loggen en doorfietsen.


Log 2606, 16.11 uur. NL.

Hier zaten we even voor een keuze: na deze log weer naar een TABcache of toch maar e.e.a. laten liggen. Het gaat toch een latertje worden en we willen eigenlijk ook nog bingo spelen.

De wijsheid overwon. Maar ook de indruk dat het komende stuk fietspad wel eens een prachtig pad zou kunnen zijn.

Rechtdoor dus en even later wisten we dat Groningen veel mooier was dan wij ons dat in het zuiden voorstellen.


Log 2607, 16.25 uur. NL.

Aha. Is dít nu een boompje!

In Brabant ook hoor....


Log 2608, 16.31 uur. NL.

Aha. Is dít nu een fietspad!

In Brabant ook hoor....

En wat voor één: een prachtige pad door een mooi gebied.

Maar de cache zat er niet aan (vast).


Log 2609, 16.43 uur. NL.

Bewust lieten we enkele nieuwe caches links liggen. We hadden immers nog zat te doen richting de snert. Toch vonden we de (zeker in het bos) langzaam invallende schemering een mooi moment om bij de trollen op bezoek te gaan.

Een mooi werkstukje lag daar op de nieuwsgierige cacher te wachten.

Snel weer opbergen, want de volgende cachers zijn al in aantocht.


Log 2610, 17.01 uur. NL.

Helaas zaten Mastermind (maar dat zou achteraf logisch blijken) en Bingo er echt niet meer in vandaag, maar we wilden toch graag ook een multi doen.

Zo gezegd zo gedaan en het verraste ons dat een kort geleden gepasseerd "onderdeel" niet bij deze multi werd betrokken.

De cache bleef toch nog even verborgen, maar gelukkig wist ik hem te pakken te krijgen. Gelukkig maar, na de armspierentraining (om de fietsbenen even te ontlasten).


Log 2611, 17.08 uur. NL.

Aha. Is dit nu een kruispunt!

In Brabant durf ik dat op deze afstand niet meer te beweren hoor, maar de bedoeling was duidelijk en de cache gevonden.


Log 2612, 17.17 uur. NL.

Wat een keuze zeg. Gelukkig hebben we een volgend coördinaat, zodat eenvoudig de juiste weg gekozen kon worden.


Log 2613, 17.24 uur. NL.

En toch kozen we hier niet helemaal het juiste pad. Ik herkende dan ook geen voetbalveld alhier, terwijl ik daar toch verstand van zou moeten hebben. Zelfs op het event gisteren, was ik in gedachten een beetje bij mijn clubje, dat op zo'n 40 kilometer daar vandaan actief was.

FC Veendam – FC Eindhoven 1 – 2.


Log 2614, 17.31 uur. NL.

Gezien de titel wilden we deze cache best overslaan, maar vanwege de reeks niet. We boften dan ook dat we ter plekke weinig connectie ontdekten en konden de micro fris en fruitig bergen.


Log 2615, 17.39 uur. NL.

Ook hier was de titel wat ver gezocht. Of het bankje was inmiddels verplaatst.

Uiteraard belette het ons niet om ook deze cache te traceren.


Log 2616, 17.50 uur. NL.

Dankzij het enorme aanbod van caches in deze regio kwamen we vaker niet dan wel collega zoekers tegen. Hier was het echter weer raak. Op het punt van opgeven (of bang dat wij dreuzels zouden zijn) neigden zij in hun auto te stappen.

Toch zochten ze nog even mee. Na wat overbodig klimwerk zag ik uiteindelijk de (lichte) afwijking in het landschap.

Hoe vaak zouden ze er al bovenop hebben gestaan?


Log 2617, 18.04 uur. NL.

Eigenlijk zouden we beter zijn doorgegaan met de Noorder rondrit, maar er stonden verder helemaal geen caches op mijn gps, rondom deze grenspost.

Dus toch maar “even” (dat werd een dik half uur) op en neer.

De berg op en na enig speurwerk kon op de vondst “geproost” worden.

Extra leuke bijkomstigheid: een vanochtend aangekocht cache-uitrustingsartikel kwam heel goed van pas. En dat terwijl ik het (laatst voorradige) exemplaar kocht om bij een andere cache te gebruiken; één waaraan we niet zouden toekomen.

(Morgen zouden we die wel gaan doen en toen bleek het niet bruikbaar....)


Log 2618, 18.21 uur. NL.

Aha! Is dít nu en Avebe.

Een wat??? Kennen wij dat in Brabant ook???


Log 2619, 18.34 uur. NL.

Het bleek al wat langer: de titel vervreemde steeds meer als hint. En als Zugführer dan ook roept dat we hier bij Veldzicht staan wordt het er niet eenvoudiger op.

Maar uiteindelijk wordt de klus geklaard. En dat terwijl ik deze verstopwijze al eens eerder tegenkwam; notabene in het diepe zuidwesten van ons land.

We zullen er niet veel meer aan hebben dat de titel toch weer hint bleek te zijn, want we hebben er nog maar 1 voor de boeg.


Log 2620, 18.48 uur. NL.

De fietslampen waren in middels ontstoken en met hongerige magen zochten we ons te pletter. Zaten we wel goed? We zagen immers niets van het veld, want daar moesten we met onze rug naar toe staan. Doorzetters als we zijn kwam ook deze achter het groen vandaan.

Nu snel naar de camping. De bonus doen we morgen wel.

Hopelijk kunnen we nog eten, want de nachtcache willen we toch ook niet missen.


Log 2621, 21.10 uur. NL.

Normaal gesproken zou ik na zo'n toch van vandaag 's avonds het liefst aan de bar gaan zitten, maar we hadden nog precies genoeg tijd over om een heerlijk bord boerenkool te verorberen. Daarmee kwamen we weer op krachten om aan de nachtcache mee te kunnen doen.

Het was dan ook perfect cache weer geweest: droog, zonnig en toch niet te warm. Ik heb geen druppel gezweet.


Dus het donkere, stille woud in. Dat verwacht dan tenminste.

Nu organiseerde ik vorige week het Lichtjesroute Event (GC340T3)(en over 3 weken het GLOW), maar daarvoor heb ik niet alle ornamenten op hoeven hangen.

Hier was echter verlichting aangelegd waar je U tegen zegt. Het bos was tot een zeer sfeervol decor omgetoverd.

En stil was het ook zeer zeker niet, want regelmatig klonk er onheilspellend gegil, heksachtig gelach en snerpende angstkreten.

Vele acteurs hadden van alles verzonnen om je vanavond niet eenzaam te voelen (of zou dat dan toch fijner zijn geweest?).

En al die spannende taferelen leidden (natuurlijk) nog tot een kriebelige cache ook.

Helemaal TOP; ik zou haast zeggen: “er gaat niets boven....”

Maar nu eerst een..... Hertog Jan dan maar.


Log 2622, 23.04 uur. NL.

Tijdens één van de vele gezellige babbeltjes op event ontvingen wij een uitnodiging voor het feestje. Dit was immers ons eerste Snert Event, zodat wij de bedoelde puzzels nooit ontvingen.

Zonder coördinaat prijs te geven gaf een feestneus ons een aanwijzing hoe bij de traktatie te kunnen komen. De zaklamp was nog warm, maar nog niet leeg, dus gingen wij op pad; de lanen uit, de heuvels op.

En warempel, zonder graven stonden wij plotseling voor de prachtige cache.

Alweer een sfeervolle plek in het bos. Naar onze mening was dit een prachtig tijdstip om deze cache te bezoeken.

Ik probeerde nog de kaarsjes uit te blazen (om bosbrand te voorkomen), maar dat mocht niet lukken.


23 oktober 2011. Log 2623, 10.10 uur. NL.

Na de tweede overnachting op het Snert event meldden we ons bij de opruiming.

We hadden echter al aangekondigd dat we niet de hele tocht mee zouden fietsen, want we wilden niet al te laat terug zijn in Eindhoven (…).


Daarom deden wij gisteren onze goede daad: de hele Noorder rondrit gefietst (inclusief nog enkele nieuwe caches – totaal 35 logs-) en daarmee gecontroleerd dat ze vandaag allemaal netjes klaarliggen om opgeruimd te worden.

De eerste tijdmeting wees er op dat we in 120 minuten alles zouden kunnen bezoeken, maar het werd uiteindelijk een tocht van 5 uur en 20 minuten. Dat wilden we ons vandaag niet veroorloven (…).


Na het tekenen van het logboek verlieten we de event-camping. In elk geval met een bezoek aan de bonuscache.


(…) “Helaas” zou blijken dat wij toch weer 5 uur en 50 minuten in deze prachtige regio zouden cachen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.


Log 2624, 10.36 uur. NL.

Gisteren fietsten we hier al langs, maar toen hadden we geen coördinaat.

Bovendien stond er toen een muggelmobiel.

Nu had ik hem eigenlijk willen laten liggen, met het oog op een spoedige terugkeer naar deze regio. Maar voor ik dat aan Zugführer kon uitleggen had hij hem al in zijn hand.

Overigens waren we nu per auto; begonnen aan de terugreis naar het zuiden.


Log 2625, 11.00 uur. NL.

Even ter onderbreking van de kindercache waarmee we bezig waren, maar hij was dan ook kinderlijk eenvoudig door Zugführer opgelost.

De prachtig vervaardigde cache ontnam alle twijfel; geen vraagtekens dus.


Log 2626, 11.18 uur. NL.

Voor onze leeftijd was dit natuurlijk een simpel klusje.

Wel wil ik even opmerken dat de opdrachten bijzonder inventief in het bos zijn geïntegreerd.


Log 2627, 11.30 uur. NL.

Op de dag dat hij zal worden (op)geruimd, konden wij deze cache nog mooi even bezoeken. Dit dankzij onze middagvullende fietstocht van gisteren.

Het was een mooie rondrit, waarna wij een heel andere kijk op deze provincie kregen.

We moeten snel eens terugkomen voor al die andere caches alhier.

Nu snel, via nog enkele caches, terug naar Eindhoven.


Log 2628, 11.49 uur. NL.

Gisterenochtend besteedde ik nog geen aandacht aan dit dialect. Ik wilde eerst even acclimatiseren. 's Avonds, in de kantine, tijdens het wachten op de boerenkool, wilde ik wel even in deze taal duiken. Ik probeerde het toch een beetje met Brabantse spraakvallen te vergelijken en vroeg daarna het barpersoneel om controle. Die jongeman bleek zelf het taaltje niet echt machtig, dus riep hij de hulp in van zijn moeder. Hij kwam terug met een bevredigend resultaat: 4 van de 6 goed. Ik durf nog eens terug te keren.


Log 2629, 12.00 uur. NL.

Zou Roel in deze uitspanning verwekt zijn?

Zouden hier dit jaar ook geocachers vertoeven?

Volgend jaar weer een product? De nachten waren er koud genoeg voor.


Log 2630, 12.05 uur. NL.

Gisteren maakten we al kennis met deze serie. We besloten ook om hem niet af te maken, omdat we toch enigszins op tijd naar huis willen, maar na ons bezoek aan Roel konden we het niet laten om nummer 8 (en dadelijk 7) ook nog even te bezoeken.


Log 2631, 12.13 uur. NL.

Toch Alweer Buit nummer 5 uit deze serie. Of staat T.A.B. ergens anders voor?

In elk geval gaan we nog even door tot en met nummer 1.


Log 2632, 12.31 uur. NL.

Na nummer 7 konden we er 3 overslaan. Die deden we gisteren al op de fiets.

En ook hier hadden we weinig moeite.


Log 2633, 12.36 uur. NL.

Dit vernuftige verstopplekje moest ik dan weer ontdekken. Zugführer mocht vandaag de logjes schrijven en daarbij liet hij hier de cache uit zijn handen vallen.

Mijn magneetstaaf bood geen uitkomst, dus moest hij het zelf maar (uit)zoeken. Ik begon alvast de message te ontcijferen.

Toen ik dat (zonder gps) voor elkaar had (én de “grot” had bekeken) was Martijn door een collega cacher weer aan de cache geholpen.


Log 2634, 14.07 uur. NL.

Om even aan de breinbrekende boswandeling te ontsnappen, gingen we even op zoek naar iets wat dus wél moet kunnen. Inmiddels hadden wij Tuur-on-Tour ingehaald en ter plekke was ik het meest helder van geest: ik koos meteen het juiste cacherspaadje. Desondanks zagen mijn “collega's” het eerst waar ik precies naar toe moest. Maar helpen...... ho maar.

Zugführer en Tuur hebben de cache dus nooit in handen gehad!!!! Ik wel; gewoon omdat het kan.


Log 2635, 14.15 uur. NL.

Ik heb altijd mijn paspoort bij me, dus niets weerhield me ervan om even naar Duitsland te wandelen. Voor de tweede keer dit weekend kwam mijn nieuwe cacherstool uitstekend van pas, hoewel nog steeds niet waarvoor ik het gekocht had.

Later zou ook blijken dat ik het bij die betreffende cache ook niet zou kunnen gebruiken, maar natuurlijk had ik lang geen spijt meer van de aankoop.


Log 2637, 15.40 uur. NL.

Bijna vergeten? Nee hoor. De boodschap was eerder vanmiddag duidelijk overgekomen.

Natuurlijk ken ik ook het fenomeen flessenpost. Heel vroeger heb ik dat ook eens uitgetest. Ergens aan de Noordzee wierp ik een brief in zee en enige tijd later kreeg ik post.

Toevalligheidje........ er volgde een hele korte correspondentie met een jongen uit Delfzijl. Groningen dus. Zou deze cache om díe fles handelen???


Log 2638, 15.53 uur. NL.

Op weg naar onze laatste cache pikten we deze toch nog maar even mee. Het was er niet (te) druk en de auto kon best even op de oprit staan.


Log 2639, 16.00 uur. NL.

Dit moet dan echt onze laatste snert weekend vondst zijn. Toevallig vonden wij die net als de eerste, vrijdag, om klokslag vier uur.

Ik weet inmiddels nog steeds niet waar T.A.B. voor staat, maar Ter Apel Bourtange lijkt mij wel passen. Wij bezochten e.e.a. Zuidwaarts; B.T.A. Dus. Of eigenlijk 8.T.A.

Bij een volgend bezoek aan deze prachtige streek rest dus nog 9.B. In bedoelde richting.

Hier konden we overigens nog even een haast wanhopige Duitser hulp bieden; hij zocht al enige tijd tevergeefs naar deze cache.

Na deze goede daad konden wij eindelijk huiswaarts en die reis verliep zeer voorspoedig.


Thuis sloten we een enorm geslaagd weekend af met een heerlijke satéschotel. En natuurlijk een biertje (of twee). Proost.


24 oktober 2011. Log 2640, 17.45 uur. NL.

Vanuit mijn laatste klant nog snel even naar de derde brug.

Nou ja, brug. De cache lag meer bij een soort tunnel; zo te ruiken.

Snel even vissen, loggen en doorspoelen.

Volgende week brug 4.


25 oktober 2011. Log 2641, 16.13 uur. NL.

Ondanks mijn tuinbouwkundige opleiding deed ik niet de moeite om het bloemetje goed te bestuderen. Coördinaten zijn mij tegenwooordig veel duidelijker dan plantennamen.

Ik had al een meteen een ideetje waar ik naar moest zoeken, vanwege een eerder ervaring van dien aard. Dat bleek ook volledig te kloppen.

Ik neem nooit bloemetjes mee, dus nu ook niet, maar ik ga ze ook niet uit de weg.

Zeker niet als het voor mijn dagelijkse cache simpel te plukken is.


26 oktober 2011. Log 2642, 10.17 uur. NL.

Net als vorige week, kon ik vandaag weer snel van mijn dagelijkse druk af.

Nee hoor, niet díe boodschap, maar het vinden van zo'n doosje.

Vorige week had ik eigenlijk al bepaald dat ik deze zou gaan doen en gelukkig kon ik de baas overtuigen dat hij mij deze week weer op deze routes zou zetten. Aanvankelijk plande hij mij elders in. In elk geval ben ik weer een maandje verder.


27 oktober 2011. Log 2643, 15.50 uur. NL.

Het wordt steeds zwaarder, deze week.

Enkele maanden geleden beloofde ik Zugführer om hem te assisteren met een aantal krantenwijken. Ik zou nu immers mogelijk zonder werk zitten. Maar mijn nieuwe baan werd verlengd, waardoor ik dagelijks zo'n 12 uur op pad ben.

Maar.... een man een man, een woord een woord. Iedere dag om 4 uur uit de veren.

Maar denk je dat ik voor twaalven naar bed “kan”? Dus niet.

Toch was het te prachtig weer om me tot een oppikkertje te beperken. En deze route biedt nu eenmaal ruimte; hiermee ben ik al om half twee klaar.

Dus deze wandeling aangevangen. Maar ondanks de bekendheid met het terrein wist ik D en H niet te vinden. Ik had dan ook geen enkel idee wát ik op beide punten zou moeten vinden, dus werd het spelen met cijfers. Overigens was ook I niet optimaal leesbaar, maar ik kwam toch op een aannemelijk plekje uit. Zoekplek A kon ik vlot elimineren; B bood meer mogelijkheden.

Veel meer, want de cache kwam maar moeizaam tevoorschijn, zonder exact coördinaat.

Maar al bellend met een hulplijn stond ik er ineens boven op.

Eens kijken waar VELDHOVEN 7 mij binnenkort rondleidt. 6 heb ik immers al eens gedaan.


28 oktober 2011. Log 2644, 10.48 uur. NL.

Vandaag was ik gewoon vrij. Normaal gesproken iedere vrijdag, vanwege routes die gebasseerd zijn op 10 werkuren per dag.

Wel zou ik Zugführer nog steeds met wat krantenwijken helpen, dus rolde ik om half 5 al uit mijn bed. Toen het laatste dagblad in de brievenbus was gegleden reden we meteen door naar de grensstreek. Martijn zorgde voor het ontbijt; dat gaat heel handig in een camper.

Dus met een gevulde maag begonnen we aan de mooie wandeling, waar alle informatie eenvoudig werd gevonden.

Helaas namen we 1 verkeerd pad, parallel aan het juiste, maar dat liep dood.

Omdat ik nog steeds geen fierljepstok in mijn standaard cacheuitrusting heb zitten, moesten we dat hele stuk ook weer terug.

Waarschijnlijk waren we te moe om ons daar al te druk over te maken, dus liepen we gezapig door naar de cache. Toen we daar net de hielen hadden gelicht klonk er een enorme ontploffing. Ik weet nog steeds niet wat of waar het epicentrum lag, maar de trommelvliezen trilden nog geruime tijd na.


29 oktober 2011. Log 2645, 12.31 uur. NL.

Het plan was gelijk aan gisteren: na de krantenwijken een heerlijke wandeling.

Wij kozen voor het Nuenens Broek, maar daar strandde de zoektocht op waypoint 10.

Bijna bij de auto terug ontmoetten we “jeayla” en we raadden hen af om aan de tocht te beginnen. Maar net als wij vorige week in Groningen (GC32NQA) toonden zij karakter.

Wij haalden eerst Mee-Hopper op in Helmond, want die stond te popelen om weer een papaweekend te beleven.

Eenmaal in het Helmondse centrum belde “jeayla” om assistentie bij wp1....

Terug in Nuenen hadden wij niets meer van hen vernomen, dus kozen wij ervoor om het Weverkeshof te bezoeken.

Anne bleek er al eens te zijn geweest, maar die vindt boerderijen altijd wel leuk.

Even wat googlen op het mobieltje, een aangenaam rondje en de cache was gevonden.


Om 16.28 uur belde “jeayla” op met de mededeling.........gevonden!!!

Met de aanwijzing voor wp10 op papier kunnen we t.z.t. terug naar het broek.

Ervaring zegt ook niet altijd alles!!!


30 oktober 2011. Log 2646, 19.42 uur. NL.

Vandaag had ik wel eens zin in een rustig dagje. Helaas moest ik eerst zaalvoetballen, maar dat pakte gunstig uit: de tegenpartij kwam niet opdagen. Daarna was het heel eenvoudig om saai thuis te blijven hangen. Ik achter de laptop, Anne voor de tv.

Hopelijk zou het qua duisternis nog lukken om de cache te pakken na het thuisbrengen van Anne.

Beducht op een not found, omdat dat in de familie hier al vaker gebeurde, nam ik alle tijd om hier te gaan zoeken. Weliswaar gaf mijn apparaat nog 7 meter aan, maar het duurde welgeteld 2 seconden voor ik de cache in mijn handen had.

Het was er lekker rustig, zodat ik geheel in de sfeer van de dag mijn log kon plaatsen.

Morgen waarschijnlijk een cache iets verderop aan dit kanaal.


31 oktober 2011. Log 2647, 18.36 uur. NL.

Bijna 23 uur na de vorige vondst stond ik een eindje verder aan de kade.

Tussendoor heb ik gewoon geslapen en gewerkt, want ik deed dat stukje (Son – Tilburg) niet per boot en al zeker niet zwemmend. Over het volgende stukje (naar brug 5) ga ik waarschijnlijk een week doen....


GCNAN2

Hondsberger weerstand

Henielma

1 oktober 2011

11.46 uur

2562

GCT11T

Loonse dierenschat

Henielma

1 oktober 2011

12.40 uur

2563

GC29Q4Q

Entente Florale

de lôntjes

1 oktober 2011

16.10 uur

2564

GC21EZQ

Venray's Kerkdorpen #6: Merselo

GeoRooj

2 oktober 2011

19.05 uur

2565

GC333CQ

De uitdaging: #2. Niet opvallen!

remoke

3 oktober 2011

18.21 uur

2566

GC33XTX

Duckstad – Guus Geluk

reloe

4 oktober 2011

19.04 uur

2567

GC1G2EX

Achter het Achterbos

Bram Bronneberg

5 oktober 2011

18.25 uur

2568

GC2AB8Q

Kanaal Half Dozijn: Welvaart Passantenhaven

dagger38

6 oktober 2011

14.36 uur

2569

GC2Z3GV

Boerderij 5

de tuutjes

7 oktober 2011

10.52 uur

2570

GC340T3

Lichtjesroute Event 2011

Cache-Hopper

8 oktober 2011

19.00 uur

2571

GC2DC93

Het spoor bijster

De Nachtegaaltjes

9 oktober 2011

22.42 uur

2572

GC2Q80Y

Visze

flet

10 oktober 2011

13.31 uur

2573

GC21EZP

Venray's Kerkdorpen #05: Leunen

GeoRooy

11 oktober 2011

14.13 uur

2574

GC2PDTV

HBC-2011: April

Heilig Boontje

12 oktober 2011

11.00 uur

2575

GC1GJ7J

VELDHOVEN 4 (De Koningshof-route)

GEANTJES

13 oktober 2011

15.51 uur

2576

GCQADT

WWW2: de Lange Bleek

Goedweerloper

14 oktober 2011

16.51 uur

2577

GC1C0CE

Het bos van Anne Frank

The Flying Deuces

15 oktober 2011

12.16 uur

2578

GC21A95

Groendomein Wasven

irisisleuk

16 oktober 2011

13.21 uur

2579

GC2E30V

Wilhelminakanaal 2 – brug Oisterwijksebaan


17 oktober 2011

18.22 uur

2580

GC21EZJ

Venray's Kerkdorpen #01: Blitterswijck

GeoRooy

18 oktober 2011

18.27 uur

2581

GC2PDV4

HBC-2011: Augustus

Heilig Boontje

19 oktober 2011

9.44 uur

2582

GC2T1K3

Daar zit geen luchtje aan!

columbos

20 oktober 2011

14.25 uur

2583

GCYZ2D

Effe snel oppikken

ET4FR & CO

21 oktober 2011

16.00 uur

2584

GC2VT1M

WE-TEAM Stammtisch event 2011

WE-TEAM

21 oktober 2011

20.00 uur

2585

GC30JH3

ABC-tje

WE-TEAM

21 oktober 2011

21.40 uur

2586

GC2VT1E

WE-TEAM Snertevent 2011 – Het Jubileum

WE-TEAM

22 oktober 2011

10.00 uur

2587

GC1Q2R2

22 Noorder rondrit ~ Langs het zandpad

WE-TEAM

22 oktober 2011

13.33 uur

2588

GC1Q2R4

23 Noorder rondrit ~ T splitsing

WE-TEAM

22 oktober 2011

13.38 uur

2589

GCJ8BN

The big crash

Twinlife

22 oktober 2011

13.47 uur

2590

GC1Q2R5

24 Noorder rondrit ~ We zijn er bijna

WE-TEAM

22 oktober 2011

13.52 uur

2591

GC1NTGZ

01 Noorder rondrit ~ Door de bomen......

WE-TEAM

22 oktober 2011

14.10 uur

2592

GC35825

Logikwiz 2011

WE-TEAM

22 oktober 2011

14.21 uur

2593

GC30M9Z

R&J Trouwcache

WE-TEAM

22 oktober 2011

14.33 uur

2594

GC1NTKZ

02 Noorder rondrit ~ 26.4

WE-TEAM

22 oktober 2011

14.38 uur

2595

GC1P40Y

03 Noorder rondrit ~ De Bosrand

WE-TEAM

22 oktober 2011

14.50 uur

2596

GC1Q04X

04 Noorder rondrit ~ Het Kanaal

WE-TEAM

22 oktober 2011

14.58 uur

2597

GC30YT7

06 T.A.B. ~ Zuidveldsluis

WE-TEAM

22 oktober 2011

15.05 uur

2598

GC1Q079

05 Noorder rondrit ~ 8 Stammetjes

WE-TEAM

22 oktober 2011

15.12 uur

2599

GC1Q07J

06 Noorder rondrit ~ Bramen

WE-TEAM

22 oktober 2011

15.17 uur

2600

GC30YT4

05 T.A.B. ~ Ter Walslagebrug

WE-TEAM

22 oktober 2011

15.28 uur

2601

GC1Q08X

07 Noorder rondrit ~ Naast de weg

WE-TEAM

22 oktober 2011

15.37 uur

2602

GC30YT1

04 T.A.B. ~ Ter Wisch

WE-TEAM

22 oktober 2011

15.48 uur

2603

GC1Q0B4

08 Noorder rondrit ~ Bospad

WE-TEAM

22 oktober 2011

15.54 uur

2604

GC1Q0DJ

09 Noorder rondrit ~ Picknick

WE-TEAM

22 oktober 2011

15.59 uur

2605

GC1Q0EF

10 Noorder rondrit ~Dood hout

WE-TEAM

22 oktober 2011

16.11 uur

2606

GC1Q0FT

11 Noorder rondrit ~ Een boompje

WE-TEAM

22 oktober 2011

16.25 uur

2607

GC1Q0H5

12 Noorder rondrit ~ Aan het fietspad

WE-TEAM

22 oktober 2011

16.31 uur

2608

GC31FM6

Trollen!

WE-TEAM

22 oktober 2011

16.43 uur

2609

GC32NT1

Synagoge van Ter Apel

WE-TEAM

22 oktober 2011

17.01 uur

2610

GC1Q0HH

13 Noorder rondrit ~ Het Kruispunt

WE-TEAM

22 oktober 2011

17.08 uur

2611

GC1Q0J0

14 Noorder rondrit ~ Zessprong

WE-TEAM

22 oktober 2011

17.17 uur

2612

GC1Q0JF

15 Noorder rondrit ~ Achter het Voetbalveld

WE-TEAM

22 oktober 2011

17.24 uur

2613

GC1Q0JV

16 Noorder rondrit ~ Stront

WE-TEAM

22 oktober 2011

17.31 uur

2614

GC1Q0K0

17 Noorder rondrit ~ Bij het Bankje

WE-TEAM

22 oktober 2011

17.39 uur

2615

GC1Q0M9

18 Noorder rondrit ~ Ter Apelkanaal

WE-TEAM

22 oktober 2011

17.50 uur

2616

GC32NYM

Op de grens van Groningen met Drenthe

WE-TEAM

22 oktober 2011

18.04 uur

2617

GC1Q2QD

19 Noorder rondrit ~ Avebe

WE-TEAM

22 oktober 2011

18.21 uur

2618

GC1Q2QQ

20 Noorder rondrit ~ Paaltje

WE-TEAM

22 oktober 2011

18.34 uur

2619

GC1Q2QX

21 Noorder rondrit ~ Veldzicht

WE-TEAM

22 oktober 2011

18.48 uur

2620

GC27MR5

Globus Frotter

WE-TEAM

22 oktober 2011

21.10 uur

2621

GC2H6TW

Lustrum-cache

WE-TEAM

22 oktober 2011

23.04 uur

2622

GC30F3B

Opruiming! Noorder Rondrit

WE-TEAM

23 oktober 2011

10.10 uur

2623

GC2C96V

Noaberrit 1 ~ Beetserweg (Snertevent 2011)

WE-TEAM

23 oktober 2011

10.36 uur

2624

GC317CG

[SE2011] ???

WE-TEAM

23 oktober 2011

11.00 uur

2625

GC30H5N

[SE2011] Kinderpuzzelcache

WE-TEAM

23 oktober 2011

11.18 uur

2626

GC1Q2T9

Noorder rondrit ~ De Bonus

WE-TEAM

23 oktober 2011

11.30 uur

2627

GC2MXC5

Grunnings veur gevorderden, Dail 1

WE-TEAM

23 oktober 2011

11.49 uur

2628

GC30JA7

Roel, het Snertkind

WE-TEAM

23 oktober 2011

12.00 uur

2629

GC30YTD

08 T.A.B. ~ Jipsinghuizersluis

WE-TEAM

23 oktober 2011

12.05 uur

2630

GC30W2F

07 T.A.B. ~ Vissen na(ar) de cache

WE-TEAM

23 oktober 2011

12.13 uur

2631

GC30YRZ

03 T.A.B. ~ Roelagebrug

WE-TEAM

23 oktober 2011

12.31 uur

2632

GC30YRM

02 T.A.B. ~ Ter Apelersluis

WE-TEAM

23 oktober 2011

12.36 uur

2633

GC32NRP

Gewoon omdat het kan!

WE-TEAM

23 oktober 2011

14.07 uur

2634

GC32NRV

Op het randje!

WE-TEAM

23 oktober 2011

14.15 uur

2635

GC32NQA

Mastermind

WE-TEAM

23 oktober 2011

15.17 uur

2636

GCW84R

Message in a bottle

WE-TEAM

23 oktober 2011

15.40 uur

2637

GC10XK4

Klooster Ter Apel

Hgomsk

23 oktober 2011

15.53 uur

2638

GC30YRD

01 T.A.B. ~ Ter Apel. Jurjen ter Borg brug

WE-TEAM

23 oktober 2011

16.00 uur

2639

GC2E30W

Wilhelminakanaal 3 – brug Enschotsestraat

Orteeltjes

24 oktober 2011

17.45 uur

2640

GC2HQ35

Neem vaker een bloemetje mee

snuutje

25 oktober 2011

16.13 uur

2641

GC2PDTX

HBC-2011: juni

Heilig Boontje

26 oktober 2011

10.17 uur

2642

GC1GKQE

VELDHOVEN 5 (Route langs de RUN)

GEANTJES

27 oktober 2011

15.50 uur

2643

GC33A6M

De Liskes

korenwolf

28 oktober 2011

10.48 uur

2644

GC28FAM

Weverkeshof

indiana&jones

29 oktober 2011

12.31 uur

2645

GC2BJ25

Houtense brug

kepasali

30 oktober 2011

19.42 uur

2646

GC2E30X

Wilhelminakanaal 4 – brug Heikantsebaan

Orteeltjes

31 oktober 2011

18.36 uur

2647