1 maart 2011. Log 2088, 10.57 uur. NL.

Op 3 augustus 2010 begon ik aan deze leuke serie. Ik heb hele mooie stukjes Oosterhout gezien. Regelmatig stak ik hier wat tijd in tijdens mijn lunchpauze. Vaker dan twaalf keer, want aanvankelijk had ik de slag nog niet te pakken. Die eerste vond ik eigenlijk bij toeval, twee uur vond ik vervolgens niet. Toen verdiepte ik me nog eens goed in de opgave, waarna het vanaf 26 oktober goed begon te lopen.

Vandaag heb ik hem af kunnen ronden. Eigenlijk wilde ik dat vorige week al, maar toen was de cache zwaar omsingeld door werklieden. Dat was nu nog goed te zien: de cache lag er niet echt verstopt bij.


2 maart 2011. Log 2089, 9.30 uur. NL.

Bijna klaar met de serie in Duiven. Vanaf nu wil ik me elke werkzame woensdag op Westervoort richten. Het was toch nog even twijfelen of ik wel goed zat, maar toen zag ik dat ik het coördinaat niet goed had ingevoerd. Vervolgens stonk ik er niet meer in.


Log 2090, 9.40 uur. NL.

Al twee keer eerder kon ik deze niet vinden, maar toen ging het licht aan. Wat is groot en wat is klein?? Daar zat het hem in. Op dit plekje was ik dan ook nog niet geweest.

Al de tweede cache van vandaag, dus nu eerst maar wat werken.

Op de terugweg heb ik misschien de gegevens uit alle 9 caches samengevoegd.


Log 2091, 13.48 uur. NL.

Na de vondst van nummer 8 waren de gegevens voor de bonus binnen.

Toen ik mijn werkroute had voltooid kon ik het niet laten om nog een keer Duiven aan te doen. Volgende week kom ik hier immers niet, omdat ik dan moet bijkomen van het Carnaval.

Er hing niemand rond, dus kon ik in alle rust deze leuke serie afronden.


3 maart 2011. Log 2092, 15.51 uur. NL.

Op deze vakantiedag weer eens een kerkdorpje bezocht.

Ondanks de koude wind was het dankzij de stralende zon gemoedelijk wandelweer.

Een leuke verstopplek; zo onopvallend en toch zo perfect.


Log 2093, 16.02 uur. NL.

Hoewel ik in de buurt was voor een kleine serie, kon ik het niet laten om hier te stoppen.

Op mijn werkdagen doe ik dat niet, omdat ik daar iedere werkdag een cache “nodig” heb.


Log 2094, 16.14 uur. NL.

Omwille van een coin, zocht ik vandaag een cache in Limburg. Uiteraard moest die groter zijn dan micro en mijn keuze viel op de Schuilkerk.

Nummer 2 uit deze mini-serie lag daar zo dichtbij, dat ik nummer 1 ook maar even ging oppikken.


Log 2095, 16.44 uur. NL.

Het hoofddoel voor vandaag: een coin naar Limburg brengen.

Maar ik vond het jammer om alleen daarvoor op en neer te rijden, dus pakte ik nog wat andere caches mee.

Het weer was prima om even op een bankje de berekening uit te voeren.

Vervolgens kon ik de cache verrassend onopvallend te pakken krijgen.


Log 2096, 16.59 uur. NL.

Het duurde hier even voor ik de cache te pakken had. Mede vanwege het vele zwerfvuil zocht ik eerst op minder logische plaatsen, maar eenmaal gevonden kon ik de berekening voor de bonus uitvoeren.


Log 2097, 17.13 uur. NL.

Ik was al tevreden met 1 cache, zoals elke dag, maar deze serie wilde ik toch graag in 1 keer voltooien. Onder een heerlijk zonnetje maakte ik er een leuk wandelingetje van.

Met als beloning een pul bier (TB). En dat op deze Carnaval-tussendag: gisteren begonnen en morgen weer verder.


4 maart 2011. Log 2098, 13.50 uur. NL.

Op weg naar het 12de verjaardagsfeestje van Mee-Hopper, mijn dochter, beperkte ik me vandaag tot een simpele oppikker, bij Anne in de achtertuin.


5 maart 2011. Log 2099, vanaf 11.00 uur. NL.

Op events blijken geocachers vaak gezellige mensen, maar qua Carnaval viel het een beetje tegen. Maar zij die er wél bij waren hebben een hele gezellige wandeling gemaakt. Ondanks dat ik er midden in liep (en eigenlijk ook voor op) ging er toch erg veel aan mij voorbij. Mijn grote signal-kop nam behoorlijk veel zicht weg, maar het was wel een leuke ervaring. Gelukkig hadden we ook ideaal optocht weer.

Het werd uiteindelijk wel wat langdradig (en langdurig) voor we uit de optocht konden stappen en helaas was er toen niemand meer in de gelegenheid om lekker los te gaan.

Het eindigde dan ook met een etentje met de Stratumse Alliantie.

Ik moest dat even onderbreken voor een bezoekje aan de prijsuitreiking en kreeg daar zoveel consumptiebonnen, dat ik nog uren in het Carnavalsgedruis kon blijven.


6 maart 2011. Log 2100, 14.45 uur. NL.

Na mijn eigen optocht event gisteren, verkoos ik vandaag ook het Boemeldonckse Karnaval event. Dat lag overigens vooral aan het gebrekkige contact met mijn eigen clubje in het Lampegat, maar het prachtige weer gaf toch wel de doorslag.

Helaas misten Zugführer en ik de bus, zodat we een trein later moesten nemen.

Na een kort, maar gezellig én dorstlessend verblijf in de verkes stal pikten we nog wat caches mee. Bij een eventuele volgende gelegenheid doe ik het andersom; dan had ik nog meer van de gezellige optocht kunnen zien. Maar ja, Zugführer geeft niet veel om dit feest.

Na een rondwandeling door Boemeldonk kwam ons boemeltje terug naar het Lampegat juist aan rijden, zodat ik op een mooie tijd teurg was in “mijn eigen tentje”.


Log 2101, 15.17 uur. NL.

Na het ver(e)kes lekker biertje wilde met name Zugführer toch wat gaan cachen.

Jammer genoeg gingen de meeste event bezoekers alweer op pad, dus ging ik maar mee. In de luwte van de optocht vonden we het kistje van de 1e nano.


Log 2102, 15.45 uur. NL.

Zou het ooit zó druk zijn bij het museum? Meer dan tien personen zocht de hele groenstrook af en draaide elke steen om (en dat waren er nogal wat!), maar zonder succes; het museum ging niet open.

Toen er nog maar 5 doorzetters over waren kwam er een verke poolshoogte nemen. Helaas ook zonder succes.

Maar omdat ik nog een (wel heel toepasselijk) logrolletje in mijn zak had zitten kon de cache herplaatst worden en werd onze doortastendheid alsnog beloond met een log.


Log 2103, 15.58 uur. NL.

Aha, Zugführer wilde naar een café. Daar ben ik altijd wel voor te vinden.

Maar het ging hem dit keer toch weer om een cache….

Hoewel de mensen nog met de benen buiten hingen, was het toch mogelijk om een nauwkeurige telling uit te voeren, ondanks dat in eerste instantie de helft van de peertjes niet werden opgemerkt.

Bij de cache was het wél muggelvrij.


Het volgende doel was ’t Boemeltje, maar dat zat zo vol passagiers, dat we daar niet eens een logpoging hebben ondernomen.

Log 2104, 16.20 uur. NL.

Volledig aangewezen op Zugführer’s navigatiesysteem liep ook ik enorm om, om aan de juiste kant van dit enorme (Karnavals) opleidingsinstituut te komen. Prettige bijkomstigheid: ik kon weer even genieten van de optocht.

Omdat de studenten met de uitvoering bezig waren, was hier vandaag in alle rust te loggen.


Log 2105, 16.40 uur. NL.

Door de gezelligheid bij de verkes, ontgingen ons daar de eventcaches. Dus ook deze.

Maar wij waren net op de juiste plek toen het eindcoördinaat wrd vrijgegeven, omdat er iets aan de opgave zou haperen. Nou voor ons was alles (dus) duidelijk hoor.


Log 2106, 16.56 uur. NL.

Steeds verder verdween de muziek. Carnaval vieren in Boemeldonck was nu toch wel passé. Maar uitwaaien na zo’n feestje is ook niet onbelangrijk, dus wandelden we door het buitengebied terug naar het station.


Log 2107, 17.13 uur. NL.

Omdat ik vanochtend laat pas besloot om Zugführer te vergezellen, was mijn voorbereiding beperkt. Desondanks had ik nog tijd om deze mysterie op te lossen.

Dat was binnen een seconde of elf voor mekaar.

Van een flinke afstand werd ons de cache al aangewezen. Niet door collega cachers, maar door een hondje wat er zijn straal op richtte.


Log 2108, 17.31 uur. NL.

Leuk, even een andere sport tussen (de wandelsport) door.

Er was hier wel heel erg hard geslagen; ik ben benieuwd hoe lang de dader daar spierpijn van heeft gehad. Ook knap dat zo’n persoon hem precies naar een goede cachelokatie wist te slaan.


Log 2109, 17.42 uur. NL.

Na een bezoek aan het (bijna) monumentale Karnaval, bezochten we ook twee andere monumenten. Dit was het eerste.


Log 2110, 17.54 uur. NL.

En dit was het tweede.

Een aangename middag in Boemeldonck was ten einde. We hadden nog zo’n 5 minuten om de trein te halen en dat genoot de voorkeur boven de volgende, die pas om 19.00 uur zou komen.


Ik denk dat ik de komende werkzame maandagen, wanneer ik doorgaans aan Prinsenbeek voorbij rijd, nog even Boemeldonckse herinneringen (en caches) kom ophalen.


Log 2111, 18.10 uur. NL.

Eigenlijk moest Zugführer hier een nieuwe, droge logrol plaatsen. Maar omdat het toch wat onverwacht was dat we daarvoor tijd zouden hebben, had hij geen papier bij zich.

Desondanks kon ik mijn watermerk op het rolletje bijschrijven.


7 maart 2011. Log 2112, 19.32 uur. NL.

Qua Carnaval kwam ik laat op gang vandaag. “Ouw Spul” gaf geen teken van leven, waardoor ik het vermoeden kreeg dat van dat clubje ook (bijna) niemand zou gaan.

Maar plotseling meldde Zugführer zich. Hij had vanuit Utrecht zijn ouders opgepikt in Oeteldonk en zin gekregen om nog even het bruisende Lampegat in te gaan.

Ik moest toch nog naar buiten voor mijn dagelijkse cache, dus zocht ik toch ook maar mijn weg naar de tent. Via deze , reeds lang opgeloste, cache.

Ik wist hem in alle rust uit zijn degelijke omhulsel te halen.

8 maart 2011. Log 2113, 00.37 uur. NL.

Onderweg naar huis kon ik het niet laten om mijn dagelijkse vondst alvast te registreren. Stel dat ik straks weer geen zin heb in Carnaval…..dan hoef ik in elk geval helemaal de deur niet meer uit.

Overigens heb ik de puzzel (nog) niet weten te doorgronden, maar de spoiler foto was voor iemand, geboren en getogen, uit dit “dorp” wel heel erg duidelijk.


9 maart 2011. Log 2114, 00.44 uur. NL.

Na het uitzwaaien van het Carnaval besloot ik ook deze ochtend alvast de cache te zoeken. Zoveel kansen om echt een hele dag binnen te blijven heb ik de afgelopen 1025 dagen niet meer gehad, maar vandaag gaat er een worden.

De puzzel was voor een echte Stratummer een makkie. ’s Nachts loggen ook.


10 maart 2011. Log 2115, 12.24 uur. NL.

De voorbereiding:

Reeds in mijn Kerstvakantie viel mijn oog op deze serie. Gelukkig ben ik geen metaaljager, dus koos ik voor een rustiger beleid. Omdat ik nooit in deze regio werk raakte de spelletjes al snel in de vergetelheid.

Doordat ik de dag van gisteren zodanig had geprepareerd dat ik na het ontwaken de deur niet uit hoefde, kon ik fijn spelletjes gaan spelen. Helaas niet allemaal (al) succesvol, maar voldoende om vandaag een tijdje in het veld zoet te zijn.

Het spelletje:

Mikado speelde ik vroeger regelmatig met mijn zusje. Nog veel meer spelletjes overigens, want dat was onze grootste gemeenschappelijke hobby.

Ik heb nog een Mikado spel in huis en voor deze opgave haalde ik het weer uit de kast.

Dat hielp overigens niet veel, dus werd het turen tot je scheel zag op het beeldscherm, tot het coördinaat tevoorschijn getoverd kon worden.

Vandaag haalde ik die oplossing, na een dikke 2 maanden, weer tevoorschijn.

De route:

Pas in Roermond koos ik mijn tactiek: per auto naar de spelletjes, op volgorde van de release!! Als er daarna nog tijd rest, kon ik nog nadenken over multi’s en traditionals die ik had uitgeprint.

Sportief hè?


Log 2116, 13.28 uur. NL.

Het spelletje:

Risk…..dat speelde ik járen met mijn vriendengroepje. Hele nachten werd er aangevallen. Vooral Jeroen en Inge schuwden daarbij onderlinge verbale confrontaties niet. En ze zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Later gingen we over op Kolonisten van Catan, Machiavelli en Pokeren.

Voor de NACHTWACHT versie hoefde het bord niet uit de kast. Bij de begin opstelling hield ik wel enkele legers over: 1 land wist ik niet te herkennen en bleef dus onbemand.

Maar in de tweede beurt wist ik dat gemis te verzachten: het coördinaat kon worden bepaald.

De route:

Net als bij Mikado, was het nog niet eenvoudig om hier zonder (juiste) topografie te komen. Gelukkig had ik alle tijd (en geduld), zodat ik deze interessante locatie toch wist te bereiken.

Later op de dag zou blijken dat ik in Roermond inmiddels geen topo meer nodig heb!!!


Log 2117, 13.43 uur. NL.

Het spelletje:

Nou ja, spelletje… Natuurlijk heb ik dát niet in de kast staan, maar op tv werden regelmatig quizzen bekeken. Vaker dan films, dus tegen deze opgave zag ik echt wel op.

Volkomen onverwacht wist ik toch 5 fragmenten te herkennen.

3 waren opmerkelijk eenvoudig tevoorschijn te googlen, maar de laatste 2 werden echte hersenkrakers. 1 daarvan heb ik gegokt, maar zelfs toen niet kunnen bevestigen, de laatste moet ik helaas schuldig blijven, maar díe bleek niet onoverkomelijk om het filmblik te bereiken.

De route: Ik zeg het (deze serie) maar 1 keer: hé, hier ben ik nog niet zo lang geleden al eens in de buurt geweest.


Log 2118, 14.02 uur. NL.

Het spelletje:

Toen ik jong was waren de letterblokjes mooi blank. Tegenwoordig speel ik nog regelmatig met grauwe blokjes het spel. Bijna altijd alleen met mijn moeder, zeker nog zo’n 10 keer per jaar en vrijwel steeds als winnaar.

Maar….als de cache klopt, beginnen wij altijd verkeerd!?

De route:

Het was even twijfelen of (en hoe) ik er kón, dan wel mócht komen, maar als de hondjes het voor ons, geocachers, bewaken, durf ik er wel op af.

Ze lieten mij braaf en in alle rust loggen.


Log 2119, 14.18 uur. NL.

Het spelletje:

Ik ben 1 van die weinige Nederlanders die dit spel NIET in huis heeft. Ik heb het zelfs (vrijwel) nooit gespeeld. Pas sinds mei 2008 komt het af en toe voorbij: als cache-opgave.

En die ervaring bleek voldoende om te bepalen waar de micro (!!) moest liggen.

De route:

Probleemloos en duidelijk.


Log 2120, 15.28 uur. NL.

Inmiddels was het wat gaan miezeren, maar toch onderbrak ik mijn auto tocht voor een multi. Met de herfstachtige wind erbij werd het een vrij troosteloze wandeling, maar dat is natuurlijk wel toepasselijk binnen deze muren.

En toch vond ik het een prima cache.

Om het eerste waypoint te bereiken mocht ik van de bouwvakkers een afzettingslint negeren, anders was ik de muur al snel uit het oog verloren.

Ik denk dat die werklieden overigens nog genoeg te doen hebben op het terrein, want de toestand van vele graven is ver beneden peil (als ik die uitdrukking hier mag gebruiken).

Het dodenhuis bleek voor hen te zijn ingericht; niet dat zij zich de dood in zullen werken, maar het is in gebruik als opslagplaats van gereedschappen (en misschien ook wel voor de koffiepauze). Eigenlijk best luguber; of begrijp ik de oorspronkelijke bestemming van dat huisje niet?

Gelukkig wist ik alle antwoorden goed te vinden, ondanks dat ik 1 jaartal (zoals gewoonlijk) moeizaam wist te ontcijferen, niet had opgezocht wat cherubijntje zijn en op 1 wp point twijfelde over de vraagstelling.

Dankzij de uitgebreide omschrijving door de legger en de diverse “afdelingen” op het kerkhof, heb ik heel wat opgestoken over het hiernamaals.


Log 2121, 15.45 uur. NL.

Het spelletje:

Groot nadeel van dit spel heb ik altijd het onderhandelen gevonden. Daar probeerde ik altijd alternatieve afspraken over te maken, om tegen te gaan dat het spel eindeloos zou duren.

En toch gebeurde dat regelmatig. Dan bleef het spel, wat ik voornamelijk met mijn zusje speelde, ’s nachts gewoon op tafel staan; soms wel een hele week.

Na mijn (eerste) jeugd speelde ik het nooit meer, tot ik het spel op cd-rom in handen kreeg. Toen was ik er bijna dagelijks mee bezig, maar die cd werd gestolen.

Heel af en toe speel ik met mijn zus en haar kinderen nog wel eens het kaartspel. Ook leuk.

Bij deze cache versie was van onderhandelen helemaal geen sprake en was zelfs een leuk kijk op het speelbord gegeven.

De route:

Ga terug naar start……


Log 2122, 16.02 uur. NL.

De tussenstand:

De eerste helft van de klok verliep probleemloos, maar met de NACHTWACHT versie van Electro ben ik nog niet klaar. Die verbindingen lopen toch anders dan bij het origineel, wat ook met meer dan 10 vakjes van doen had.

Overigens raakte ik ook nog de weg kwijt in mijn keuken (dat ene voorwerp kan ik maar niet vinden) en moest ik gisteren bij 5 verschillen “het event” opgeven.

Daarom vandaag alleen nog even het batsdingelingetje.

Het spelletje:

Uit de talloze verslonden puzzelboekjes kende ik dit soort dingetjes wel, maar van deze (Remunjse?) benaming had ik nog nooit gehoord.

Ik was er ook niet altijd een uitblinker in, ondanks mijn voorkeur voor cryptogrammen, en dat blijkt nog steeds zo te zijn: 2 wist ik er niet op te lossen.

Bij wijze van logigram heb ik dan toch een coördinaat verkregen.

De route:

Gelukkig kan ik goed tegen mijn verlies, hoewel ik altijd vol voor de winst ga, want bij sommige spelletjes zou ik beter vooruit kunnen denken…..


Deze aangename middag in Roermond sloot ik nog af met een vergeefse zoektocht naar een (van origine niet-Roermondse) sleutel, maar ik blijf nog even actief spelen.

Graag kick ik op 19 maart mee af. Figuurlijk dan, want spelletjes zullen altijd wel mijn ding blijven……


11 maart 2011. Log 2123, 17.25 uur. NL.

Eerder deze week dook er en begerenswaardige TB (*) op in deze cache. Ik keek dus snel even naar de opgave, maar besloot al snel dat ik deze uitdaging niet alleen aan wilde gaan. Met die extra apparatuur ben ik niet zo handig. Ik héb wel een mobieltje met heel veel mogelijkheden, maar ik heb geen idee hoe ik die allemaal moet gebruiken.

Dus nam ik even contact op met Zugführer, waarna de agenda’s werden vergeleken.

Ma Puttertje maakte ook graag van de gelegenheid gebruik om dit puntje te scoren.

Zugführer zou mijn mini-laptopje even prepareren, zodat we optimaal uitgerust op pad konden. Hij kreeg in het veld dan ook de taak om dat computertje te bedienen.

Het minst voorbereid was ma Puttertje, maar doordat zij het beheer kreeg over de coördinaten detector, liepen ook wij meteen al verkeerd. Zij leidde ons feilloos naar het via-punt, alwaar we ook nog eens minuten lang zochten naar……


Waarschijnlijk start haar gps wat langzaam op, want plotseling verscheen óók de wp1 markering op haar scherm. Dat zette ons aan het denken én op het juiste spoor.

Niet veel later kon ik ook ik aan de slag: het werkbad was bemachtigd.


Met heel veel plezier voltooiden we vervolgens de prachtig verzorgde route door het aangename natuurgebied. 1 klein foutje van ons bracht even wat twijfel en 1 richting aanduiding zagen wij waarschijnlijk over het hoofd (hetgeen nog wat extra meters kostte), maar verder kon alles vrij eenvoudig worden doorlopen.


De bomen en struiken beginnen al langzaam uit te schieten en bij het prachtige voorjaarsweer, volop zon en weinig bewolking, hadden we geen paraplu nodig.

Dachten we!!!!

Want met zoveel interactie onderweg, heb je liever je handen vrij voor datgene wat bij deze tocht nodig is.


Uiteindelijk restte dan toch nog een teleurstelling: de TB (*) was niet aanwezig.

Kleine geruststelling: een andere aanwezige TB zette ons de hele avond aan het “puzzel spellen”.

12 maart 2010. Log 2124, 12.00 uur. NL.

Het gezellige camper event stond weer op het programma. Voor de derde keer op rij was ik erbij, maar vandaag zonder dochter.

Ook zonder camper, want ik weet momenteel niet of hij (zo lang na zijn laatste rit) nog wel wil starten.Gisteren had ik geen tijd om dat uit te proberen, maar ook serieus overwogen om hier op de fiets naar toe te gaan. Het weer leende zich daar (meer dan) uitstekend voor. Maar vanochtend besloot ik toch maar de oost.mmm te nemen.


Na een wandeling voor beide eventcaches (zie separate logs), bleef ik nog tot een uur of 5 hangen. Gezien het aantal cachers dat vannacht nog zou blijven, had ik toch wel een beetje spijt dat ik niet met de camper was gekomen. Volgend jaar zeker een overweging.


Log 2125, 12.35 uur. NL.

Leutend aan de koffie bekeek ik vluchtig de mystery, maar schatte dat verkeerd in.

Ik deed dapper aan vlaggen detectie, maar kon van de bijbehorende landen geen coördinaat maken. Later op de middag heb ik de coins alsnog bekeken.

Na de koffie liep ik met reloe naar het (toen) rustige chirppunt. Hij had het coördinaat al opgevangen bij eerdere puzzelaars, maar dat zei hij toen nog niet.

Beide zonder chirp ervaring (en ik niet eens met een daartoe capabel apparaat) waren we benieuwd wat er ging gebeuren……. Aha, zo werkt dat dus. De wandeling naar de cache ging vervolgens op gebruikelijke wijze: door steeds met de achterste voet de voorste te passeren.


Log 2126, 13.43 uur. NL.

Na “binnenin” wandelden reloe en ik ook meteen maar rondom.

Gezellig kletsend moesten we wel opletten dat we de waypoints niet voorbij liepen, maar dat kwam allemaal goed. Gelukkig waren er (zó rond) ook niet veel zijpaden om je in te vergissen.

Op het nulpunt veroorzaakte Witre.o mijn tweede chirp ervaring: al op zo’n 70 meter ging zijn claxon af.

Ter plekke werd het toch nog even spannend. Twee ervaren cachers waren daar al lange tijd op zoek naar het doosje. Een viertal personen in de chirp wees hen namelijk naar de juiste paal. Toen zij het al opgegeven hadden vond reloe de cache op de nieuwe (door grappenmakers verzonnen?) lokatie.


13 maart 2011. Log 2127, 6.30 uur. NL.

Misbruikt. Zo voel ik me achteraf.

Accoord, ik stemde zelf in met het verzoek van Zugführer, om hem op zijn terugreis uit Parijs op te pikken bij Hazeldonk.

Maar in ruil zouden we dan een wherigo doen (omdat ik die niet alleen kan met mijn gps) óf een kleine multi. Ik zou dan vroeg op de dag mijn cache te pakken hebben én de hele dag nog over hebben.

Dus werd de wekker op 4.30 uur gezet en stapte ik om 5.00 uur in de auto.

Helaas was meneer te moe van het schooluitje, dus moest het een oppikkertje worden.

Mij werd wel nog een hoop bier beloofd, maar dat werd niet in de auto achter gelaten…


Ik heb wel meer vreemde dingen gedaan voor een cache, maar zó vroeg 200 kilometer voor een carpoolcache…….

Schrale troost: om 7.30 uur alweer thuis, dus een hele dag zonder “verplichtingen”.


14 maart 2011. Log 2128, 14.22 uur. NL.

Bij de cache die ik vandaag eigenlijk wilde bezoeken was het veel te druk.

Het was op dat moment dan ook zo’n 17 graden!!

Vervolgens koos ik voor deze opraper, zodat ik een tb kwijt kon.

Helaas was het doosje daar té klein voor.


15 maart 2011. Log 2129, 10.07 uur. NL.

Nu de Oosterhoutse klok gelijk staat, ga ik mij de komende werkzame dinsdagen op hertjes richten. De eerste kudde bezocht ik al op 30 november; overigens zonder er een glimp van op te vangen.

Deze verzameling toekomstige maaltijden lag een kilometer of twee van het info punt af. Het waren er nogal wat en ze luierden heerlijk in het zonnetje.

De opgave werd eenvoudig omgezet in een peiling, waarna de cache nog eenvoudiger werd gevonden.


16 maart 2011. Log 2130, 9.11 uur. NL.

Na de heenreis tot het begin van mijn werkroute (en de eerste 4 adressen) alhier, was het al tijd voor mijn “lunch”pauze. Dat zal de komende weken zo wel blijven.

Hoewel het kleurenpalet zo goed als gesloopt is, waren de antwoorden nog wel te achterhalen. De wandeling naar, en de vondst van de tropische lekkernij was zo gepiept.


17 maart 2011. Log 2131, 10.32 uur. B.

Aan de rand van mijn werkgebied was weer een eenvoudige traditional geplaatst.

Waarvoor dank.


18 maart 2011. Log 2132, 11.17 uur. NL.

Tijdens het werken als een PAARD, vrijdags door de Lingewaard, keek ik de KAT uit de boom. Uiteraard deed ik daarbij niemand een VLIEG kwaad.

De eerste SCHAPEN kwamen wel over de dam, maar toch leek ik nog in de AAP te logeren. Niet alle dieren werden gevonden.

Toen sprong ik níet van de OS op de EZEL, maar, sluw als een VOS, met Google schoot ik geen BOK.

Een aannemelijk plekje werd gevonden,maar ik moest ter plekke nog wel even IJSBEREN, maar toen was het VARKENTJE gewassen. Ik was zo trots als een PAUW.

Toen ik de KOE bij de horens had, liet ik nog twee TravelBeesten in de cache achter: Koen de KIKKER, uit Nederland en een Portugese OLIFANT, op weg naar Scandinavië.


19 maart 2011. Log 2133,11.50 uur. NL.

Het vervolg:

Vandaag hoopte ik het klokkenspel te voltooien, dus vol verwachting wachtte ik vanochtend op dat 12de uur.

Toen het verscheen wist ik al dat het niet zou gaan lukken: een heel ander type cache dan de eerste 10, maar ergernis bleef (toen nog) uit.

Maar de afspraak was al gemaakt: mijn ouders zouden mee reizen naar Roermond, om daar een “gewone” stadswandeling te maken.

Het spelletje:

Vorige week (schreef ik al in een log,) bleef ik hangen op 1 keukenartikel.

Als plaatje, noch in het diagram wist ik het niet te herkennen.

Net nadat ik een collegacacher een mailtje stuurde voor een hint, vielen de letters goed.

Uiteraard pakte ik het artikel er direct bij, maar herkenning bleef uit.

De checker vond het tóch goed, dus het oördinaat kon in het gps apparaat worden opgenomen.

De route:

Alvorens aan de stadswandeling te beginnen, bezocht ik eerst de tot oppikkertjes gedegradeerde mysteries.

Mee-Hopper mocht het zoekwerk doen, want zij had niet meegeholpen bij het oplossen van de spelletjes.


Log 2134, 12.04 uur. NL.

Het spelletje:

Net als de spelletjes 9 en 10 wist ik deze vorige week, in de Carnavalsroes, niet op te lossen. Ook de afgelopen week leek google niet voldoende te kunnen helpen.

Toen maakte ik van de resterende foto’s een cryptisch puzzelspel, waarna het juiste coördinaat, zonder kennis van Roermond, alsnog werd gevonden.

Immers, als je het originele spel goed kende, maakte het ook niets uit of je de antwoorden wist om het lampje te laten branden.

De route:

Mee-Hopper vond de cache eenvoudig, zodat die weer even het licht zag.


Log 2135, 12.11 uur. NL.

Het spelletje:

Slechts 5 verschillen kon ik traceren. De overige details bleken echt veel te klein.

Het was te weinig om de checker op los te laten, dus zocht ik oplossingen die voorgaande cachers ook al hadden gehanteerd.

Daarvoor had ik wel de hulp nodig van Zugführer, maar toen was de tweede helft ook gauw gespeeld.

De route:

Ook nog maar even lui per auto benaderd. Mee-Hopper moest wel lachen om de behuizing: vernuftig.


Log 2136, 15.00 uur. NL.

Het spelletje:

Vroeger kregen wij van Sinterklaas steeds een (groter) gezelschapsspel. Ook deze stond ooit op mijn verlanglijstje, maar de goedheiligman vond dat nooit een goede keus.

Voor deze cache was het dus eigenlijk de eerste keer dat ik het speelde.

De route:

Vorige week kwam ik aan deze cache niet meer toe. Natuurlijk wist ik dat ik hiervoor het veld in moest, maar na die 7 eerste vondsten (in “sportieve” volgorde), liet ik die stadswandeling maar zitten. 7, 9 en 10 waren immers ook nog niet opgelost.

Vandaag was het oplossen van de misdaad het tweede doel. Het hoofddoel, de complete serie afronden, kon al niet meer worden bereikt (zie log 2133, #9).

Ik zou me met gps concentreren op de vogelvlucht stadswandeling, Mee-Hopper zou mij al kaartlezend langs alle 24 punten loodsen.

We hadden ze niet allemaal nodig om te achterhalen waar het herdenkingsmonument voor deze daad te vinden was.


Log 2137, 16.00 uur. NL.

Van afkicken was voor mij nog geen sprake: 12 uur en de bonus moeten nog worden gedaan. Toch vond ik het een mooi moment om naar Nachwacht’s afkick speech te gaan luisteren. Er leek echt een zware last van zijn schouders te vallen.

Mee-Hopper was inmiddels mijn grootste ergernis geworden. Ze was dusdanig balorig, dat het (eerder) al geen optie meer was om 12 uur te bereiken.

Hoewel het dus een goede gelegenheid was om eens andere cachers te ontmoeten (alleen Robje64 was mij bekend), zijn we toch kort na de toespraak weer op pad gegaan.

Anne had honger, mijn ouders hadden inmiddels de eventlokatie ook gevonden en de vogelvluchtcache moest nog even worden bezocht.

Binnenkort keer ik terug voor de verlenging in het leuke klokkenspel.


Log 2138, 17.05 uur. NL.

Af en toe onderbroken voor een spelletje Cluedo, werd deze interessante stadswandeling eenvoudig voltooid.

Toen ik alle antwoorden had verzameld was ik weer kort bij mijn auto.

Dat was een goede gelegenheid om eerst even naar de 11de klokkenspelcache te rijden en, tegen beter weten in, aan de 12de te beginnen.

Al snel zag ik in dat die 12de er vandaag niet meer in zat en pikte ik een terrasje op het event van de 13de.

Na dat klokkenspelfeestje begaf ik mij, tesamen met dochter Mee-Hopper en mijn ouders, naar de cache.

Vervolgens aten we een heerlijke pizza nabij de kathedraal, alvorens tevreden huiswaarts te keren.


20 maart 2011. Log 2139, 20.11 uur. NL.

Aan het eind van het papaweekend wilde ik bij Mee-Hopper in de “achtertuin” “even” een cache gaan doen. Anne’s (half-)zusje wilde ook wel mee, maar in de buurt van de (vermoedelijke) zoek omgeving was het tóch al te schemerig geworden.

De teleurstelling van Emma, het was immers haar eerste cache(poging), was gelukkig maar klein. Dapper vertelde zij dat het toch een fijn wandelingetje was geweest.

Dus na het afscheid nog maar snel even langs de scouting. Een andere dan waar Anne bij heeft gezeten (dat was bij haar in de “voortuin”).


21 maart 2011. Log 2140, 12.49 uur. NL.

Met zulk prachtig weer lokt de zee mij altijd. Daarbovenop nog de “dag van de lente” op Radio 2……

Vanwege file leed dreigde ik de koffie in mijn werkroute te missen, tenzij ik de route iets anders zou rijden.

Zogezegd zo gedaan, waarna plots bleek dat het via deze cache maar een klein beetje om, maar wel sneller was, om de volgende adressen weer op te pikken.

Ik kom hier ’s zomers regelmatig langs, maar dan is het er meestal erg druk.

Nu stond er (helemaal voor aan) slechts een pauzerende trucker, dus kon ik in alle rust een kleine wandeling maken.

Natuurlijk vergat ik niet om de zee- én de lentelucht diep in te ademen.


22 maart 2011. Log 2141, 13.28 uur. NL.

Heerlijk wandel(bos)weer, dus fijn een rondje gelopen.

De vorige keer dat ik een rondje door dit park liep was ook voor een cache, maar die wist ik niet op te lossen. Daar probeerde ik en passant ook nog even naar te kijken, ondanks dat die nu even afwezig is.

Deze hertjescache was weer duidelijk en goed verzorgd. Ik vind dat de cache wel op een dapper plekje ligt. Maar ondanks de vele parkgebruikers wist ik de cache heimelijk te behandelen; op een nabij gelegen bankje in het zonnetje.

Enne….hertjes heb ik natuurlijk ook gezien. Feline keek me vragend en hoopvol aan, terwijl ik zat te stapeltellen. Het mannetje maakte muziek: met zijn gewei schuurde hij melodieus langs het gaas rond de boom, waarvan hij persé schors wilde eten.


23 maart 2011. Log 2142, 9.10 uur. NL.

Oké, het is niet helemaal eerlijk, maar ik wist onder dat bouten tellen uit te komen.
Gisteren bepaalde ik enkele mogelijke eindcoördinaten en bekeek deze op mapsource.

Ik had een hele duidelijke voorkeur en besloot daar eerst te gaan kijken, alvorens ik het telwerk zou verrichten.

Bijna ter plekke was er even twijfel: kon ik daar wel veilig komen? Ook dat kleine omweggetje wilde ik me besparen, dus ik ging de uitdaging aan.

Het bleek geen probleem, maar in de dichte mist was het best een luguber plekje.

Komt hier wel ooit iemand??? Dat antwoord had ik vlug te pakken, want de cache werd inderdaad aangetroffen.


Log 2143, 14.34 uur. NL.

Laat op de middag zou er op ons depot een werkbijeenkomst zijn.

Ik had niet zoveel zin om daar vroeg te zijn en lang te moeten wachten. En na het lossen even naar huis om dan weer terug te rijden zag ik ook niet zitten.

Dus wat doet een geocacher dan, als hij toch nog een uur of twee over heeft????

Juist: in dit geval dieren zoeken.

Snurgels heb ik in deze leuke cache niet gezien, maar gelukkig zag ik wel enkele (!!) beesten.

Het begin was echter weinig hoopvol: op waypoint 1 wist ik geen dier te vinden. Misschien kwam dat ook doordat ik nog moest ontdekken hoe snurgeldieren er precies uit zien. Na circa 20 minuten aangenaam verpozen op wp1, besloot ik toch maar verder te wandelen en op wp2 werd duidelijk wat ik her en der aan zou moeten treffen.

Helaas liep dat ook op wp4 niet goed af, dus was het nog maar de vraag of ik deze tocht wel succesvol af zou kunnen ronden.

Later bleek dat sommige dieren alleen nog maar een gedenkplaat hadden achter gelaten, hetgeen de zoektocht niet eenvoudiger maakt; ik dacht immers al te weten waar ik naar uit moest kijken….

Waypoint 8 is eigenlijk ook niet meer in optimale conditie, maar nog net herkenbaar.

En toen kon het gokwerk beginnen: nog 3 dieren over, dus geen compleet coördinaat.

Gelukkig voelde ik de snurgel logica goed aan, zodat de cache eenvoudig gevonden kon worden. Ik stopte er meteen maar 2 TravelBeesten in: een rups en een kikker.


24 maart 2011. Log 2144, 10.31 uur. B.

Het gebouw was dankzij de tips (en google natuurlijk) zo opgespoord, maar wat keek ik vorige week toch ontzettend over die plexi plaat heen. Ik heb overal op het terrein naar de hoofdingang gezocht.

Maar goed, toen ik die had gevonden legde ik hem vast op de foto, zodat ik op mijn gemakje thuis kon gaan rekenen.

Vandaag kon ik dat telwerk belonen met een kleine wandeling. De cache was vlot gevonden.


25 maart 2011. Log 2145, 14.43 uur. NL.

Ik kon geen cache-keuze maken in mijn werkroute vandaag. Ik deed nog wel twee waypoints van Ronde Arnhem Zuid aan,maar daarmee geraak ik nog altijd niet bij de cache.

Een mooi moment om nog eens een oplossing van “een goof’s” te controleren.

De juiste oplossing natuurlijk, want ik had inmiddels al meerdere sudoku’s opgelost….


Na mijn werk was ik uitgenodigd bij breukelenh. In ruil voor een maaltijd, wilde hij de TB Pony Johnny Doe bekijken. Dat kwam mij goed uit, want ik had al een uur zitten googlen zonder zijn cache ponyID op het spoor te komen.

Henk doorliep eigelijk ook dat eerste uur, waarna,nog net voor het eten, het juiste kwartje viel. De checker gaf accoord,dus binnenkort kan de cache gevonden worden.


Het diner hoefde dus niet (uit frustratie) uit paardenvlees te bestaan. De pony kan gewoon weer worden losgelaten.


26 maart 2011. Log 2146, 15.29 uur. NL.

Na zo’n prachtig zonnige lentewerkweek, had ik de hoop ook vandaag zonder jas het veld in te kunnen. Helaas viel dat tegen. Het zonnetje liet zich niet zien.

Toch koos ik voor een flinke boswandeling, zelfs toen onderweg naar het startpunt voorzichtige regendruppeltjes uit de lucht kwamen.

Gelukkig bleef het tijdens de goed verzorgde tocht droog, tót ik de cacheberekenig had gemaakt.

Die tranende wolken hadden mij aan het denken moeten zetten. Niet dat ik dit keer een rekenfout maakte, maar ik gebruikte een verkeerde letter in mijn berekening.

Het bleven maar voorzichtige spettertjes, maar het kostte mij wel een kilometer wandelen én een half uur zoeken.

Dat vergeefse zoekwerk begon al omgeven door twijfels: geen cachespoor en een haast ondoordringbaar dennenbosje. Er stonden inderdaad ook berkjes tussen, hoewel die bijna onherkenbaar zwart waren; te weinig licht om de stammen op kleur te houden??

Hoewel de gps pijl steeds een nieuw nulpunt aanwees (in een straal van zo’n 10 meter) en mij dus aardig bezig hield, kwam er toch een moment van bezinning: even de berekening checken.Toen kwam de fout snel aan het licht en, warempel, de lichte bui hield meteen op.

Ik kon in alle rust loggen, als bekroning op een prachtige wandeling.


27 maart 2011. Log 2147, 13.28 uur. NL.

Deze cache had nog al wat voeten in de turf.

Op 11 april vorig jaar deed ik een poging, maar dat heb ik na een kilometertje onzekerheid al opgegeven. Het was volgens mij ook wat frisjes én ik had een ongeduldig dochtertje bij me.

Vandaag was het stralend weer, maar het leek al vlug weer verkeerd te gaan. Op wp 2!!!

Het volgende waypoint moest dus met een aanname bereikt worden, dus was het maar de vraag of het juiste antwoord bij de goed vraag hoorde.

Maar tot het klok lezen leek het goed te gaan, maar daar rees dan toch (in beide gevallen) heeeele grote twijfel.

Inmiddels had ik 1 patroon in de route ontdekt en daar puzzelde ik maar mee verder.

Handicap daarbij was een (voor dit gebied) verouderde topo.

Uiteindelijk kwam ik op een potentiële cachelokatie terecht. Het was duidelijk dat daar vaker mensen uitkomen, maar ik kreeg niets gevonden. De hint was daar ook niet overtuigend.

Maar bovenal had ik Anne beloofd om nog even naar haar competitiewedstrijd te komen kijken; haar team kon immers kampioen worden.

Ik besloot dus wederom de strijd te staken (in feite toch te veel onzekerheden in de antwoorden) en reed naar Helmond.

Anne was inmiddels uitgespeeld en het team (won wel, maar) werd nog geen kampioen.

Er restte nog een uurtje alvorens Anne’s moeder (mijn ex dus) het eten op tafel zou hebben, dus nog net genoeg tijd om Anne even los te laten op de cache.

Slechts met een matige afwijking (zo’n 10 meter) stond zij er ineens boven op.

Maar er zijn wel flinkere bomen in de nabijheid. Enne……wat is de achterkant van een boom?? Gelukkig is het stipje weggepoetst. Vanavond ook geluk in het casino??

Rest mij mezelf er op te betrappen dat ik een heerlijke wandeling heb gemaakt.


28 maart 2011. Log 2148, 13.28 uur. NL.

Goh. De bonus wordt toch bereikbaar….

Voor mij was deze de laatste in de voorbereiding. Hoewel ik mijn boterham verdien als chauffeur, heb ik helemaal geen kennis van (en interesse voor) auto’s.

Slechts 2 modellen zaten in mijn brein. Van 2 andere had ik een vaag vermoeden, wat ik daardoor vrij eenvoudig bevestigd kon krijgen.

Daarna werd het uren googlen, maar 2 heb ik er nooit kunnen vinden.

1 daarvan was niet (meer) van belang voor het eindcoördinaat en voor die andere bleek de checker geduldig. Zou die achter de cache verscholen zijn???

Hoe dan ook: ik wist het doosje te bereiken en vanuit mijn eigen (herstel, van de leasemaatschappij van mijn werkgever) pk-leverancier kon ik er prima bij.

Volgende week naar de bonus.


29 maart 2011. Log 2149, 13.28 uur. NL.

Het was weer dinsdag, dus voorlopig hertjesdag.

Ook hier lieten de beesten zich weer zien. Eerst dacht ik dat ze mij aankeken in de wetenschap dat er weer een cacher op bezoek kwam.

Korte tijd later stopte er een auto, waarvan de inzittende een flink aantal sneeën brood kwam brengen. De vrouwtjes stoven er op af en namen netjes om de beurt hun deel aan.

Het mannetje schuifelde uiteindelijk ook maar eens de hoek in. De man uit de auto had gewoon nog wat voor hem bewaard.

Dat tafereel trok zoveel aandacht, dat ik inmiddels in alle rust de cache lokatie kon berekenen en toen de rust in de wei was weergekeerd, kon ik ongestoord naar de cache op zoek. Die bevond zich keurig op het nulpunt.


30 maart 2011. Log 2150, 11.10 uur. NL.

Vanmiddag zou het heerlijke lenteweer, wat al ruim een week stand houdt, omslaan.

Om te voorkomen dat ik door de regen de (wekelijkse) Westervoortcache moet gaan zoeken, greep ik hier alvast mijn dagelijkse cache.

Ik had mezelf al enige tijd geleden naar het eindcoördinaat gegraven.

Talpa had een keurige gang gegraven, maar het was nog wel even gokken onder welke steen die doodliep.

Log 2151, 15.20 uur. NL.

Ik was vanochtend wat later vertrokken en omdat deze cache een langere wandeling voorspelde, vond ik het niet zo gepast om die ook nog eens vóór mijn werkroute te bezoeken. Omdat mijn rit toch weer langs Westervoort terug loopt, gokte ik dat het vanmiddag nog mooi weer was. De voorspellingen luidden anders.

En inderdaad, om 12.00 uur verdween de zon en een half uur later werd het ook donkerder. Maar om 14.30 uur was het zonnetje terug en riskeerde ik de tocht.

Het werd een heerlijke wandeling naar een bijzonder kunstwerk.

Het kon heerlijk zonder jas, hoewel de lucht er dreigend uit zag. Maar dat was aan de overkant van de Nederrijn……

Wat betreft de hint: ook ik vroeg me af of het kunst was (hetgeen me middels het informatiebord duidelijk werd), maar pas op de terugweg naar de auto begreep ik hem pas écht.

Die terugwandeling werd nog spannend: de lucht werd steeds donkerder en het rommelde zelfs. Maar ik hield het droog: pas in de auto, op de dijk, vielen grote regendruppels omlaag. Westervoort, tot volgende week.


31 maart 2011. Log 2152, 15.04 uur. NL.

Onderweg naar een receptie van een collega die met prepensioen gaat trotseerde ik de licht regen, maar felle wind, om oeverzwaluwen te spotten. Of dan toch tenminste het legsel van GemRaJeVi.

Om ook de waakkoekoek te vinden was de tijd te kort. Misschien alleen maar omdat ik door een telfout niet op het eerste waypoint terecht kwam.

Maar het lijkt me een prachtige omgeving om nog eens rond te vogelen.


GC1668H

De Klok Rond Oosterhout - TWAALF UUR

eigenheimer

1 maart 2011

10.57 uur

2088

GC1PGNY

Westervoort Gevuul (3): Spoorwegviaduct

2 maart 2011

9.30 uur

2089

GC2439T

Historisch Duiven (8): Samenvoeging Westervoort?

Avantie

2 maart 2011

9.40 uur

2090

GC2437A

Historisch Duiven (10): De bonuscache

Avantie

2 maart 2011

13.48 uur

2091

GC21EZX

Venray's Kerkdorpen #11: Vredepeel

GeoRooj

3 maart 2011

15.51 uur

2092

GC28WYJ

GeoRooj # 07 Vredepeel (Vliegbasis De Peel)

GeoRooj

3 maart 2011

16.02 uur

2093

GC2CBRP

GeoRooj # 04 Vredepeel (Peel-Raamstelling 01)

GeoRooj

3 maart 2011

16.14 uur

2094

GC28WY8

GeoRooj #01 Ysselsteyn (R.K. Schuilkerk)

GeoRooj

3 maart 2011

16.44 uur

2095

GC28WYM

GeoRooj #05 Ysselsteyn (Peel-Raamstelling 02)

GeoRooj

3 maart 2011

16.59 uur

2096

GC2CBRM

GeoRooj #06 Ysselsteyn (Peel-Raamstelling # Bonus)

GeoRooj

3 maart 2011

17.13 uur

2097

GC281V7

eerste TR kameledriver

kameledriver

4 maart 2011

13.50 uur

2098

GC2N0T3

Ge het ut of ge het ut nie

Stratumse Alliantie

5 maart 2011

11.00 uur

2099

GC2M844

Boemeldonck - De Grote Optocht

de ver-kes

6 maart 2011

14.45 uur

2100

GC2H2PC

RIP 1e Nano van Prinsenbeek

strj

6 maart 2011

15.17 uur

2101

GC2NHCZ

Boemeldonck - Museum de Rijf

de ver-kes

6 maart 2011

15.45 uur

2102

GC2PCH9

Boemeldonck - Pallieter

de ver-kes

6 maart 2011

15.58 uur

2103

GC2MEKB

Boemeldonck - Scholenproject Alaaf

de ver-kes

6 maart 2011

16.20 uur

2104

GC2PG8C

Boemeldonck- Op de route en dan naar de 3 Linden

de ver-kes

6 maart 2011

16.40 uur

2105

GC2P92R

Boemeldonck - SBS3

de ver-kes

6 maart 2011

16.55 uur

2106

GC2PDQE

Boemeldonck - Raad van Elf

de ver-kes

6 maart 2011

17.13 uur

2107

GC2P6PY

HCP

strj

6 maart 2011

17.31 uur

2108

GC2G4B5

Rijksmonumenten Prinsenbeek 2

Jozsi&kids

6 maart 2011

17.42 uur

2109

GC2G4A7

Rijksmonumenten Prinsenbeek 1

Jozsi&kids

6 maart 2011

17.54 uur

2110

GC24GJ1

Groeten uit Gent! (Sporend door België)

Zugführer

6 maart 2011

18.10 uur

2111

GC2FBTM

Eindhoven, drie kerken in vogelvlucht

assie-24

7 maart 2011

19.32 uur

2112

GC2JCMV

iglesias

trackr1

8 maart 2011

00.37 uur

2113

GC2J7NT

De nieuwe erven

trackr1

9 maart 2011

00.44 uur

2114

GC20AMX

ROERMONDS KLOKKENSPEL - 1 uur: MIKADO

NACHTWACHT

10 maart 2011

12.24 uur

2115

GC20NPK

ROERMONDS KLOKKENSPEL - 2 uur: RISK!

NACHTWACHT

10 maart 2011

13.28 uur

2116

GC2KP80

ROERMONDS KLOKKENSPEL - 3 uur: FILMQUIZ

NACHTWACHT

10 maart 2011

13.43 uur

2117

GC2KQAQ

ROERMONDS KLOKKENSPEL - 4 uur: SCRABBLE!

NACHTWACHT

10 maart 2011

14.02 uur

2118

GC20HHN

ROERMONDS KLOKKENSPEL - 5 UUR: DOMINO!

NACHTWACHT

10 maart 2011

14.18 uur

2119

GCZ4HA

Het Hoekie Om…

Bloodwoosj, adopted from Team MaJu

10 maart 2011

15.28 uur

2120

GC20K29

ROERMONDS KLOKKENSPEL: 6 uur - MONOPOLY!

NACHTWACHT

10 maart 2011

15.45 uur

2121

GC20BVX

ROERMONDS KLOKKENSPEL: 8 uur - BATSDINGELINGETJES!

NACHTWACHT

10 maart 2011

16.02 uur

2122

GC1YX7D

Hieraigo

Flet

11 maart 2011

17.25 uur

2123

GC2MAR6

Kom eens kijken bij het GeoCaching Weekend 3

Apiedi@k

12 maart 2011

12.00 uur

2124

GC2EQ25

Munten in de Campervennen

GEO BEAR

12 maart 2011

12.35 uur

2125

GC2N971

Rondom

Apiedi@k

12 maart 2011

13.43 uur

2126

GC294DG

Enige Ulvenhoutse Carpool Cache

Peperkoek

13 maart 2011

6.30 uur

2127

GC2DND6

BECC: Bredaas Eerste Carpool Cache

Team van Peer

14 maart 2011

14.22 uur

2128

GC2CKC2

Hertjes kijken 02

Team Meelhopper

15 maart 2011

10.07 uur

2129

GC1PGPH

Westervoort Gevuul (4): Horsterpark

snah007

16 maart 2011

9.11 uur

2130

GC2Q6GN

Corsendonk

bouza

17 maart 2011

10.32 uur

2131

GC14VQ1

Beestachtig Lingewaard

Kiddies

18 maart 2011

11.17 uur

2132

GC2P0NX

HET ROERMONDS KLOKKENSPEL 9 UUR: RAAD JE PLAATJE!

NACHTWACHT

19 maart 2011

11.50 uur

2133

GC2NEW0

ROERMONDS KLOKKENSPEL - 7 uur: ELECTRO!

NACHTWACHT

19 maart 2011

12.04 uur

2134

GC2P335

HET ROERMONDS KLOKKENSPEL 10 UUR: 10 VERSCHILLEN!

NACHTWACHT

19 maart 2011

12.11 uur

2135

GC2P9VM

HET ROERMONDS KLOKKENSPEL 11 UUR: CLUEDO!

NACHTWACHT

19 maart 2011

15.00 uur

2136

GC2PKTT

ROERMONDS KLOKKENSPEL: 't 13e UUR - De afkick!

NACHTWACHT

19 maart 2011

16.00 uur

2137

GCV7FK

Remunj in vogelvlucht

Remunj

19 maart 2011

17.05 uur

2138

GC20YXA

Scouting Rijpelberg

jacala2

20 maart 2011

20.11 uur

2139

GC28WHF

MZI

peterseli

21 maart 2011

12.49 uur

2140

GC2CKC3

Hertjes kijken 03

Team Meelhopper

22 maart 2011

13.28 uur

2141

GC1PGRT

Westervoort Gevuul (5): Station

snah007

23 maart 2011

9.10 uur

2142

GC1CMGD

Snurgelboerderij op stelten (PE2008)

Kapitein Haak

23 maart 2011

14.34 uur

2143

GCPEZV

Rijke Historie

PSN 2005

24 maart 2011

10.31 uur

2144

GC26B2N

Goof's Sudoku

Goofy35

25 maart 2011

14.43 uur

2145

GCMCH1

Grenskerkcache

catdog2

26 maart 2011

15.29 uur

2146

GCXYVK

Vrede in de Peel

Verrijders, adopted from Goedweerloper

27 maart 2011

16.44 uur

2147

GC1MEM3

Cache voor Kenners 1: Ale PK's van stal

daniella75 & grenadier guard

28 maart 2011

13.28 uur

2148

GC2CKC4

Hertjes kijken 04

Team Meelhopper

29 maart 2011

13.28 uur

2149

GC2BGDQ

Talpa

molletje83

30 maart 2011

11.10 uur

2150

GC1PGXF

Westervoort Gevuul (6): Kop van de Ijssel

snah007

30 maart 2011

15.20 uur

2151

GC22M2R

Oeverzwaluwwand

GemRaJeVi

31 maart 2011

15.04 uur

2152