1 augustus 2011. Log 2460, 17.32 uur. NL.

Hier was ik al bang voor: bij mijn nieuwe werkgever is (in elk geval de eerste twee weken) geen ruimte om mij dagelijkse cache in de lunchpauze te pakken.

Na het werk had ik dus behoorlijke hoge nood(t).

Gelukkig had ik dit deuntje nog in mijn kop, dus onder het zingen van de hoge noo(d)t kon ik hier mijn behoefte alsnog kwijt.


2 augustus 2011. Log 2461, 16.50 uur. NL.

Eindelijk had ik een déjà vu. Lang, lang geleden (een vorig leven waarschijnlijk), zat ik naast die dief in de bosjes. Natuurlijk niet als misdadiger, maar in de hoop een held te worden. Ik was echter slimmer dan die dief. Niet dat ik het antwoord wist, maar ik bleef dusdanig lang het geheim bestuderen, dat ik plots in een toekomstvisioen zag dat deze beveiliging bij mijn verjaardagscache tijdens het MEE van 2010 ook werd gebruikt.

Ik probeerde de oplossing in mijn administratie terug te vinden, maar ik had hem niet genoteerd. Er was echter wel een minimaal detailverschil dat mij op het juiste antwoord bracht. Ik werd geen held (de dief was immers al overmeesterd door de poortwachter), maar ik mocht wel op audiëntie bij de prinses.


Maar als dit een voorproefje is voor de bonus, denk ik dat die nog ver weg ligt…..


3 augustus 2011. Log 2462, 17.22 uur. NL.

Afgelopen zaterdag fietste ik de route al, terwijl ik eigenlijk onderweg was naar een andere cache als dagelijkse vangst. Ook was ik druk in de weer voor het MEE en voor een nieuwe cache-reeks. Het was dus niet vanwege de domme rekenfout ergens, waardoor er twijfel rees over het eindcoördinaat, maar ik kon natuurlijk thuis wel nog eens alles nakijken. Helaas schoot dat er bij in, zodat ik dat vandaag na het werk alsnog moest doen. Ik ontdekte het foutje sneller dan (later) de cache. Dat was nog even goed snuffelen in alle hoeken, terwijl ik toch ook niet teveel wilde opvallen.


Ik weet niet waar hij eerst heeft gelegen, maar op déze plek moest ik nog niet zo lang geleden enkele donderdagen op rij ambtshalve stoppen (met cache mobiel noord mm uit GC1NBF9). Ik werd toen wel op bijzondere wijze gadegeslagen. Toen kon ik dus niet als cacher ontmaskerd worden (tenzij men mijn TB achter de voorruit waarnam, maar dat leek niemand te lukken).


4 augustus 2011. Log 2463, 16.13 uur. NL.

De eerste halte voor deze serie bleek ik verkeerd te hebben geïnterpreteerd, vandaar dat ik eerst hier stopte om met deze serie te beginnen.

Vanwege mijn dagelijkse cache behoefte gaan de anderen vanzelf een keer volgen.


5 augustus 2011. Log 2464, 15.00 uur. NL.

Na een loze zoektocht aan een nabijgelegen bosrand, bleef er nog maar weinig tijd over voor mijn dagelijkse vondst. Inmiddels had ik ook Mee-Hopper opgepikt, voor eindelijk weer eens een papaweekend; dat was er door vakanties al even niet meer van gekomen.

Omdat ma Puttertje er ook bij was durfden wij ons te wagen aan deze speciale constructie. Door prima samenwerking was het probleem zo gelicht: ik wees hem aan en haalde het benodigde gereedschap, ma Puttertje vond een extra hulpmiddel en Mee-Hopper haalde de cache tevoorschijn.

Tijdens het gebruikelijke schrijfwerk mochten ook wij kennis maken met Granny.

Een gezellige cache, zo in het zonnetje.


6 augustus 2011. Log 2465, 16.07 uur. NL.

Eigenlijk kwamen we hier de toerist uithangen, maar blijkbaar zagen we een aanwijzing, met 4 man sterk, verkeerd. Dat leidde overigens ook tot een behoorlijke omweg naar deze cache, die zo voor de hand liggend is verstopt.

In elk geval hebben we een aangename stadswandeling gemaakt, ter onderbreking van een gemoedelijk treinreisje.

7 augustus 2011. Log 2466, 20.30 uur. NL.

In afwachting van de beslissing om het papaweekend van Mee-Hopper te verlengen (maar dan bij De Puttertjes, want papa moet werken), zochten we mijn dagelijkse cache nabij Helmond.

De kindvriendelijkheid was, vanwege Mee-Hopper, doorslaggevend, dus bezocht ik voor de tweede keer een “awema”-vakantiepark. Ik was immers ook al eens bij de gekko.

Er was (nog*) geen vuiltje aan de lucht: Anne kon lustig gebruik maken van alle speeltoestellen onderweg (ma Puttertje overigens ook!!) en de cache werd goed gevonden. Vele muggen kondigden overigens wel een weersomslag aan.

En jawel, nadat ik de dames “thuis” had afgezet en mijn cachemobiel voor mijn eigen deur had verlaten, (*) barstte er een geweldige bui los.


8 augustus 2011. Log 2467, 15.14 uur. NL.

Deze week werk ik vanuit (een collega uit) Heeze. De kans is daarmee groot dat ik dagelijks even ga kijken hoe mooi Maarheeze is.

De eendjes kwamen luid kwakend op mij af, maar zagen al vlug dat ik voor hen niets te eten bij me had. Ze leken te begrijpen dat ik mijn handen vrij moest hebben om te loggen.


9 augustus 2011. Log 2468, 16.05 uur. NL.

Het was even goed doordenken hoe ik de hint moest gebruiken, maar toen ik die begreep had ik de cache al gevonden. Nu wel, want enkele maanden geleden, in een dik pak sneeuw, lukte het me niet. Uiteraard zag het landschap er nu heel anders uit en is geocachen toch iets makkelijker.


10 augustus 2011. Log 2469, 16.41 uur. NL.

Vandaag was het weer eens prima wandelweer. Het toch vrij stevige koele briesje vond ik wel aangenaam, onder de hete zon. Dus besloot ik om de dorpse beelden te onderzoeken; die in het buitengebied had ik allemaal al eens bekeken, wanneer ik er (toevallig) langs kwam.

Het eindcoördinaat was snel bepaald, maar ik besloot eerst (weer) en poging bij de kerk te wagen. Daar wist ik afgelopen winter de standplaats van de fotograaf niet te bepalen. Helaas lukte me dat vandaag ook niet binnen de door mij gestelde tijd. Met zoveel passerend verkeer (en vandaag ook gemeentewerkers) houd ik mij op dergelijke locaties niet graag langer dan een minuut of twee op. Ik zocht eerst puur op basis van de lens zonder gps, maar daarna wees dat apparaat de overzijde van de weg aan. Dat was helemaal teveel in het zicht van die arbeiders, dus staakte ik wederom de zoektocht alhier. Vandaar dat ik toch nog naar deze cache moest, om mijn dagelijkse vondst veilig te stellen.


11 augustus 2011. Log 2470, 17.11 uur. NL.

Wederom zalig weer om te wandelen. Vrij warm ook, dus rekende ik op een regen van bier. Dat zat er natuurlijk niet in, maar de cache werd wél gevonden. Het was nog even goed voelen; er zijn zoveel plekjes. Hoewel mijn handschoen schoon bleef, kan ik mij goed voorstellen dat je hier behoorlijk zwart kunt worden. Misschien was het wel leuk geweest om de log met houtskool te schrijven, maar daar stond ik toen niet bij stil; die mieren hè! Maar ik was de mieren te snel af: ik had beet, zij niet.


12 augustus 2011. Log 2471, 17.03 uur. NL.
Vandaag heb ik de hele dag lekker aan de computer gezeten, maar er moest uiteraard een moment komen dat mijn dagelijkse cache gevonden moest worden.
Bij het afsluiten van mijn computer liet ik de nieuwe windows updates uitvoeren; dat kon mooi terwijl ik op pad ging.
Eerst even staan zoeken bij Sammie, maar daar wist ik niet te slagen.
Van daar af maakte ik een Achtse loop naar de Achtse loop en die werd wél gevonden.

Terug thuis wilde ik weer verder op de computer, maar die bleek niet meer op te starten. Enkele weken later bleek de (op het moederbord geïntegreerde) videokaart defect. Vanwege tijdgebrek (nieuwe baan, organisatie MEE, opzet zaalvoetbalcompetitie) zou het bijna een maand gaan duren alvorens de logs weer correct te kunnen registreren. Bij deze dus.


13 augustus 2011. Log 2472, 14.13 uur. NL.
Eerlijk is eerlijk: ik vond de cache niet, maar wel de overduidelijke verstopplek. Voor de zekerheid maakte ik een foto en op basis daarvan kreeg ik 's avonds logtoestemming. Ik kwam de legger namelijk tegen op het Zeeland Sommer Event.


Log 2473, 16.00 uur. NL.
Hè hè, eindelijk weer een vondst. Vanuit de trein wandelde ik eerst naar "De Punt", die ik achteraf alsnog mocht loggen, daarna naar "Perry".
Omdat er regelmatig regen viel ging ik eerst een paraplu kopen (bij Xenos)en maakte toen de rondwandeling door het stadspark, alwaar de bolders mij opbraken.
Via het watergebouw kon ik verder richting het Zeeland Sommer Event.
Dat werd echter nog een helse trip, maar daarover meer in Log 2475.


Log 2474, 18.00 - 21.15 uur. NL.
Vanochtend nam ik in Eindhoven de trein naar Vlissingen. Mijn camper was immers in ruste (GC2Z91P). Dat hield automatisch in dat ik vannacht ook nog een slaapplek moet zien te vinden, want voor mijn dagelijkse cache van morgen wil ik niet al eerst weer in mijn eigen woonomgeving zijn.
Maar goed, vanuit de trein ging ik aan de wandel: een flinke lus door Vlissingen centrum naar het watergebouw (GC2TMEH). Van daaruit probeerde ik (zonder busschemakaart) de busroute richting Westkapelle te bereiken. Verder dan de lijn van de stadsdienst kwam ik niet, totdat ik in Koudekerke wel geluk had. Helaas kwam ik onderweg geen (opgeloste) caches meer tegen, maar bij de bushalte stond ik op zo'n 200 meter van "Couburg". Helaas ontbrak op de halte het bordje met bustijden en ik begon mijn voetjes al te voelen (tussen Vlissingen en Koudekerke had ik ook al geprobeerd te liften), zodat ik niet wilde riskeren een bus te missen. Het event begon immers ook al over een uur.
Ik liet de cache dus liggen en dat bleek een juiste beslissing: na 5 minuten kwam de bus langs en die dropte mij keurig aan het begin van de Joosesweg.
Daar vroeg ik nog even (zonder succes) op de camping naar een beschikbare overnachtingsplek en sloeg nog even wat bier in.
Vervolgens meldde ik mij op het strand. Het was heerlijk weer, ondanks de buiige middag. Na veel gezellig gebabbel verliet ik, als laatste Nederlander, tegen het vallen van de schemering het event. Voor de 8ste opeenvolgende maand wist ik in een 8ste provincie een event te bezoeken. Even een uitdaging tussendoor. Men gaat mij dit jaar nog zien op events te Friesland, Groningen, Zuid-Holland en Flevoland.


14 augustus 2011. Log 2475, 9.39 uur. NL.
Na het event van gisteren vond ik onderdak bij de Westkapelse Chinees en na een goede nachtrust begon ik met een ochtendwandeling. Mij was namelijk aangeboden om pas om 10 uur te ontbijten. Dat zou terug dus nog stevig doorlopen zijn, dus van vogels kijken kwam niet veel meer, maar dat werd vanaf de dijk wel goedgemaakt.


Log 2476, 9.56 uur. NL.
Al jaren ben ik verknocht aan Renesse en Westenschouwen, maar daar mis ik een dergelijk dijk (duin) pad "bovenlangs". Ik vond het mede daarom heerlijk om dit huisje te bezoeken. Mijn middag programma zou nog meer openbaren....
Nu eerst naar het (chinese ?) ontbijt in het hotel.


Log 2477, 12.14 uur. NL.
Na het ontbijt begon ik aan de kreek multi, maar daarvan vond ik waypoint 3 niet.
Omdat er vandaag toch nog genoeg gewandeld moest worden (in principe tot aan Vlissingen station), liet ik de cache voor wat hij was (ik kom zeker nog eens terug) en volgde de kreek (dat dan weer wel) in de richting van het kacheltje.
Met een Zeeuws woordenboek op internet was de mysterie soepel veranderd in een traditional. Natuurlijk wist ik nu ook wat ik op de cachelokatie aan had moeten treffen (???). Leuk plekje.


Log 2478, 13.13 uur. NL.
Vanuit het kacheltje ging de wandeling verder richting Vlissingen.
De bunker was open en ik deed een vrijwillige donatie. Mede omdat de vrijwilliger ter plekke zo vriendelijk was om de juiste halve meter aan te wijzen.
Ik had zelf ook al even gezocht, tussen de muggels door en zou hem best wel hebben gevonden, maar hij is wel geniepig mooi geplaatst.


Log 2479, 14.02 uur. NL.
Ik genoot al vanaf Westkapelle, maar hier leken dreuzels de vondst te verhinderen.
Het ouder echtpaar, al rustend in een fietstocht, werd door mij beoordeeld als betrouwbaar, waarna met een gezellig praatje enige uitleg werd geboden.
De logrol kon worden beschreven, maar erbij gaan liggen......, nu even niet.


Log 2480, 15.42 uur. NL.
Te voet van Westkapelle naar Vlissingen wilde ik deze cache niet laten liggen. Daarom hoopte ik dat ik aan de noordkant kon starten. Gelukkig bleek dat geen probleem. Onderweg pauzeerde ik nog even op een lokatie waar ik toch moest zijn en daarna liet de cache zich eenvoudig vinden.
Een prachtige wandeling, waarmee mijn instinctieve voorkeur voor Schouwen een heel eind verdreven is. Ik ga hier zeker nog eens terugkomen. In elk geval zolang ik er nog niet alle caches heb gedaan.


Log 2481, 16.13 uur. NL.
Na het dijkhuisje vanochtend, bood dit duinhuisje niet veel geheimen meer.
Gelukkig maar, want de puf begon er aardig uit te raken. Mijn voeten gaven inmiddels al aan dat ik mijn maximum wandel afstand begon te bereiken.
De Nolleboscache liet ik daarom maar (weer) liggen.
Vlissingen e.o. blijft toch altijd het bezoeken waard.


Log 2482, 17.15 uur. NL.
Toen ik ongeveer bij de Gevangentoren de kust verliet, wilde ik eerst op zoek naar de bolders in het Scheldekwartier. Khafra had mij immers op het event gisteren getipt. Helaas kreeg ik ter plekke niet de juiste ingeving om zonder al te veel extra meters lopen ook maar ergens een bolder in te zien. Gelukkig moet ik dus nog een keer terug naar Vlissingen.
Deze cache bij het dokje wist ik vandaag wél te vinden. Gisteren kreeg ik hem gewoon niet open...


15 augustus 2011. Log 2483, 19.45 uur. NL.
Met voorbedachte rade op mijn nieuwe baan, had ik de Dierdonkse weetjes alvast opgezocht. Maar.... mijn eerste zelfstandige werkdag verliep nog wat traag.
Er werden hulptroepen ingezet, waardoor ik ambtshalve Dierdonk net niet meer zou bereiken. Maar de afstand vanuit mijn laatste adres was acceptabel, dus bij wijze van lunchpauze (jawel !!) greep ik toch nog even deze cache.


16 augustus 2011. Log 2484,
Weer geen tijd voor mijn dagelijkse cache tijdens mijn werkroute, maar gelukkig stond mijn persoonlijke cachemobiel nog bij de werkgever op het terrein.
Na de arbeid dus met de bus naar de Achtse Barrier en via de molen mijn auto opgehaald. De derde van 8 is binnen.


17 augustus 2011. Log 2485, 18.38 uur. NL.
De eerste indruk van mijn nieuwe baan valt tegen wat betreft de benodigde uren.
Hopelijk gaat het volgende weken (steeds) iets sneller, want op deze manier zijn de caches in de buurt vlug op.
Toch ben ik vanavond met plezier naar Zuid-Afrika gefietst.
Helaas leek de hertog niet thuis. Dan maar thuis een biertje (of drie).


18 augustus 2011. Log 2486, 20.43 uur. NL.
De eerste route van mijn nieuwe werk waarmee ik enigszins op een acceptabel tijdstip klaar was, leverde helaas geen cache op. 1 poging in Waalre leverde geen vondst op, waarmee mijn limiet bereikt is, om "verdacht" gebruik van de werkauto te vermijden.
Vanwege een lang "huwelijksweekend" zou Mee-Hopper vandaag gebracht worden en was er niet veel tijd meer om eerst een cache te zoeken; zeker gezien de hevige regenval. Dus toen Anne werd afgeleverd mocht ze direct in mijn cachemobiel; meehelpen om dat ding bij de kerk te vinden.
Helaas werd die voor de derde keer niet gegrepen, mede door een hoosbui en bovenhangend onweer. De eerste poging bij het station ging ons beter af.


19 augustus 2011. Log 2487, ….. uur. NL.
Onlangs vierden mijn ouders hun 50 jarig huwelijk. In het spoor van 10 jaar geleden werd een weekendje Slagharen geboekt. Ook Mee-Hopper en De Puttertjes gingen mee, maar die gingen allemaal met de trein.
Vanwege veel bagage reed ik met de auto vanuit het zuiden. Samen met mijn moeder, omdat die herstellende is van een vorm van gordelroos, die gepaard ging met een aangezichtsverlamming.
Vanwege mijn dagelijkse cachebehoefte moest zij zich dus wel daarin schikken.
De eerste tussenstop viel in Aalten, alwaar ik mijn nieuwe voorraad contactlenzen op kon halen. We waren er 10 minuten te laat: 50 minuten wachten op de openstelling na de middagpauze. Dus even op mijn mobieltje een nabij gelegen cache gezocht, maar die werd niet gevonden.
Zodoende bleef ik heel lang online en na een vergeefse poging bij een spoormuseum (een voor mij te opzichtige zoeklokatie) bleek deze voor mij te grijpen.
Dat benodigde wel de spontane hulp van de buren (?), die het prachtige zomerweer in hún tuin beleefden. Het tonen van mijn gps-apparaat was voldoende, want anders had ik waarschijnlijk niet eens durven zoeken; je zult maar in een verkeerde tuin spitten (ondanks dat je er niet eens ín hoeft.....).


20 augustus 2011. Log 2488, 11.25 uur. NL.
Gevangen in een pretpark?? Echt niet; ik wil nog steeds iedere dag een cache vinden.
Dus met permissie koos ik voor een ochtendwandeling buiten het park.
Een korte multi is daarvoor al voldoende, hoewel ik via een omweg terug liep. Ik had immers niet voor niets op mijn mobieltje een mysterie opgelost....
Grappig detail: op de topokaart van mijn gps-apparaat is het complex nog zichtbaar; de huidige in infrastruktuur dus niet.


Log 2489,

Tegenwoordig is geocaching toch wel mijn belangrijkste hobby: al ca 1190 dagen op rij vind ik dagelijks een cache. Het verzamelen van kikkers (ca 1600 stuks), zaalvoetballen en biljarten vallen ook nog onder mijn hobby's.
Wat betreft eerstgenoemde "verslaving" puzzelde ik op mijn mobieltje de benodigde coördinaten bij elkaar. En, jawel, door ouderwets rekenwerk; misschien wel vanwege een soort van tijdsdruk. Maar ook dat werkt.
Dankzij Harmless' hobby ontdekte ik een (hier) verrassend stukje landschap.


21 augustus 2011. Log 2490, 15.38 uur. NL.
Een flink aantal maanden geleden toog ik een paar dagen naar Delft om dit dialect te leren. Dat was ten tijden van de passage van de Giro.
Of ik daar het licht zag voor de oplossing weet ik niet meer, maar vandaag kwam ik in de gelegenheid om de beloning te pakken.
Na een weekendje Slagharen nam ik de weg via dit blauwe grachtenpand terug richting Eindhoven.


22 augustus 2011. Log 2491, 21.56 uur. NL.
Natuurlijk legde ik de basis van het kruisje al een hele tijd geleden in, maar ketters als ik ben, zullen de bonussen niet in de juiste volgorde geslagen worden.
Kort na het beëindigen van mijn werkzaamheden (echt waar) nam ik nog even een cachemobiel richting de zoon, Op mijn uitdraai was (nog) sprake van een graszode, maar die was inmiddels goed uitgehard, hetgeen het vinden (in het donker) wel eenvoudiger maakte.


23 augustus 2011. Log 2492, 20.25 uur. NL.
Als geestelijk vader van deze cache liet ik hem uitvoeren door mijn zusje, ma Puttertje. Dat deed zij werkelijk subliem en vanavond had ik nog net even tijd om hem zelf eens te fietsen. Vanwege mijn gecrashte computer moest ik echt op zoek naar het slotnummer. Ter plekke nam ik maar een stapeltje poststukken MEE, zodat die binnenkort eens ergens afgeleverd kunnen worden. Maar eerst....... biljarten.
Vanwege de organisatie van het aanstaande MEE heb ik daar eigenlijk geen tijd voor, maar met mijn nieuwe (tijdelijk ?) baan is een avondje ontspanning ook wel eens lekker.


24 augustus 2011. Log 2493, 19.45 uur. NL.
Door een vergissing (?) in mijn werkroute van gisteren, moest ik hier (van de door mij gekozen P) om de hoek nog even iets bezorgen.
Ik nam de kans waar om een klein avondwandelingetje te maken.
Op een T-splitsing zag ik van links wandelaars naderen, maar ik was op tijd bij de cache om hem te pakken. Natuurlijk nam ik gepaste afstand om het logrolletje te beschrijven, maar toen ik hem terug moest plaatsen waren die wandelaars al te dicht bij. Ik liep dus maar een stukje verder, deed net of het begon te regenen (hoewel ik ook echt druppels voelde) en keerde om.
De wandelaars liepen wél verder, maar ik zag....... een gps-apparaat.
Een gezellig gesprekje volgde met ER team en op eerder genoemde T-splitsing scheidden onze wegen.


25 augustus 2011. Log 2494, 16.57 uur. NL.
Een toevalligheid (lees arbeidsmatige omstandigheid) bracht mij hier in de buurt. Al twee keer eerder wist ik hier nabij geen cache te vinden; niet eens een meerstammige boom. Gisteren kreeg ik een tip van ER team over de vindplaats, waardoor ik niet eens een gps-apparaat nodig had. Maar híer had ik dan ook nog nooit gezocht. Ik en apparaten........; waarschijnlijk is het (ongetwijfeld correct ingevoerd) coörd-symbool ooit verschoven. Dat heb ik bij toeval al vaker zien gebeuren, maar nog nooit als hinderlijk ervaren.
Dat zal het gore van de cache wel zijn; het scone is dat ik hem eindelijk heb gevonden.


26 augustus 2011. Log 2495, 10.30 uur. NL.
Eigenlijk heb ik het de laatste weken veeeeeel te druk om te geocachen; laat staan voor die dagelijkse cyclus. Maar die wil ik toch niet zómaar opgeven??!!
Vandaag zou ik alvast mijn werkauto laden voor maandag, om daarna de hele dag aan de organisatie van het MEE te werken, maar zojuist werd ik opgeroepen om een college te ondersteunen.
Affijn, hier kwam ik toch langs en met een kleine hint van ma Puttertje wist ik de cache nu wél te plukken.


27 augustus 2011. Log 2496, 19.58 uur. NL.
Natturlijk gebruiken wij dit jaar met het MEE Meerhoven ook. Het hoort immers bij Strijp.
Op weg voor enkele uit te zetten caches begaf ik mij dus even onder water om mijn dagelijkse vondst niet te missen. Ik was net op tijd, want een tienerstelletje leek op deze leuke lokatie romantisch willen gaan doen, maar mijn aanwezigheid schrok hen af. En ík was toch echt geen muggel....


28 augustus 2011. Log 2497, 14.08 uur. NL.
Doel vandaag, na de start van mijn zaalvoetbalseizoen, was de ultieme iq-test. Helaas bleek ik daar niet voor te slagen. Mijn wp1 punt kwam uit op een "garagemarkt" en áls dat al juist was geweest, zou dat bij sluiting onbereikbaar kunnen zijn. Die bonus laat ik derhalve schieten. Om de (cache bij de) brug op te halen heb ik voldoende in mijn mars, hoewel de cache verrassend was verstopt.


29 augustus 2011. Log 2498, 18.31 uur. NL.
Ik had het verhaal al meerdere malen gelezen en vroeg me steeds af hoeveel waarheid er in steekt. Vandaag ging ik dan toch maar eens dichterbij kijken, maar nu weet ik het eigenlijk nog niet. Het is in elk geval wél waar dat er een cache aan is gewijdt.


30 augustus 2011. Log 2499, 7.13 uur. NL.
Onlangs wandelde ik vanaf de molen over dit plein, ter voorbereiding van een latere dagelijkse vondst. Enkele dagen later onderzocht ik het berekende nulpunt, maar verzuimde (dom genoeg) toen de doos al te vinden.
Na een korte gegevensuitwisseling met mijn zusje, achterhaalde ik een extra hint. Vanochtend, op weg naar mijn werk, pikte ik de buit maar even mee.


31 augustus 2011. Log 2500, ….. uur. NL.
Even een tussenpauze tijdens mijn werk.

GC2TTKH

Hooge noo(d)t

fam-donkers

1 augustus 2011

17.32 uur

2460

GCXZ2P

M.I. 1: Verlies je hoofd niet!

Het Hilver Stel / Scatman P

2 augustus 2011

16.50 uur

2461

GC2FYQK

De Cache van d'Ekker

Dirty H.

3 augustus 2011

17.22 uur

2462

GC2VC46

8 in Acht - Ecopark NO

wilvot

4 augustus 2011

16.13 uur

2463

GC2ZZ64

Granny

kameledriver

5 augustus 2011

15.00 uur

2464

GC1M89V

Venlo - Elements

Robje64

6 augustus 2011

16.07 uur

2465

GC2Y742

Rondje Bospark

awema

7 augustus 2011

20.30 uur

2466

GC28EH8

Eendenvijver (Mooi Maarheeze 1)

geozes

8 augustus 2011

15.14 uur

2467

GC28ET2

Reconstructie Kasteel Cranendonck (Mooi Maarheeze 2)

geozes

9 augustus 2011

16.05 uur

2468

GC2AJQX

Beeldig Maarheeze (Mooi Maarheeze 5)

geozes

10 augustus 2011

16.41 uur

2469

GC2FHA8

Het dondert en het bliksemt

de som

11 augustus 2011

17.11 uur

2470

GC2VBYW

8 in Acht – Achtse Loop

wilvot

12 augustus 2011

17.03 uur

2471

GC2W4T6

Vlissingen – DePunt

Khafra

13 augustus 2011

14.13 uur

2472

GC2TMEH

Industrieel erfgoed – Watergebouw

Khafra

13 augustus 2011

16.00 uur

2473

GC2DYAY

4. Zeeland Sommer Event 2011

Ralf SG

13 augustus 2011

18.00 uur

2474

GC1QNVQ

Westkapelle – Vroon

shockproof559

14 augustus 2011

9.39 uur

2475

GC1ZCEY

Het huisje op de zeedijk

shockproof559

14 augustus 2011

9.56 uur

2476

GC1JVWY

kiek kiek kiek, un kacheltje op dn diek

Strickje

14 augustus 2011

12.14 uur

2477

GC1KYP4

Regelbau Type 143

Strickje

14 augustus 2011

13.13 uur

2478

GC1TCDG

Geniet ervan ....

shockproof559

14 augustus 2011

14.02 uur

2479

GC1DC8N

Dishoekse Zandlopers

CsCsCs & deSpecht

14 augustus 2011

15.42 uur

2480

GC2DNB6

Een huisje op het duin

shockproof559

14 augustus 2011

16.13 uur

2481

GC2W4TX

Industrieel erfgoed – Dokje van Perry

Khafra

14 augustus 2011

17.15 uur

2482

GC2VNGV

Dierdonk

bramsuzanne

15 augustus 2011

19.45 uur

2483

GC2VB2E

8 in Acht – Molen

wilvot

16 augustus 2011

20.35 uur

2484

GC2JQY8

Pretoria in Tongelre

Hertog-van-Brabant

17 augustus 2011

18.38 uur

2485

GC2ABDV

Station Maarheeze (Mooi Maarheeze 4)

geozes

18 augustus 2011

20.43 uur

2486

GC1DQ1A

Westerhaar: First

Erickje

19 augustus 2011


2487

GC2M2BM

de Bonte wever

Harmless 52

20 augustus 2011

11.25 uur

2488

GC2M0A6

Hobby's

Harmless 52

20 augustus 2011

12.06 uur

2489

GC1MVN6

Delluf's Blâh (in Twente)

GeoPoesZ

21 augustus 2011

15.38 uur

2490

GC1TWHH

De Zoon

De Puttertjes & Zugführer

22 augustus 2011

21.56 uur

2491

GC2A0NG

11 cachestocht Stratum #11

Stratumse Alliantie

23 augustus 2011

20.25 uur

2492

GC2M76Q

Goorse Traditional

MrHotel

24 augustus 2011

19.45 uur

2493

GC2FBGR

Goor en schoon

MrHotel

25 augustus 2011

16.57 uur

2494

GC2VBN6

8 in Acht – Boomgaard

wilvot

26 augustus 2011

10.30 uur

2495

GC2W3EH

Oeverzwaluwen

KoenCopp

27 augustus 2011

19.58 uur

2496

GC2V7C6

Holenakkerbrug

DrakeNL

28 augustus 2011

14.08 uur

2497

GC1A9DB

Het Baokelsche Jassenmysterie

Stokstaart-team

29 augustus 2011

18.31 uur

2498

GC2VADX

8 in Acht – Dorpsplein

wilvot

30 augustus 2011

7.13 uur

2499

GC2KWR0

HBC-2011: Maart

Heilig Boontje

31 augustus 2011


2500