1 juni 2009. Log 695, 11.11 uur. D.
Nach ein ruhige nacht im Camper am parkplatz beim Freizeitzentrum Rheinbach, mein täglichen cache-runde mit das Fahrrad gemacht. Alles gut zu finden, und genossen vom Schöne ausblick beim Ruïne.

 

2 juni 2009. Log 696, 10.59 uur. NL.
Op 16 mei al eens geprobeerd, maar toen wist ik niets over Amos. Maar ook niet over de toe te passen techniek.
De afwijking bleek uiteindelijk niet zo heel erg groot; vorige week was ik (veel) verder uit de buurt aan het zoeken.
Toen had ik de techniek al wel begrepen, maar de toepassing niet (beginnersfout ?). In elk geval weer heel wat geleerd.

 

3 juni 2009. Log 697, 15.24 uur. NL.
Tijdens mijn werk mijn pauze "opgeofferd" aan een te muggelrijke cache-lokatie. Voor mijn dagelijkse klus dus maar weer uitgeweken naar Flet's gemeente.
In een grijs verleden speelde ik een jaartje competitie tafeltennis. Die telling was eenvoudiger dan deze hier. Of ging dat balletje zo snel, dat ik nooit heb kunnen zien wat daar allemaal op stond ?

 

4 juni 2009. Log 698, 9.41 uur. NL
Op 2 april begon k aan deze tocht, dus ik heb er 2 maanden over gedaan. Deed ik het kruipend ?
Nee hoor, in etappes, tijdens mijn wekelijkse werkrondje alhier.
Begon ik nog heel voorzichtig, WP1, WP2 en WP3 elk op 1 dag, ging het daarna wat sneller. WP4 t/m 6 (7 mei) en WP7 t/m 10 (14 mei) bleken namelijk precies in de volgorde te liggen, zoals ik mijn wekelijkse rondje rijd.
Vandaag heb ik de cache dus bij wijze van traditional bezocht.

Note : de WWWPanda TB heb ik niet aangetroffen...

5 juni 2009. Log 699, 7.50 uur. NL.
Normaal bereik ik mijn vrijdag-werkgebied via Grave en Overasselt, maar gezien het huidige adressenbestand kon ik vandaag beter via Haps en Oeffelt. Een ideaal moment om mijn dagelijkse cache hier even mee te pikken.
Volgende week misschien wel de overkant....

 

6 juni 2009. Log 700, 14.20 uur.
Eigenlijk zocht ik voor log 700 een 007 thema, maar dat lag niet in de buurt. Totdat ik het koeien-perkament las.....
Toevallig moest er ook nog een TB-koe, Doedel, op de foto (en in een cache). Én het was papa-weekend, zodat de tocht vandaag ook kindvriendelijk moest zijn.

Dit park heeft voor mij wel iets speciaals : enkele jaren geleden heb ik voor de Gemeente Eindhoven een ontwerp voor dit park ingezonden. Helaas (of juist niet, want de gestelde voorwaarden waren m.i. onhaalbaar) koos men een ander ontwerp, maar deze cache was een mooie aanleiding om de voortgang te bekijken.

7 juni 2009. Log 701, 14.35 uur. NL.
Misschien nog onder de indruk van het (Killer) Queen concert in Ahoy gisterenavond, maakte ik een vergissing bij de NMPS Bonus wandeling. Díe cache dus niet meer gezocht (het begon ook te regenen) maar even hier langs gereden voor mijn dagelijkse cache. Anne wilde ook snel door naar haar thuis, want haar moeder (mijn ex dus) vierde haar verjaardag.


8 juni 2009. Log 702, 10.15 uur. NL.

Nog voor ik de puzzel op kon lossen, vond ik bij toeval de cache; ik moest er ambtshalve zijn.

Toch nog even e.e.a. opgezocht en daarna enkele weken gewacht met loggen : Het Feestvarken is wederom bijna Het Feestvarken en dus vandaag de cache bezocht en een kadootje achter gelaten.

Net op tijd, zie ik nu....

Ook achter gelaten : 1 TB en 1 coin. Meegenomen eenzelfde coin.

9 juni 2009. Log 703, 10.48 uur. NL.
Vandaag in de herkansing nauwelijks een probleem.
Op 16 mei al samen met een tante geprobeerd, maar toen waren we misschien al te moe; we deden toen de hele kunstroute te voet van af de Duiventoren.We hebben toen wel op de juiste lokatie overal gezocht, maar toch niet gezien.

10 juni 2009. Log 704, 21.13 uur. NL.

Afgelopen nacht ondernam ik een poging om GC1Q0N4 te vinden, maar dat bleek echt te lastig. Ik was om 4.45 uur thuis en vertrok vrijwel meteen (5.15 uur) naar Utrecht, voor mijn werk.

Maar ik moest ook op tijd terug zijn (in Helmond), om met Anne de eerste 4-daagse etappe van 10 km. te lopen. Uiteindelijk bleek het allemaal niet mogelijk om daarvóór al mijn dagelijkse cache te zoeken, zodat ik deze pas vanavond kon doen. Gelukkig waren er geen dreuzels, hier in de regen.

11 juni 2009. Log 705. 15.55 uur. NL.
Na lang twijfelen waar ik vandaag een cache zou zoeken, besloot ik om dat níet in mijn werkgebied te doen -ik had namelijk al teveel oponthoud gehad-, maar onderweg naar Helmond, alwaar ik met Anne de 2de 10 km. van de 4-daagse zou gaan lopen.
Deze kon toch niet moeilijk meer zijn ? : Op 29 mei had ik samen met Miracle1900 al een poging gewaagd, maar toen bleken we 3 antwoorden fout te hebben gehad.
Desondanks heb ik op de uiteindelijke plek toen wél gezocht.
Waarschijnlijk was het toen allemaal veel te droog en stoffig.

Vandaag was het, na enkele regenachtige dagen, wél een beetje modderig, zodat ik de cache dan toch heb gevonden in de bedoelde ambiance.


12 juni 2009. Log 706, 3.10 uur. NL.
Even geleden het Hocus avontuur al beleefd, omdat ik "klaar wilde staan" als mijn zus plotseling aan haar 200ste cache toe zou zijn. Helaas kon ze niet wachten tot mijn vakantie, dus na een dag van werken ging het op 10 juni omstreeks 22.00 uur het bos in. Om 4.45 uur staakten we de tocht bij WP7, omdat ik om 5.30 uur weer aan het werk moest.

Al de volgende dag wilden mijn zus en haar zoon het avontuur al af gaan maken, dus wederom rond tienen terug het donkere woud in. Gelukkig hoef ik vrijdags pas om 7.00 uur te werken, dus kon ik deze nacht nog 2 uurtjes slapen.

Als alles mee zit zijn Brabantse nachten lang genoeg voor deze tocht, maar wij moesten toch 2 nachtrusten opofferen.

Mama Puttertje : Onze honderdste log was een nachtcache, en de tweehonderdste zou dat ook weer moeten worden.
Fijn dat er net een nieuwe nachtcache in de buurt was gekomen. Een paar dagen geleden deel 1 gedaan (log 199), en die nacht meteen begonnen met deel 2. De eerste uren hadden we regen, wat het zoeken niet echt makkelijker maakt. Na heel veel gehannes vonden we na drie uren het eerste waypoint. Daarna liep het best gesmeerd, maar na ons bezoek aan waypoint 7 moesten we echt huiswaarts keren. De verplichtingen voor de volgende dag riepen!
Vannacht wilden we de tocht afmaken. We maakten wat stomme fouten, waardoor we extra kilometers moesten lopen. Kennelijk ben je midden in de nacht toch niet meer zo helder in je hoofd. We hebben genoten van de leuke opdrachten. Wat een creativiteit! Minder genoten we van het vele vertaalwerk, dat erg veel tijd kostte. Zonder die handicap is de tocht naar ons idee al pittig genoeg.
Ook genoten we van reflecterende lichtjes die de ogen van twee reeën bleken te zijn. Dat was een bijzondere gewaarwording in dat donkere bos.

Zugführer : [ 10 juli 2009 ]
Enthousiast geworden door deel 1 besloten we vanavond ook meteen de nachtwandeling te gaan doen. Samen met Cache-Hopper en moeder-Puttertje staan we in de avondschemer klaar om te beginnen. In het begin wil het niet echt lukken en proberen we dingen te vinden die er niet zijn. Zodoende vinden we pas na 3 uur dwalen het eerste waypoint, het is dan al 2 uur. Nu loopt het een stuk gesmeerder, en tot half 5 gaan we door. Helaas begint de ochtendschemer dan al, en Cache-Hopper en ik moesten ook weer aan het werk, dus keerden we om naar huis. Tot zover alvast bedankt, en deze tocht zal binnenkort vervolgd worden...

[ 12 juli 2009 ]
Lang kunnen we niet wachten om door te gaan, en opnieuw beginnen we in de avondschemer, nu halverwege de tocht dus.
Onderweg maken we een aantal stomme fouten en trappen in een flauw grapje, maar uiteindelijk weten we, hoewel ik het eigenlijk niet meer verwacht had, de cache te vinden.

Nekrav, bedankt voor deze nachtcache die mij 2 nachten letterlijk wakker heeft gehouden Ik moet zeggen dat we het af en toe iets té veel van het goede vonden, onder andere door het vele vertaalwerk onderweg, wat op een gegeven moment echt vervelend begon te worden.

Maar we hebben in ieder geval genoten van de mooie omgeving en de leuke en originele waypoints.

13 juni 2009. Log 707, 13.50 uur. NL.
Vandaag deed ik weer mee met de jaarlijkse fietstocht van de supportersvereniging van FC Eindhoven. Uiteraard moest ik de meute onderweg even verlaten voor mijn dagelijkse cache.
Ik gaf dat 5 kansen, waarvan ik de 2de benutte; we kwamen hier op minder dan een kilometer langs.
Mijn kameraad, Jeroen, wilde nu ook eindelijk wel eens weten wat mij al meer dan een jaar bezig houdt, en troefde mij af door de tag te vinden. Daarna snel terug naar de fietstocht, die toen al was neergestreken op het zon-overgoten terras van de Venbergse molen.

14 juni 2009. Log 708, 9.16 uur. B.
Op tijd wakker om nog even richting Antwerpen te rijden.
Om 10.30 uur word ik bij de eerste communie van Jonas verwacht.
Ook ik zal nooit deelnemen aan de echte Gumball, maar ik vond het wel leuk om de AUDI TT cabriolet in zijn laatste etappe over de finish te rijden.

15 juni 2009. Log 709, 7.55 uur. NL.
Eerlijk is eerlijk : ik heb er geen wandeling van gemaakt.
Omdat mijn werkzame maandagen mij altijd door Dinteloord voeren, heb ik in de maanden maart en april alle WP's 1 voor 1 bezocht. Pas vandaag kwam het er van om de cache te vinden (na een eerdere poging een week of 3 geleden).
Dinteloord kende ik ondertussen al vrij goed, vele details nu ook. Jammer dat de cache niet op een mooier plekje van de gemeente ligt.

16 juni 2009. Log 710, 11.16 uur. NL.
Al in november begon ik me blind te staren op de cijfertjes, maar verder dan 3 oplossingen en 2 aannames kwam ik niet.
Regelmatig ging ik er voor zitten, maar het wilde niet vlotten.
Het stak me een beetje dat De Puttertjes er nauwelijks moeite mee hadden gehad; maar ja, die zijn dan ook met zijn vijven.
Gisteren aldaar een etentje en ik dacht : misschien krijg ik wat hintjes.
Maar eenmaal in het Puttertjes-huis rolde de antwoorden een voor een uit mijn brein; echt waar, zonder hulp (alleen een enkele bevestiging). Ik denk dat ik voor de Beeldcrypto ook nog eens in hun huis ga zitten.

Vandaag ter plekke mijn oplossing gecontroleerd.
Wat een gezellig gebied hier. Bedankt dat je me hier naar toe heb gelokt.

17 juni 2009. Log 711, 14.57 uur. NL.
Alweer zo'n rustiek RB-plekje bezocht.
Ik heb met het loggen niet gewacht op de muggel-koe; zij leek het wel leuk te vinden.

18 juni 2009. Log 712, 8.45 uur. NL.
Voor mij begint elke werkzame donderdag aan de voet van deze berg. Vorige week zou ik er even snel een collega treffen (goederen-overdracht), maar die was dusdanig vertraagt, dat ik ruim 20 minuten naar het info-bord stond te turen. Vandaag benutte ik "die" minuten maar om de trap op te meten en wat foto's te maken. Dat het er mooi was wist ik al lang.

18 juni 2009. Log 713, 22.15 uur. NL.
Omdat we vorige week het bos niet hebben gezien, liepen we vanavond Milenko's route nog een keer. Uiteraard zonder alle zoekwerk, vertalingen, opdrachten e.d. leek het nu maar een korte wandeling. Daardoor was het bij Jeckyll's plekje nog pas aan het schemeren, maar dat was ook zeker de moeite waard (dat we daar nog iets van de mooie natuur konden zien). Bedankt voor de inventieve serie.

19 juni 2009. Log 714, 7.52 uur. NL.
Net als twee weken geleden, stond ook vandaag mijn werkroute-adressenbestand het toe om een aangepaste aanrijdroute te kiezen.
Zodoende kon ik ook dit cache-stipje afvinken.

20 juni 2009. Log 715, 13.15 uur. NL.
Ik heb Anne het zoek- en graafwerk laten doen. Voor mij dus lekker rustig; op het terrein trouwens ook. Alles goed kunnen vinden (soms iets té goed, maar dat heeft Anne hersteld).
Babysmurf was niet thuis (ook papaweekend ?), maar dat leverde geen probleem op om de cache te vinden.

21 juni 2009. Log 716, 10.34 uur. NL.
Eenvoudig gevonden : hij lag behoorlijk in het zicht.
Maar mijn moeder heeft hem goed verborgen. We hadden tijd genoeg, want wij waren hier voor "de veldtocht".

Log 717, 12.37 uur. NL.
Met de (eigenlijk altijd aanwezige) gedachte aan Carnaval, wist Anne deze cache te vinden.
Bij het loggen kwam "de busjes" aanrijden, dus die hoefde niet meer te zoeken.

Log 718, 13.13 uur. NL.
Inderdaad een mooi gebiedje. Typisch weer zo'n plek waar je als "uitboorling" niet gaat wandelen, ondanks de gemarkeerde paaltjes-tocht. Bij heerlijk weer heb ik in het gezelschap van mijn moeder en mijn dochter deze veldtocht voltooid.

Op WP3 werden wij aangesproken door de boswachter : die vond dat wij daar niet mochten komen (hij vond dat geen pad !?), maar had wel in de gaten dat wij natuurvriendelijke bedoelingen hadden.

"O" was nog niet eenvoudig te vinden -en hadden we zelfs bijna opgegeven-, maar verder leverde alleen wat slorig rekenwerk enkele probleempjes op.
Ook wij wisten onderweg een ree te spotten (en dat ree ons).

22 juni 2009. Log 719, 12.22 uur. NL.
Dat leek veelbelovend : toen ik vanuit Huijbergen de P-lokatie naderde vloog er een groot vliegtuig over de basis, richting zee. Vrijwel meteen erna leek een straaljager-achtige net te zijn opgestegen, richting Roosendaal.
Maar daarna......niets. Er bromde nog wel wat, maar toen ontnamen de bomen mij het zicht.

2 of 3 jaar geleden spotte ik hier nog wel een vliegtuig.
Komend vanuit Renesse had ik het toestel al enige tijd in zicht : het vloog heel laag en heel veel rondjes. Net of het problemen had, of dat het hier niet kón landen.
Ik dacht dat het maar een klein vliegveldje was.
Aan de kant van Wouw heb ik er de auto toen toch maar even voor stil gezet, want het oogde best sensationeel, maar het liep met een sisser af. Volgens mij vloog hij uiteindelijk ergens anders heen.

Toch beleefde ik vandaag een avontuurtje : de coin die ik hier zou gaan droppen was ik plotseling kwijt. Waarschijnlijk ongemerkt laten vallen toen ik tussen WP2 en 3 het pad verliet om af te snijden. Na het loggen vond ik hem terug en dropte hem alsnog in de cache.
Maar bij dat afsnijden stond ik ineens oog-in-oog met een wild zwijn !!!!! Gelukkig koos hij het hazenpad en ik weer het wandelpad.

Hoewel ik terug liep via de landings-lichten, hoorde ik pas bij de auto weer een vliegtuig. Maar door de bomen zag ik het niet.

Iets verderop in mijn werkroute, spotte ik meer vliegspektakel bij het "model"vliegveldje tussen Wouw en Kruisland.

23 juni 2009. Log 720, 13.03 uur. NL.
Eigenlijk was ik op zoek naar Technetium's kunstroute-bonus. Volgens mijn berekening lag die aan deze route, op een acceptabele afstand van de auto; ik heb per slot van rekening maar een half uur lunchpauze.
Helaas ving ik bot, waardoor ik het wat betreft die berekening niet meer zie zitten.
Omdat dit rondje al was ingezet en ik hier geen zoektijd verloor, besloot ik het maar af te maken (uiteraard terug gerekend in "eigen"tijd).
Hoewel ik 1 foto zéker nergens herkende (maar wel een plausibele lokatie kon bedenken) en 1 foto moest gokken, had ik geen moeite om de cache te vinden.
Het is een mooi bos, waar ik "gelukkig" nog niet mee klaar ben.

24 juni 2009. Log 721, 12.26 uur. NL.
Omdat mijn woensdag-werkroute om 7.00 uur in het centrum begint en via de Vogelenbuurt naar Wittevrouwen leidt (tot ca. 8.30 uur), kon ik hier de afgelopen maanden 5x gratis parkeren. 1 x om getallen te zoeken, 4 x om voetsporen van de fotograaf te zoeken.
Zodoende kon ik thuis op mijn gemakje berekenen waar de cache zou moeten liggen.
Er was geen enkel plekje wat exact overeenkwam met voetsporen en afstanden, maar ik had wel een richtlokatie (geen coördinaat).
Vandaag met mijn collega -als introducé- koffie gaan drinken in het park (want dat hoort toch bij zo'n cache -en zo'n factor 50 weer-), i.p.v. bij haar thuis.
Na de koffie de cache eenvoudig kunnen vinden, omdat ik de hints wel in de buurt van mijn stipje kon plaatsen.

25 juni 2009. Log 722, 11.08 uur. NL.
Vandaag was het er niet zo druk als tijdens het Event.
Bovendien moest ik er ambtshalve heel erg dichtbij zijn.
Leuk logboekje, alleen jammer dat alle kaartjes al minstens 1 keer zijn gebruikt, vandaar zo :
Naam : Cache-Hopper, Ruud
Adres : GC1NBF9
Telefoon : n.v.t.
Mobiel : 10 cijfers, waarvan 7 uniek; som 34
E-Mail : cache-hopper@live.nl
Verjaardag : 5 september
Broer : geen; Zus : mama "De Puttertjes"
Favorieten :
kleur : (donker)blauw en zwart
boek : n.v.t., ik houd niet van lezen (maar kan het wel)
film : 007
tv programma : sport
muziek : Radio 2 doordeweeks
eten : mexicaans
persoon : Anne, mijn dochter
schoolvak : aardrijkskunde

26 juni 2009. Log 723, 11.03 uur. NL.
Ik heb er de tijd voor genomen. Zonder de ballen, want zonder mijn dochter, want in etappes tijdens mijn werk.
Op 5 juni wandelde ik al een rondje t/m WP3.
Op 19 juni ging ik verder tot WP7 en vandaag voltooide ik de wijkwandeling. Heerlijk in het zonnetje zitten loggen.

27 juni 2009. Log 724, 17.56 uur. NL.
Soms lopen dagen niet helemaal als je zou willen. Omdat ik om 17.30 uur bij vrienden in Veldhoven zou gaan eten, wilde ik aldaar 's middags al een multi gaan doen. Helaas liepen computerwerkzaamheden in het kader van vakantie-voorbereiding uit, waardoor ik pas om 17.30 thuis weg kon.
Deze traditional was dus een noodoplossing om aan mijn dagelijkse cache te komen. Maar het ommetje per fiets was niet onprettig bij deze haast tropische temperaturen.
Dat wandelingetje in het park (wat ik al wel ken) komt nog wel eens.

28 juni 2009. Log 725 uur. 13.05 uur. D.
Vanmiddag had Zugführer eindelijk weer eens tijd om met zijn verjaardagskado (cachen langs de Noordevaart) te spelen : om 13.05 uur mocht hij de bonus uitpakken.
De eerste helft hadden we al op 7 maart gedaan, de tweede helft op 18 april. Alleen het loggen van "Nederweert" moet nu nog een keer gebeuren; vanavond zou het daar te laat voor zijn geworden.

Log 726, 13.35 uur. D.
Den erste Frosche für heute.

Log 727, 14.15 uur. D.
Ich hatte es gefünden, das nächste team dürfte dieser Frog wieder verstecken.

Log 728, 14.55 uur. D.
Unterwegs nach den nächste Frog, besuchten wir nog einige andere caches.

Log 729, 15.05 uur. D.
Auch dieser lag unterwegs.

Log 730, 15.15 uur. D.
Mit viel muggle-gefahr aus sonnigen terrassen doch nicht liegen lassen können.

Log 731, 16.15 uur. D.
Nicht für die Münzen, aber weil ich in die Nähe war, hab ich auch dieser cache mit ein Besuch beehrt.

Log 732, 18.00 uur. D.
Tot hier verliep de uitgestippelde cache-route vlekkeloos.....
Op zo'n 500 meter geparkeerd, bleken er bij aankomst (15.30 uur) zich 3 "zware jongens" bij het pakhuis op te houden.
We besloten om maar verder te lopen naar de 3 volgende te bezoeken caches.
Bij de eerste (Frogs 4) waren te veel muggles, dus liepen we eerst naar "Münzen". Daarna toch terug naar Frogs 4, want dat was vandaag ons doel, maar na heeeeeeel lang zoeken bleef die voor ons verborgen.
De "Froschkönig" bezochten we maar niet meer, maar terug bij Oom Dagobert was de kust weer veilig (maar het pakhuis leeg ??? -de cache niet hoor !!!-).

Log 733, 18.35 uur. D.
Nach viel verlorene zeit beim (nicht gefunden) Frogs 4 (sehe log GC1JFMP), ging es weiter zum nächsten Frogs.

Log 734, 19.15 uur. D.
Zuerst am Frog 2 vorbei gelaufen, weil sich dort viel muggels verweilten.

29 juni 2009. Log 735, 19.30 uur. D
Den letzte 3 Frogs (1, 5 und 2) in eine gemütliche spaziergang besucht. Jetzt zum essen bei steakhaus "Lambertuskeller".

Log 736, 21.50 uur. D.
Zum Nachtisch den Hauptfrosch nog gefunden, obwohl er fast schlafen gehen wollte.

29 juni 2009. Log 737, 18.26 uur. NL.

Vanwege de lange cache-middag gisteren en de nog te treffen voorbereidingen voor de reis, vertrok ik pas omstreeks 15.30 uur op vakantie.

Onderweg moest ik eerst nog langs “een postkantoor”, want ik had al even een brief liggen van GPS-Team Dommelen.

Ter plekke heb ik meteen een kaart met vakantiegroeten klaar gelegd voor verzending en een kaart met bestemming België meegenomen (maar die moet nu dus via Noorwegen).

Hoewel ik de treden niet met zekerheid wist te traceren, kwam ik wel op de juiste plek uit. Ik had echter tóch de nood-cijfers nodig om de postbus te vinden.

Verder op reis. Na een diner bij La Place-wegrestaurant besloot ik langs de A28 te overnachten, om ter plekke morgenochtend, terwijl de koffie alvast door loopt, meteen mijn dagelijkse cache alvast te pakken.

30 juni 2009. Log 738, 11.11 uur. D.

Eigenlijk had deze log in alle vroegte plaatst moeten vinden bij GC18DGW, alwaar ik heb overnacht. Maar helaas wist ik die niet te vinden.

Dan maar metéén door naar Noorwegen…..

Log 739, 16.22 uur. D.

Na een flink stuk file (tussen Bremen en Zeven), via B-wegen eindelijk de voorziene rustplaats gevonden.

Log 740, 17.32 uur. D.

Na Hamburg alweer een stuk file. Dan is het toch fijn om de auto, die door de brandende zon (al de hele dag) al langzaam begint te smelten, weer even te kunnen verlaten.

Ik heb geen gebruik gemaakt van de NGTA.

Log 741, 19.57 uur. DK.

Na het passeren van de Duits-Deense grens om 19.15 uur, was ik hier aan mijn eerste Deense cache toe. Nu door naar GC10842, want daar zou een camping moeten zijn.

GCGM1F

Tomburg

Malamute

1 juni 2009

11.11 uur

GC1JP9W

Kunstroute: Vleermuiskelders

technetium

2 juni 2009

10.59 uur

GC12HCB

Rondje Bernheze 14: Afgebroken

Flet

3 juni 2009

15.24 uur

GC12ETV

Hier zijn de opdrachten!

GreekDutch Alliance

4 juni 2009

9.41 uur

GC1DJRK

Makkelijke Micro - A73-2

Team USSR

5 juni 2009

7.50 uur

GC1RXTE

De verdwenen magische wereld

Geo-Error

6 juni 2009

14.20 uur

GC1ENK7

Lieshout en zijn molens: De Leest

Brian & Hanneke - Team BKE

7 juni 2009

14.35 uur

GC131HN

Het Feestvarken

Witchybien - Shadow Shape

8 juni 2009

10.15 uur

GC1JP9T

Kunstroute: Stal

technetium

9 juni 2009

10.48 uur

GC1QKF4

Poëzie 8

de Setzjes

10 juni 2009

21.13 uur

GC1K7NA

Beetje modderig

VindenPuntNL

11 juni 2009

15.55 uur

GC1Q0N4

Adventures of Akis Agis part 2: Milenko's Nightwalk

Nekrav

12 juni 2009

3.10 uur

GCVNXP

Braambosch Binnenpad

Aladdin

13 juni 2009

13.50 uur

GCT9FV

Gumball 2006

k3d

14 juni 2009

9.16 uur

GC1BQR2

Dorpswandeling Dinteloord

hneel

15 juni 2009

7.55 uur

GCZN7C

Hersenkraker 4: Cijfercrypto

de hangijzers

16 juni 2009

11.16 uur

GC12MTP

Rondje Bernheze 35: Waterput

Flet

17 juni 2009

14.57 uur

GC16XF3

Aardkundig Monument De Grebbeberg

Team Femlep (Lepman)

18 juni 2009

8.45 uur

GC1QFG0

Adventures of Akis Agis part 3: The Jeckyll Riddle

Nekrav

18 juni 2009

22.15 uur

GC18EP3

Makkelijke Micro - A73

Simone72

19 juni 2009

7.52 uur

GCYRCM

De Smurfen

kraaiennest

20 juni 2009

13.15 uur

GC1KF9C

De Moerputten

Redcorner

21 juni 2009

10.34 uur

GC1KF7Z

Kapel Everse

Redcorner

21 juni 2009

12.37 uur

GC1KKPZ

Veldtocht door Dommelbeemden

Redcorner

21 juni 2009

13.13 uur

GC19ERK

Plane Spotting

Witchybien - Shadow Shape

22 juni 2009

12.22 uur

GCKF2N

Rondje Duiventoren

de hangijzers, adopted form De Overburen

23 juni 2009

13.03 uur

GC17HVF

Griftpark 4x4

BigFurryMonster

24 juni 2009

12.26 uur

GC19GJR

Kroonjuwelen van Ede : Natuurtuin Hindenkamp

team korilu

25 juni 2009

11.08 uur

GC1DEZX

Mooi Neerbosch-Oost

Mazurka

26 juni 2009

11.03 uur

GC1PXX8

Anna Philips de Jongh

BoJe

27 juni 2009

17.56 uur

GCTD9Q

Grand canal du Nord: Bonuscache

Heggi, The CEO & die Luchse

28 juni 2009

13.05 uur

GC19QT5

Frogs 6

usimo

28 juni 2009

13.35 uur

GC19A14

Frogs 3

usimo

28 juni 2009

14.15 uur

GC1H697

Nettetaler Burgenland: BAERLO

usimo

28 juni 2009

14.55 uur

GC1H69B

Nettetaler Burgenland: Weiher Kastell

usimo

28 juni 2009

15.05 uur

GC1HDG4

Lambertiturm

ZedGekko

28 juni 2009

15.15 uur

GC1TFVA

Münzen

Kassettenkasper

28 juni 2009

16.15 uur

GC1JFMP

Onkel Dagoberts Geldspeicher

zedgekko

28 juni 2009

18.00 uur

GC197T0

Frogs 1

usimo

28 juni 2009

18.35 ur

GC19BVW

Frogs 5

usimo

28 juni 2009

19.15 uur

GC198J9

Frogs 2

usimo

28 juni 2009

19.30 uur

GC19QTC

Frogs BONUS

usimo

28 juni 2009

21.50 uur

GCNY0E

De Broedertjes gaan op pad/Geo Post-Office

29 juni 2009

18.26 uur

GC1H1FM

Norwegen

Froschköppe

30 juni 2009

11.11 uur

GC1ANH0

A261 - Rastplatz Rosengarten Ost

Siggibär

30 juni 2009

16.22 uur

GCX0DY

A7:Park Boenningstedt Ost "NGTA"

Dreg (+2007)

30 juni 2009

17.32 uur

GC15RHB

Ustrup Ost

Dallerfuss

30 juni 2009

19.57 uur