1 februari 2011. Log 2057, 11.41 uur. NL.

Alweer een uurtje opgeschoten in deze leuke serie.


2 februari 2011. Log 2058, 9.52 uur. NL.

Halverwege de serie, maar dat ging nog niet heel eenvoudig: een domme rekenfout.

Maar met die fout zat ik maar ongeveer 50 meter van de cache af, net toen er een heel peloton muggels voorbij kwam. Na de juiste berekening was de kust veilig om in alle rust te loggen. Gelukkig was er ook flink gesnoeid.


Heel toevallig viel het mij op dat ik met deze serie ook gelijk op ga met de weeknummers.

Alleen de bonus zal ik niet in week 10 kunnen vinden, want dan vier ik Carnaval.

Komen jullie ook??: GC2N0T3!!!!


3 februari 2011. Log 2059, 12.05 uur. NL.

HèHè. Eindelijk te pakken.

De wandeling maakte ik al lang geleden, maar toen werd het nog een heel gepuzzel om er een coördinaat uit te krijgen. En dat lukte mij dus niet!!!

Op 1 wp kun je 2 foto’s gebruiken en op een ander wp trof ik géén foto aan (logisch, want ik heb wel alle foto’s herkend). Maar of ik dat in de formule nodig heb is niet duidelijk. In elk geval is dat niet consequent genoteerd.

Het werd dus zoeken naar een logische eindlocatie. En dat was de juiste, werd mij meerdere malen bevestigd.

Daar heb ik alles lek geprikt, maar de cache bleef tot 4 keer voor mij verstopt.


Toen ik vorige week met VELDHOVEN 3 ook niet tot een vondst kwam had ik het wel even gehad met deze serie.

Gelukkig wilde Zugführer mij vandaag wel helpen om hem te vinden. Hem was dat per slot van rekening al eens eerder gelukt. Petje af!

Nou. Ik heb hem nu dus ook kunnen bijschrijven, maar de hint hielp in elk geval ook niet echt om het juiste plekje te vinden.


Volgende week nr. 3 nog maar eens proberen. Met of zonder hulp.


4 februari 2011. Log 2060, 9.36 uur. NL.

Ondanks waarschuwingen let ik er nooit op welke E-nummers in mijn levensmiddelen zitten. Mijn ouders wel; die mijden de “gevaarlijke”. Dus, dacht ik, tijd om me er eens in te verdiepen. Ik heb ze allemaal gevonden (ook die paar moeilijke) en hoewel ik van 1 niet van de juistheid overtuigd ben wist ik het verantwoorde (want weer een gevonden cache) E-nummer eeeeeeeeeeenvoudig gevonden.

Toch kostte deze cache me nog wat extra tijd: nee, ik reed niet met de auto tot aan de cache, maar omdat ik de stoeprand aan de hoge kant vond, stuurde ik mijn auto de berm in. Helaas werd die direct vastgezogen in het beetje modder, waardoor ik het veilige (?) gras niet meer bereikte.

Na een minuut of 10 van alles proberen met stukken hout en een automatje, stopte er een vriendelijk heerschap. Gelukkig had hij een jeep-achtige auto bij zich, anders had hij mijn (zware) werkbus misschien niet uit de blubber kunnen trekken.


5 februari 2011. Log 2061, 18.35 uur. NL.

Een gokje vandaag. Mee-Hopper moest vanavond naar een fuif, dus besloot ik overdag de storm, die al sinds gisteren overtrekt, in mijn huis te trotseren.

Het poker element: 2 molens niet gevonden….

Al in april 2009 begon ik met het opzoeken van de molens, maar er bleven er 3 voor mij verborgen. Van de andere 6 had ik allerlei gegevens genoteerd, maar pas vanmiddag ontdekte ik hoe ik er een draai aan moest geven om tot een coördinaat te komen.

Echter, alleen het oostcoördinaat kon redelijk bepaald worden en dat bleek bij een object te zijn alwaar ik al eens had opgevangen dat daar een cache zou liggen.

Zou dat dan deze zijn? Eigenlijk best aannemelijk, dus om half zeven even snuffelen en het was meteen raak.

Dat ik me nu eeuwig blijf afvragen welke 2 molens ik niet heb kunnen plaatsen is daarmee een verzachtende omstandigheid.


6 februari 2011. Log 2062, 12.31 uur. NL.

Gisteren kwam ik met een beetje hulp eindelijk uit de vervelende snooker.

Vandaag kon ik er een bal gaan potten.


Maar ik begon gisteren ook al aan de grote finale, dankzij een toevalstreffer bij de afstoot.

Ik speelde de tafel keurig leeg, maar vanmiddag bij de ereronde ging het alsnog fout.

Helaas heb ik geen snookerfans gezien, dus moest ik zonder de beker naar huis.

Hopelijk valt me voor maart alsnog een prachtige afsluiting te beurt.


7 februari 2011. Log 2063, 14.02 uur. NL.

De tekst bij dit lied had ik al uitgeschreven en vandaag ging ik maar eens luisteren.

Vooral omdat ik twee andere caches niet kon vinden. Daar had ik dan ook geen coördinaten van, maar ik hield er wel een aangenaam wandelingetje aan over.

Binnenkort zal ik je ander “kinderliedjes” eens instuderen. Leuk gedaan en voor mij ook een beetje jeugdsentiment.


8 februari 2011. Log 2064, 11.14 uur. NL.

Het was bijna kwart over elf, maar eigenlijk ook al 2 voor 12….

Volgende week probeer ik eens een keer op tijd te zijn (11 uur dus).


9 februari 2011. Log 2065, 10.04 uur. NL.

Het zal toch niet gebeuren hè!? Op het punt staan om de 1000ste opeenvolgende cache-dag (GC2M5R1) te bereiken en dan getroffen worden door de griep.

Maandag dacht ik het al aan te voelen komen en gisterenmiddag leek het nauwelijks nog te stuiten. Maar goed, toch maar biljarten en om half drie thuis.


Gelukkig kan ik redelijk flexibel om gaan met mijn werktijden, dus besloot ik eerst een uurtje uit te slapen, maar met flinke koorts (denk ik) ging ik op pad. Zo fysiek is mijn werk niet, bovendien bleek ik bij de cache nog in staat om over een sloot te springen.

Die cache leek ook in opstand te zijn gekomen: hij lag nauwelijks bedekt en dat heb ik ook niet echt kunnen verbeteren; misschien even controleren.


10 februari 2011. Log 2066, 13.54 uur. NL.

Lang geleden werd mij en techniek uitgelegd die ik toch maar met moeite vatte.

Toch probeerde ik die uit op dit masker en het verbaasde mij dan ook niets dat ik met de uitkomst niets kon doen. Maar ja, anders was het ook zeker geen 4 sterren cache!!!


Veel minder lang geleden wees mij iemand op een veel eenvoudiger foefje.

Had ik dat maar eerder geweten, hoewel……… de uitkomst was precies hetzelfde.


Deze week kreeg ik bij toeval een tip wat ik met die uitkomst van deel 1 dan nog moest doen. Het was nog even (!) doorbijten, maar toen ik uitgeteld was gaf de checker groen licht. Deel 1 van die andere twee moet nu ook wel lukken, maar weet ik de vervolgen nog op tijd te doorgronden??


Log 2067, 16.40 uur. NL.

Zaterdag speelde ik de maximum break uit, onder toeziend oog van Williams, Fu, Selby en Dott, die een toernooi in Duitsland speelden.

Ergens in de voorbereiding moet een hapering gezeten hebben, want ik was genoodzaakt om 2 ballen in verkeerde volgorde te potten. Maar het frame was al gewonnen, dus referee en tegenstander deden niet moeilijk meer; de titel was binnen.

Zondag wilde ik de prijzen gaan ophalen, maar waarschijnlijk overlegde de jury nog over die pot volgorde: wp2 werd niet gevonden.

Er waren ook geen (snooker)fans uitgelopen, dus kon de ceremonie niet doorgaan.


Na het jury oordeel werd besloten om de huldiging vandaag te verrichten.

WP2 werd nu wél gevonden (en ik had daar zondag toch al vlakbij gestaan, vanwege een aannemelijke mogelijkheid), zodat de hele ereronde probleemloos werd afgelegd.


Bij het erepodium ontstond echter alsnog een probleem, hetgeen mij noodzaakte tot een vruchteloze zoekpoging binnen een straal van zo’n 30 meter, gedurende een klein uurtje.

Ik probeerde nog een hulplijntje, maar dat werd niet beantwoord.


Dan toch maar even op wp6 gaan kijken, opnieuw peilen en terug.

Uiteraard kwam ik in dezelfde hoek snooker te liggen, maar het pijltje wees net even een richting uit die ik niet héél grondig had besnuffeld. Na het loggen bleek dat op 20 meter van mijn vorige nulpunt te liggen, maar, wrang genoeg, had ik er zondag (op goed geluk) ook al rondgeneusd. En toch bleek ik hem nu wel naar boven te kunnen halen.


Het was een grandioos toernooi, deze serie. Zo wil ik me wel in elke sport verdiepen.


11 februari 2011. Log 2068, 18.00 – 23.00 uur. NL.

Na 2 dagen werken met koorts (want ik moest toch de deur uit voor mijn dagelijkse cache), nam ik vandaag maar vrij. Zo kon ik lekker uitgerust naar mijn dagelijkse cache van vandaag: een eventje om te vieren dat vandaag de 1000ste opeenvolgende cache dag was. Ik kreeg zelfs nog kadootjes!.


Martijn bedankt voor de organisatie.

Iedereen hartstikke bedankt voor de zeer gezellige viering.

Lorang bedankt voor de fotoreportage.


En inderdaad…………….zolang mijn werk het toe laat prolongeer ik mijn doelstelling elke dag minimaal 1 cache te vinden. Hoofddoel: 29 februari 2012, maar waarom niet tot………………………..


12 februari 2011. Log 2069, 11.45 uur. NL.

Voor vandaag had ik 2 kaartjes voor de Efteling. Met heel veel korting een besloten feest voor Rabobank klanten.

Maar ik moest natuurlijk ook een cache vinden. Ook de eerste dag van de volgende duizend moet natuurlijk aansluiten.

Dit kalenderjaar had ik nog geen enkele traditional gedaan (alleen events, multi’s en mysteries) en dat wil ik nog wel even doorzetten. In elk geval dan toch tot Carnaval; een periode dat ik altijd wat minder mobiel ben.

Petra tipte mij gisteren over een kei goede mystery in Sprang-Capelle en vannacht, na het Hambre event bleek ik nog in staat om het coördinaat tevoorschijn te puzzelen.

Kort voor het Efteling bezoek konden mijn dochter en ik het laatste plekje op de logrol beschrijven.

Dus dag 1001 vlak bij het sprookjespark. Kei goed toch?!


13 februari 2011. Log 2070, 15.15 uur. NL.

Bij wijze van uitzondering moest ik vandaag in “De Mortel” voetballen. Een topper tegen de nummer 1 (wij stonden vierde). De vorige competitie verloor deze tegenstander (tot de laatste wedstrijd, toen het kampioenschap al was beslist in ons voordeel) alleen punten tegen ons, terwijl wij hen toch de betere ploeg vinden. Maar in de allerlaatste seconde schoten wij de 4-3 binnen. Een extra reden om, met 2 de ploeggenoten waarmee ik ook de harde kern van ons carnavalsclubje vorm, lang na te borrelen.

Voordat ik de auto mee naar huis mocht nemen, moest er eerst nog wat bier uitgelopen worden; dus een mooie gelegenheid voor “Parkzicht”.

Alles wat gevonden moest worden kwam eenvoudig op mijn pad, dus kon ik mijn naam in het kletsnatte logboekje bijschrijven. Een gemoedelijke wandeling, die ik, ondanks de bedrijvigheid vanwege het aangename voorjaarsweer, voldoende onopvallend kon beëindigen. Bovendien kon de auto alsnog mee naar huis (of was alleen ík daarvan overtuigd?).


14 februari 2011. Log 2071, 12.23 uur. NL.

Dat was nog een hele studie ornithologie, terwijl het zo eenvoudig leek. Maar ik kwam maar niet door de checker: welke vogel(s) had ik nu toch fout???

Desondanks besloot ik vorige week op zoek te gaan; ik had immers een aannemelijk stukje bos op het oog. Blijkbaar wisten de gevleugelden dat ik maar wat op goed geluk liep te spotten, want ze floten me allemaal uit.

Thuis dan toch maar een mailtje naar de legger op welk beestje ik door moest broeden, maar ik had ze gewoon allemaal goed. Dan nóg een keer de letters omrekenen, waarna ik wél goed uit kwam. Wat was ik vorige week toch dicht bij het nestje.

En de vogeltjes? Ze floten me vandaag vrolijk toe.


15 februari 2011. Log 2072, 11.08 uur. NL.

Helaas, weer niet op tijd. Het verkeer zat niet mee, terwijl ik me haastig naar de cache spoedde. Ik kwam 1,44 kilometer hemelsbreed tekort.

Even voelde ik me het witte konijn uit “Alice in Wonderland”, met zo’n grote klok voor mijn neus.

Dus 11 uur werd niet gehaald, maar om 11.11 uur was ik ter plekke nog volop bezig om de bonus voor volgende week voor te bereiden.


16 februari 2011. Log 2073, 10.01 uur. NL.

Alweer de zevende kennismaking met de historie van Duiven. Hoewel het rond het nulpunt nog wel even zoeken was, gaf ook deze cache uit de serie geen problemen.


17 februari 2011. Log 2074, 12.20 uur. NL.

Vandaag kwam eindelijk de aap uit de grond. Onlangs probeerde ik hem al te vinden in de sneeuw en kort daarna nogmaals, maar de 3 bomen die volgens mijn coördinaten detector het meest in aanmerking kwamen stonden wel héél dicht bij het pad.

Op de andere bomen in het bos probeerde ik verder alleen de tag te spotten, maar die heb ik ook nu niet waargenomen.

Na het uitwerpen van een hulplijntje was mij wel duidelijk dat ik Abu beter zonder gps kon zoeken.


In elk geval was het een heel aardige serie, waarbij Jasmine al vroeg in mijn gc carrière op mijn pad kwam. Aladdin wist zich langer voor mij verborgen te houden. Gelukkig was het gezin niet groter, hoewel ik geduldig genoeg ben hoor.


18 februari 2011. Log 2075, 15.57 uur. NL.

In mijn werkroute hield ik mij vandaag bezig met het voorbereiden van een multi; een die ik in etappes doe. En met mijn werk natuurlijk.

Als dagelijkse vondst begon ik aan Goof’s puzzelreeks. Veel opgaven liggen al opgelost klaar, dus de komende werkzame vrijdagen werk ik aan deze serie.

De puzzel kostte vrij veel tijd, maar ook het vinden duurde even. En dat terwijl hij zo “standaard” ligt verborgen.


19 februari 2011. Log 2076, 13.00 uur. NL.

Dit event was een mooie kans om te kijken hoe jong ik mij nog kan voelen.

Leuk daarbij was het enorme aantal “vreemde” gezichten. Dus en kans om ook eens andere hobbygenoten te ontmoeten.


Log 2077, 16.30 uur. NL.


Door al die onbekende cachers was het zaak om alert te blijven, want ik wist natuurlijk niet wat de “cache-waarde” in de groep zou zijn.

Helaas werd het een ongelijke strijd: wij vertrokken als laatste groep en Martijn en Daphne hadden zoveel stiekeme verwisselingen in de beschrijving geplaatst, dat wij nooit in de gelegenheid zouden komen om de andere groepen in te halen.

Maar veel scheelde het niet, dus zijn we nog jong genoeg om lang plezier te kunnen hebben van deze hobby.

Ik heb deze middag mijn telefoon meer nodig gehad dan mijn gps-apparaat, maar het was een gezellige groep om door het aardige Amelisweerd te wandelen.


Log 2078, 17.08 uur. NL.

Bij de cache van de multi werd nog een mystery uitgereikt. De vragen moesten mooi onderweg naar de auto beantwoord worden, dus geen probleem om ook deze opdracht uit te voeren.

Na heel wat telwerk vonden Oliphientje, Mee-Hopper en ik de cache, ondanks het ontbreken van een formule (dachten wij toen nog). Dat hadden we te danken aan het cacherspaadje wat onze voorgangers hadden aangelegd (en aan de punaise).


20 februari 2011. Log 2079, 18.48 uur. NL.

Vooraf zocht ik alle antwoorden op. De manier van aanpak herkende ik nog uit de 1K cache die voor mij was gemaakt. Ik sloeg me er dus handig doorheen.

Vervolgens nam ik het risico om hem pas te gaan zoeken aan het eind van het papaweekend, omdat ik Mee-Hopper naar Helmond moest brengen.

Immers, gisteren had ik haar ook al de hele middag door het koude Utrecht laten wandelen en vandaag voelde het nóg kouder aan; gevoelstemperatuur plaatselijk tot –7, hoorde ik op de radio.

De schemering gooide bijna roet in het eten, alsmede het gedraai van mijn gps. Volgens mij heb ik bij elke boom wel even op nul meter gestaan.

Even dacht ik wakker te schieten: had Anne het coord niet verkeerd ingetoets?

Dus terug naar de auto,maar nee hoor, ze had het helemaal goed gedaan.

En vandaag was ze heel dapper: ondanks de koude handen, de inmiddels volledige duisternis en het onderzoeken van reeds vele bomen, liepen we toch nog terug. Gelukkig maar, want als alternatieve dagelijkse cache had ik eigenlijk alleen maar iets bij me wat ik in de carnavalsnachten nodig denk te hebben.

Gelukkig vonden we het doosje nu wel.


21 februari 2011. Log 2080, 13.57 uur. NL.

29 december was de laatste traditional die ik bezocht. Een soort challenge binnen mijn al 1010 dagen aanhoudende dagelijkse cache reeks.

Nee, de mysteries in dit werkgebied waren nog niet op en ik had best tijd voor een multi, maar TB BRUID zou er in zitten. En die wilde ik verenigen met TB BRUIDEGOM.

Daardoor werd deze cache toch een soort van mystery, die nog mysterieuzer werd: TB BRUID heeft niet op haar mannetje gewacht. Ondanks dat zij er nu (bij het loggen om 22.15 uur) nog altijd geregistreerd is (evenals nog anderen!!!). De gom is ontroostbaar, ík kom er wel overheen.


22 februari 2011. Log 2081, 13.49 uur. NL.

BAH, maar uiteindelijk gevonden.

Mijn mening: Reglementair??? Dubieus!!!!

De waypoints die mij tot bovenstaande conclusie noopten, deden mij de schoonheid van het gebied en de inventiviteit van de andere waypoints vergeten, maar gelukkig ken ik het gebied al.

In elk geval bedankt voor de broodnodige EXTRA aanwijzingen.


23 februari 2011. Log 2082, 9.57 uur. NL.

Hé!! Nummer 9 in week 8???? Jawel, want nummer 8 krijg ik niet gevonden, danwel niet juist berekend. Vorige week al een slordige poging gewaagd, mar vandaag twee keer uitgebreid; ’s morgens en ’s middags.

Volgende week hoop ik de serie te voltooien, want de week daarna blijf ik in het Lampegat.


24 februari 2011. Log 2083, 14.12 uur. NL.

Zoals (bijna) gebruikelijk wist ik in mijn donderdagse werkgebied geen cache te vinden.

Gelukkig lag deze nog op mij te wachten, hoewel ik daar wel een stukje voor om moest rijden. Als de cache niet het archief in zou gaan zou ik hier op donderdag niet komen.

Maar ik rij met een Sprinter en niet met een tractor, dus was het qua tijd wel te doen.

De tekening kleurde ik zondag al in, met de potloden van Mee-Hopper. Het was papa weekend en Anne zat er bij, maar zij was niet te porren om óók te kleuren; zij mocht dus niet mee naar deze cache.

Jochem, geniet van je mooie verzameling tekeningen; dat doe ik ook bij GC1FF20.


25 februari 2011. Log 2084, 15.21 uur. NL.

De tweede cache vandaag. Maar de eerste had ik al ooit eerder gedaan; die bezocht ik om een coin thuis te brengen.

Toen ik deze cache naderde was ik bang dat ik die niet onopvallend zou kunnen loggen, maar dat viel enorm mee. De tweede puzzel oplossing is nu ook fysiek gecontroleerd.


26 februari 2011. Log 2085, 16.51 uur. NL.

Het zag er zo mooi uit vanochtend. Een heerlijk zonnetje wekte mij uit mijn nachtrust.

Ik dacht dus aan een leuke multi, maar ik moest eerst e.e.a. op de computer doen. En toen ik daar mee klaar was regende het. Ik werd er zelf ook troosteloos van, bleef wat langer aan de computer hangen en creëerde zo eigenlijk een baaldag.

Maar die druk om iedere dag een cache te vinden overwon, dus reed ik even naar de ondergedoken wagon. En ondergedoken was hij: ik heb hem niet gezien.

Maar dankzij de leuke en informatieve puzzel wist ik dat natuurlijk al en ik was tevreden met de gevonden cache.


27 februari 2011. Log 2086, 12.25 uur. NL.

Alweer zo’n miezerige dag. Eerst al vroeg uit de veren om zelf te zaalvoetballen (en verliezen). Aansluitend geen weer voor een leuke multi.

Daar zijn dan die opgeloste mysteries dan weer handig voor.

Het is niet bepaald een streven, maar ik heb toch weer een aanwijzing voor de 100 jaar scouting serie te pakken.


28 februari 2011. Log 2087, 12.46 uur. NL.

Mijn “collega” kon vanochtend niet aanwezig zijn voor de koffiepauze, dus hield ik tijd over voor een multi. Eindelijk liet ik mij de herkomst van die straatnamen eens uitleggen; ik moet vrijwel wekelijks ook in deze wijk zijn.

In eerste instantie wist ik de cache niet te vinden, dus vervolgde ik mijn route naar Hoogerheide. Onderweg ontdekte ik de fout in mijn berekening en onderweg naar Wouw reed ik maar even terug. Toen was de koker snel gevonden.


GC16688

De Klok Rond Oosterhout - NEGEN UUR

eigenheimer

1 februari 2011

11.41 uur

2057

GC2436A

Historisch Duiven (5): De bakkergeschiedenis

Avantie

2 februari 2011

9.52 uur

2058

GC1GDNG

VELDHOVEN 2 (historisch perspectief 1)

GEANTJES

3 februari 2011

12.05 uur

2059

GC1RKV4

Eeeeeeend

A&F

4 februari 2011

9.36 uur

2060

GC1KG5N

Molens van brabant

De Setzjes

5 februari 2011

18.35 uur

2061

GC25M5G

World Snooker: China Open

nekrav

6 februari 2011

12.31 uur

2062

GC2FFXJ

Childhood Songs 3: I'm going slightly mad…..

Team Znookr

7 februari 2011

14.02 uur

2063

GC1668B

De Klok Rond Oosterhout - TIEN UUR

eigenheimer

8 februari 2011

11.14 uur

2064

GC2439Z

Historisch Duiven (6): Opstand

Avantie

9 februari 2011

10.04 uur

2065

GC1TCQ5

PrimEvil

nekrav

10 februari 2011

13.54 uur

2066

GC26KA2

World Snooker: World Championship

nekrav

10 februari 2011

16.40 uur

2067

GC2M5R1

Hambre?

El Mexicano

11 februari 2011

18.00 uur

2068

GC25Z51

Kei Goed

2Looney

12 februari 2011

11.45 uur

2069

GC1TYP7

Parkzicht

Mercske

13 februari 2011

15.15 uur

2070

GC1TCF7

Cache voor Kenners 2 : Vogelspotten

daniella75 & grenadier guard

14 februari 2011

12.23 uur

2071

GC1668G

De Klok Rond Oosterhout - ELF UUR

eigenheimer

15 februari 2011

11.08 uur

2072

GC2439X

Historisch Duiven (7): Onderwijs

Avantie

16 februari 2011

10.01 uur

2073

GCJVWT

Abu

Aladdin

17 februari 2011

12.20 uur

2074

GC27EVZ

Goof's Japanse Puzzel

Goofy35

18 februari 2011

15.57 uur

2075

GC2K9A7

JONG

W&Z Event Team

19 februari 2011

13.00 uur

2076

GC2K9A8

JONG: De Event Cache

is Woefes en

19 februari 2011

16.30 uur

2077

GC2K9A9

JONG van geest?

Zugführer

19 februari 2011

17.08 uur

2078

GC2EGDN

2K Treasure's Gedigged

Treasure Digger (adopted from nekrav)

20 februari 2011

18.48 uur

2079

GC2DKW4

Maxi-micro: Het Meanderpad

de Kogakes

21 februari 2011

13.57 uur

2080

GC1W5B9

De Leemputten

Team Meelhopper

22 februari 2011

13.49 uur

2081

GC2439V

Historisch Duiven (9): De Watersnood van 1926

Avantie

23 februari 2011

9.57 uur

2082

GC1RGHF

Jochm's Eerste Cache

Kleine Nekrav & Nekrav

24 februari 2011

14.12 uur

2083

GC26NYG

Goof's Doolhof

Goofy35

25 februari 2011

14.21 uur

2084

GC2KHCB

De Ondergedoken Wagon

Basta18 en Team Dewi

26 februari 2011

16.51 uur

2085

GC229V0

100 jaar Scouting - Scouting Schijndel

jolmar

27 februari 2011

12.25 uur

2086

GC1Q6ZD

De verdronken dorpen…

JoeryInge

28 februari 2011

12.46 uur

2087