1 augustus 2009. Log 824, 15.45 uur. NL.

Lekker weer voor een fietstochtje met Anne. En een speeltuin cache : ik op een bankje in de zon, Anne zoeken en spelen. Helaas kregen we die niet afgerond, dus op de terugweg genoodzaakt om mijn dagelijkse cache in een oppikkertje te zoeken (en te vinden dus).

 

2 augustus 2009. Log 825, 15.43 uur. NL.

Vandaag helaas geen lekker weer. Zeker niet voor een fietstocht, dus met de auto naar Weert. Anne, mijn moeder en Zugführer gingen ook mee; én de paraplu’s.

Ondanks de regen hebben we toch lekker gewandeld, met de cache als beloning.

 

3 augustus 2009. Log 826, 11.13 uur. NL.

Het blijft leuk om zo de oplossing van een puzzel te controleren.

Ik denk dat deze voor niet-geocachers wel pittig was.

 

Het ongedierte van vanderlee was vandaag niet thuis hoor, maar ik kan me voorstellen dat het er graag verblijft.

 

4 augustus 2009. Log 827, 14.36 uur. NL.

Na een “loze” boswandeling in mijn lunchpauze, hier maar eens een halve zool opgeraapt; voor ze allemaal weg zijn.

 

5 augustus 2009. Log 828, 12.01 uur. NL.

In het begin van mijn GC-loopbaan heb ik hier ook al eens rondgesnuffeld.

Toen vermoedde ik nog dat dit nooit zou lukken op een doordeweekse kantoordag.

Maar enkele ervaringen, inzichten en handigheidjes verder bleek het vandaag geen probleem.

 

Ik ben zo vrij geweest om alvast een nood-logstrookje achter te laten, want het originele was vol.

 

6 augustus 2009. Log 829, 11.53 uur. NL.

Het rijdend gedeelte had ik al eens afgelegd. Omdat ik twijfelde over het bedoelde aantal camera’s had ik maar wat getallen opgeschreven.

Vandaag, op de warmste dag van het jaar (ca. 30 graden) besloot ik tot het schaduwrijke wandelgedeelte.

Voor de tv val ik nog wel eens in slaap, maar bij deze film bleef ik wakker tot na de aftiteling.

 

7 augustus 2009. Log 830, 13.44 uur. NL.

Weer een haast tropische dag. Ik besloot om (voor de derde keer) contact te krijgen met kapitein. Desnoods zou ik zelf gaan duiken.

Gelukkig werd me dat laatste bespaard. De duikboot was precies zo nat als ik had verwacht. De cache verrassend droog.

                                 

8 augustus 2009. Log 831, 15.00 uur. NL.

Na een heerlijke wandeling van ca. 6 km elders, waarbij de cache niet werd gevonden, ging ik deze vragenlijst maar afmaken. Deel 1 lag al enige tijd opgelost te wachten.

 

9 augustus 2009.

Dankzij een op 29 juni 2009 opgehaalde ansichtkaart “mocht” ik vandaag afreizen richting Zolder. Met flinke onzekerheid op weg naar “De zonsopgang”, waarvoor ik Puttertje Casper een berekening had laten maken.

Warempel : volgens mijn topografische kaart mooi langs een pad aan de rand van een natuurgebied. Helaas vond ik nergens toegang tot dat pad……

De kaart bezorgde ik daarom maar, op de terugweg, in een andere cache van dezelfde legger, volgens mij redelijk in de buurt ??

 

Ik parkeerde vanochtend de auto volgens GCWEEZ en maakte een wandeling via 3 traditionals en een zoektocht naar dat onbereikbare (?) pad.

 

Log 832, 10.45 uur. B.

De eerste voor vandaag. Goed gevonden, mooi verstopt.

Op de terugweg postte ik er nog een ansichtkaart voor/van de legger.

 

Log 833, 10.58 uur. B.

Op weg naar de volgende cache passeerde ik alsnog een waterput. Verscholen achter een struik en afgeschermd door planken, omdat je er anders toch zomaar in zou kunnen vallen.

 

Log 834, 11.35 uur. B.

Dankzij de hint was het echt een snelle oppikker, maar volgens mij gaat het hier (nu) vooral om Anobium punctatum. Er nam er al een de plaats van de cache in, toen ik iets verderop het logrolletje beschreef.

 

Log 835, 13.45 uur. B.

Na de wandelochtend ging ik met de auto nog even langs deze.

Ik was hier nog even getuige van waterski-activiteit.

De rest van de serie plan ik nu over een goede 2 weken, onderweg naar Bastogne.

 

10 augustus 2009. Log 836, 9.16 uur. NL.

Maanden geleden, nog veel minder cache-ervaring, wist ik hem niet te vinden.

Zoals in de vorige logs ook al werd geschreven is het voor de schobbejakken die hier doorgaans rondhangen waarschijnlijk een droomplek, maar voor “nette” burgers zeer zeker geen monumentaal gebied. Gelukkig was hier vanochtend verder helemaal niemand, zodat ik in het heerlijke zonnetje rustig kon zoeken, vinden en loggen.

 

11 augustus 2009. Log 837, 11.38 uur. NL.

Geheel in stijl had ik ook voor deze grote vis veel geduld (en het juiste weer ?) nodig.

Op menig visstekje ving ik de eerste (of zelfs tweede) keer ook niets.

 

Waarom ik deze vis bij mijn eerste poging alhier niet gevangen kreeg weet ik niet meer, evenals hoe ik destijds tot die berekening kwam. Daarna wist ik geen raad meer met de opgave. Ik kreeg de letterlijke tekst van de cache-pagina als hulp, dus dat hielp niet echt.

Dankzij levend aas kwam ik alsnog hier terecht, waarna het dobbertje zonk en ik deze serie eindelijk kon afronden.

 

Zoals ik heel vroeger al aan den lijve ondervond : vissen zal nooit mijn ding worden.

 

12 augustus 2009. Log 838, 14.42 uur. NL.

Omdat ik ’s morgens, toen het nog droog was, verzuimde een cache te zoeken, moest dat deze middag in de stromende regen gebeuren.

Ik had de Poëzie-serie nog bij me en besloot om, dapper, toch nog 70 meter te lopen. De wegenbouwers zaten in hun “schuilhut”, die ook nog eens achter een vrachtwagen stond. Ik kon dus ongezien van onder mijn paraplu loggen.

 

13 augustus 2009. Log 839, 11.32 uur. NL.

Het is heel erg rustig in mijn werkroute, zodat ik tijd genoeg heb voor een boswandeling.

In het bos is het overigens nog rustiger. Meer dan een ree en een mevrouw met een hondje ben ik niet tegen gekomen. Ook de Hullenberg is mij niet opgevallen; dat zal zeker geen kuitenbijter zijn !?

Zonder dat het zonnetje zich liet zien (maar het bleef wel droog), heb ik verder alles goed kunnen vinden.

 

14 augustus 2009. Log 840, 7.51 uur. NL.

In april was ik al gestart met deze tocht. Omdat ik iedere werkzame vrijdag mijn werkroute start in Malden, rijd ik vrijwel altijd via Grave en Overasselt.

De afgelopen weken reed ik steeds via Haps en Milsbeek, omdat ik toen liever startte in Breedeweg. Bovendien moest ik nog googlen om zekerheid te hebben over het aantal paaltjes; nu weet ik dus wat ankerpaaltjes zijn (maar niet dankzij google; ik had gewoon de juiste geteld, bleek door de vondst).

Vandaag dus weer eens via Overasselt, op zoek naar “D”, maar omdat het nog vroeg was bezocht ik de cache ook maar meteeen.

 

15 augustus 2009. Log 841, 14.45 uur. NL.

Eigenlijk had ik deze uitdagende cache niet met Anne willen doen, maar zij heeft heel nuttig zoekwerk verricht. Ook voor haar was het erg leuk en afwisselend.

Gelofte 5 wilde zij aanvankelijk niet afleggen, vanwege de brandnetels, maar zij wil dolgraag ook hét lidmaatschap. Zij probeert die ondingen wel te omzeilen.

Op deze vrij tropische dag hebben we alles prima kunnen vinden. Nu maar hopen op een uitnodiging om volwaardig lid te kunnen worden.

 

16 augustus 2009. Log 842, 20.00 uur. NL.

Ook IK HEB HET (rerqvivfvryvir)(en al heel lang), dus moest vandaag eerst PSV – Ajax gekeken worden. Om half drie dus pas de deur uit voor mijn dagelijkse cache.

Maar dat viel tegen : Anne was niet vooruit te branden en bekende dat ze cachen eigenlijk niet leuk meer vindt. Ik bracht haar dus maar iets eerder naar huis, maar moest toch die dagelijkse cache nog pakken. Ik had er niet veel bij me, dus het werd een avondwandeling over de Stippelberg.

 

Log 843, 21.37 uur. NL.

Na een forse boswandeling tot (iets voorbij) zonsondergang, besloot ik deze chil-lokatie nog even te bezoeken. Immers, als de earthcache onverhoopt niet wordt geaccepteerd mis ik mijn dagelijkse cache. Derhalve was het te donker voor een foto.

 

17 augustus 2009. Log 844, 15.56 uur. NL.

… en verbouwt; maïs en de kerktoren.

Vanuit mijn werk met een ommetje naar huis, vanwege een boodschap in Helmond.

Jammer dat dat moest gebeuren, want het was weer heerlijk weer voor een wandeling, maar dat bedrijf sluit om vijf uur.

 

18 augustus 2009. Log 845, 18.33 uur. NL.

Het was een ware beproeving om volwaardig lid te worden, maar zeer zeker alle moeite waard. Onderweg heb ik nogal eens getwijfeld, vooral LdeL…L; daar vond ik eerst iets overbodig, heb ik vervolgens iets niet gezien en leek het volgende stuk (lag ook open en bloot te kijk). Desondanks kreeg ik de juiste ingeving (van boven ?) om verder te kunnen.

Iets verderop keek ik toch heel goed, maar het kostte nogal wat tijd voor ik het goede zag. Daarna was het zo simpel als kwartetten.

Eén van de ereleden moet voor mij hebben gebeden, na een tussenverslag van Lorre, want ik nam vandaag steeds de juiste beslissingen.

Voldaan bereikte ik het Heilige doel, alwaar ik heerlijk tot bezinning kon komen.

En nu wil ik eigenlijk nog maar 1 ding : nóg een keer op Bedevaart…..

 

De TB die ik dropte, Angel, een berenleuk engeltje, nam ik mee na haar eerste Bedevaart en zou nu eigenlijk ook een volwaardig lidmaatschap verdienen.

 

19 augustus 2009. Log 846, 7.23 uur. NL.

Al op 10 januari bezocht ik, samen met mijn zus van De Puttertjes, alle waypoints. In de ijzige kou (ruim 10 graden vorst) waren wij per trein voor een andere cache naar Utrecht gekomen. Pauzerend in een overvol, maar warm café, trokken we lijntjes en maten we afstanden. Omdat we toch in de buurt waren namen we alvast een kijkje in het beoogde gebied, maar vonden geen notitie.

De afgelopen maanden heb ik me zo’n vier keer in alle standen op, onder en tussen de trap gevouwen, maar zonder resultaat.

Dankzij correspondentie met de legger kreeg ik eerst de bevestiging dat ik toch echt met de juiste trap vocht; vervolgens een exacte routebeschrijving tussen de treden door.

Dat leidde vanochtend dan eindelijk tot de eigenlijk niet te missen notitie.

Daarna was het spoor eenvoudig verder te volgen tot de cache.

 

20 augustus 2009. Log 847, 12.15 uur. NL.

Net als vorige week was het nog steeds erg slapjes in mijn werkroute.

Bovendien prachtig weer. Ik schrijf niet nog een keer dat het de warmste dag van het jaar was, want dat dacht ik al 2 keer eerder, maar met 34 graden kwam het weer een heel eind. Vanochtend dan ook al een flinke boswandeling gemaakt, ter voorbereiding voor een tweetal “koninklijke” caches in Ede.

Omdat ik beide niet kon afronden (zoals verwacht) nam ik hier mijn lunchpauze.

Een eenvoudig retourtje door een schaduwrijke beukenlaan.

Terug bij de auto gaf de thermometer 48 graden aan (in de zon).

Vanmiddag geldt echter een weeralarm : zeer zware windstoten en hevige regenval; maar dan ben ik al veilig thuis.

 

PS : Dat weeralarm bleek overbodig. Die windstoten zijn uitgebleven, er viel een buitje van ongeveer een kwartier; er was alleen wat langer onweer waar te nemen.

 

21 augustus 2009. Log 848, 13.39 uur. NL.

Ook leuk : een “gewone” boswandeling door een prachtig gebied en “alleen maar” een traditional cache bezoeken. Het was een heerlijke lunchpauze, wederom bij zo’n 25 graden.

 

22 augustus 2009. Log 849, 14.00 uur. NL.

Vandaag prachtig weer voor een stevige boswandeling. Maar niet té stevig : alleen deel 2, om alvast aan deze serie te ruiken.

Samen met Zugführer naar ’t Zwaantje en probleemloos rondgestapt.

Misschien doe ik t.z.t. deel 1 en 3 wél in 1 wandeling.

 

Log 850, 15.20 uur. NL.

Log 851, 15.35 uur. NL.

Op de terugweg vanuit Mook via Wannssum, alwaar ik vorige maand bij 2 kapellen de cache niet wist te vinden. Misschien was Zugführer een betere assistent dan Anne toen.

Uiteindelijk wist ik ze toch allebei zelf beet te nemen.

De bonus komt nog wel een keer.

 

23 augustus 2009. Log 852, 11.30 uur. NL.

Zugführer wilde vandaag naar Middelburg, om de “nieuwe” studentenkamer van zijn kameraad Jules te bekijken. Helaas was zijn GPS-apparaat nog niet terug uit reparatie, dus zou hij geen caches kunnen doen.

Omdat ik toch mijn dagelijkse cache nog moest uitkiezen, besloot ik hem te vergezellen.

 

’s Morgens met de trein naar Middelburg, vanuit het station begonnen aan een multi en deze traditional als eerste tegen het lijf gelopen.

 

Log 853, 14.20 uur. NL.

Na een stadswandeling door het centrum kwam ik nabij het startpunt voor dit dominospelletje. Een heerlijk wandelingetje (maar wat wil je, bij zo’n 25 graden) en een voorproefje voor het na-middagprogramma : flaneren in Vlissingen.

Hoewel ik op WP2 en WP4 de aanwijzingen niet wist te vinden, kon ik toch de cache bereiken.

Log 854, 14.45 uur. NL.

Op weg naar de cache van een eerder gelopen wandeling pikten we deze ook nog even snel weg (maar we hebben hem ook weel terug gelegd).

 

Log 855, 15.00 uur. NL.

Het was erg rustig in de stad, deze zondag. Voor een stadscache vind ik dat wel fijn. Alles was dan ook goed te vinden, terwijl we ook nog toeristisch rond konden kijken.

Met de wandeling begonnen we onze Zeeuwse dag, met het lichten van de cache sloten wij de etappe Middelburg af.

 

Op naar Vlissingen.

 

Log 856, 16.00 uur. NL.

Van de trein naar de boot. Wat inventief verstopt zeg. Heel origineel.

 

Log 857, 17.15 uur. NL.

Tijdens de Michiel de Ruyter cache maakten we even een uitstapje om onze oplossing te controleren. Ik vond immers op 3 sites diverse tegenstrijdige antwoorden. Eén vraag wist ik niet te beantwoorden, maar verder zat ik op 1 lijn met Zugführer.

En….we zaten goed. Een heel bijzondere cache-lokatie !!!!!

De (op enige afstand) aanwezige “muggels” kregen uitleg van een van hen, die erg goed op de hoogte bleek te zijn.

 

Log 858, 20.55 uur. NL.

Eigenlijk hadden we (gezien de tijd) deze wandeling niet meer moeten aanvangen.

Maar als het ’s avonds nog altijd tropisch aanvoelt, moet er geflaneerd worden.

Dus na het diner bij Brasserie Evertsen deze heerlijke boulevardwandeling ook nog even gemaakt.

 

Log 859, 21.35 uur. NL.

Op weg naar het station bezochten we de cache (uiteraard) nog even.

De wandeling hadden we al voor het diner én voor het flaneren gemaakt.

Het was nog wel even haasten om de trein te halen, maar alles kwam goed.

Een zalig cache-dagje Middelburg / Vlissingen naderde het eind.

 

24 augustus 2009. Log 860, 13.51 uur. NL.

Na 2 flinke wandeldagen was het tijd voor een rustig dagje.

Met de auto naar Duizel en op weg naar mijn laatste zaligheid; voor mij de minst zalige.

Ik kon maar 1 foto met 100 % zekerheid thuisbrengen, 2 met 90 % en 3 eigenlijk helemaal niet. Het werd dus óf goochelen met cijfers, óf alle heuvels van Duizel aftasten.

Dat laatste had ik al in enkele etappe’s gedaan, dus maakte ik uiteindelijk gebruik van een hulpverlenende collega-cacher. Vandaag restte derhalve enkel nog een oppikkertje.

 

Omdat ik niet graag dezelfde weg terug neem, besloot ik het “pad” verder te volgen en ontmoette daar een mini-ree (maar iets hoger dan een herdershond). Na een korte kennismaking vervolgden wij onze richtingen bij ongeveer 31 graden.

 

25 augustus 2009. Log 861, 12.30 uur. NL.

Vandaag was het nog altijd dik 20 graden, maar de zon liet zich niet zien. Lekker fietsweer dus. Omdat de Brandevoorter Fietscaches niet aan de Eindhovense kant beginnen, besloot ik om eerst enkele waypoints te bezoeken, dan een cache en op de terugweg de andere waypoints; ik ga dan een andere keer terug voor de cache.

Als pauze speelde ik even met enkele legosteentjes.

 

Log 862, 14.35 uur. NL.

Deze vakantiedag maakte ik alhier gebruik van de MP3-speler van Zugführer, omdat ik er geen heb. Zijn GPS-apparaat was nog in reparatie, dus hij had “mij” nodig.

Mama Puttertje en haar moeder (dat is ook de mijne) liepen ook mee, want die waren in de ochtend al met Zugführer enkele Brandevoorter Fietscaches gaan voltooien.

Ik vertrok iets later op de ochtend om onderweg de Westroute voor te bereiden.

Alhier ons ontmoetingspunt en nu weten we, dankzij deze zeer originele gids, alles over Brandevoort.

 

26 augustus 2009. Log 863, 13.50 uur. NL.

Na de warming-up (deel 2, afgelopen zaterdag) gingen Zugführer en ik vandaag voor nog wat steviger stappen. Ook hier alles eenvoudig kunnen vinden én kunnen genieten van het prachtige gebied. Na drie uurtjes de cache gevonden en besloten om door te gaan met deel 3.

Enigszins nostalgisch was de passage van het conferentiecentrum : van 6 tot 10 november 1978 verbleef ik hier met school. Het heette toen nog “Volkshogeschool Ons Erf” en er huisde een wereldwinkel. Het verslag van toen bracht verder geen herinneringen meer boven.

 

Log 864, 17.40 uur. NL.

In aansluiting op deel 1 ook meteen de laatste stap maar voltooid. In totaal een trip van 31 kilometer, zodat de voeten hier (in elk geval) morgen nog aan worden herinnerd.

Al met al toch wel blij dat deel 2 zaterdag al was gelopen. Net niet voldoende bikkel ?

 

27 augustus 2009. Log 865, 16.48 uur. NL.

Tot drie uur zat ik (vergeefs) te wachten op het telefoontje van de garage, dat mijn campertje weer gebruiksklaar zou zijn.

Gisteren had ik wel even genoeg gewandeld, dus de fiets op voor de dagelijkse cache.

Tijdens de voorbereiding van de noordroute van de Brandevoorter Fietscache kwam ik in de buurt van deze bonus cache.

Op 7 juni had ik de wandeling al gemaakt, maar kreeg toen geen plausibel coördinaat. Omdat het toen de laatste meters stevig begon te regenen liet het daar maar bij.

Kort geleden wist ik (na nog een onwaarschijnlijke berekening) een geschikte plek voor ogen te krijgen en vandaag kwam het er dus van om dat (succesvol) te controleren.

De afronding van een leuke serie, waarvan nog niet alles even makkelijk was.

 

28 augustus 2009. Log 866, 13.11 uur. NL.

Bij “Bonne Route” waren de nieuwe koplampen toch nog niet binnen gekomen (terwijl afgelopen woensdag was beloofd). Dan maar weer een dagje thuisblijven.

Even op het fietsje naar de supermarkt, na eerst een potje kaarten.

Het was niet moeilijk, maar ik me wel weer even in de spelregels verdiepen.

Volgens mij ga ik dit potje niet meer winnen, maar de cache wist ik te bereiken.

 

Om 16.30 uur belde ik “Bonne Route” nog even op; de lampen waren binnen en ik kon rustig naar Oisterwijk komen, want de monteur was er zeker voor 17.00 uur mee klaar.

Een vraagje aan die monteur leverde de wetenschap op dat het niet het juiste formaat koplampen waren.

Voorlopig mag mijn campertje nog niet de weg op, dus mijn reisplanning Ardennen kan het archief in.

Nog 2 vakantieweken…...; dan maar dagtripjes, hotelletjes, …..????

 

29 augustus 2009. Log 867, 13.39 uur. NL.

Vanmiddag moest ik naar een feestje in Veldhoven, dus werd het weer eens tijd voor een aardbei cache. Deze serie wil ik toch eerst afmaken alvorens ik aan die andere begin.

Met enige twijfel fietste ik naar het startpunt. Twijfel, omdat het in het dorp misschien wel veel te druk zou zijn op een zaterdag. Twijfel ook, omdat ik de vorige aardbei cache (Meerveldhoven) destijds zo moeilijk wist te vinden.

Ook hier zocht ik vertwijfeld naar het eerste plaatje en had al een hulplijntje ge-sms-t (gappig woord). Maar toch op eigen kracht zag ik, exact op het nulpunt, ineens wel waar ik vandaag naar op zoek zou gaan. De problemen bleken ineens allemaal voorbij : tijdens een verbazend rustig tochtje liep ik overal recht op de tag af. Wel moest ik nogal eens mijn veters strikken om minder opvallend de gegevens te lezen.

Zelfs de cache opgraven was hier geen probleem.

 

30 augustus 2009. Log 868, 12.35 uur. NL.

De afgelopen week stond een beetje in het teken van Brandevoort.

Vandaag maakte ik, vanaf thuis in Eindhoven, een fietstocht langs alle punten van de zuidroute en nog enkele andere punten : ZC-ZB-NA-OA-ZA-OB-NH-ZH-ZG-ZF-ZE-ZD.

Ik heb overal de gegevens gevonden.

Onderweg pikte ik de cache westroute op. Daarvan had ik de waypoints dinsdag al bezocht : vanaf huis WD-WE-WC-WB-WG-WH en WA; toen deed ik twee andere caches en op de terugweg naar huis bezocht ik nog WB.

Omdat ik de micro van Waypoint G niet kon vinden en op advies WP C niet bezocht (het object van de aanvankelijk tag-lokatie is namelijk verwijderd), moest ik voor die posities nog een aanname doen. Maar dankzij de hint bleek dat geen probleem.

 

Donderdag tenslotte fietste ik ND-NE-NF-NG-NB-NC, waarbij ik B, E en G niet heb gevonden. Dat onderzoek ik t.z.t. tijdens de oostroute nog eens.

 

31 augustus 2009. Log 869, 11.10 uur. B.

Op 22 maart jl. deed ik spontaan 3 caches : 1 in NL, 1 in D en 1 in B.

Gisteren besloot ik dat dat “record” maar eens moest sneuvelen.

Om 7.30 uur ging ik op weg voor 5 landen…

 

Via de N69 in NL ging het naar B. De N74, E313 en E25 deden mij om 10.30 uur kort voor Arlon aanschuiven in een file vanwege wegwerkzaamheden.

Dat werd 25 minuten schuifelen naar deze cache.

 

Log 870, 11.37 uur. L.

Het bezoek aan deze cache was eigenlijk de oorzaak van deze cache-uitdaging.

Ik had namelijk al enkele weken een TB in bezit, die hier zijn eindbestemming zocht.

 

Log 871, 12.51 uur. F.

Hoewel goed aangegeven vóór de “laatste” afrit, besloot ik wederom aan te schuiven in een file. Van 12.10 uur tot aan deze “aire” was het kruipen geblazen.

Pas voorbij deze cache was de oorzaak duidelijk : een gekantelde vrachtwagen, een middenbermbrand en….. de snelweg was in de andere richting afgesloten, waardoor bij de afrit richting Linkling het verkeer ook nog vast stond. In totaal dus zo’n 9 km file.

 

Log 872, 13.36 uur. F.

Dit was gemakkelijk te vinden : al vanaf de E25-afrit heeft deze cache “eigen” richtingborden. Leuk plekje, zo’n niet-toeristisch uitzichtpunt.

 

Log 873, 14.25 uur. F.

Na 4 drive-in caches werd het wel eens tijd voor een klein wandelingetje.

Rustige lokatie met veel fruit.

 

Log 874, 15.01 uur. D.

Na de N153 (F) ging het verder via de B419.

Dat is me nog eens een grafheuvel; ik zag hem eerder dan de villa.

Ik vind de cache is doodleuk verpakt.

 

Log 875, 16.28 uur. D.

Via Trier en de A602 reed ik verder langs de Moezel.

Ik heb altijd al eens over zo’n wijnberg willen wandelen.

De cache viel meer op dan het bankje.

Uiteindelijk heb ik niet het hele rondje gewandeld, maar ben over de top door het bos terug gegaan. Zeker de moeite waard.

 

Log 876, 17.34 uur. D.

Vanaf Wittlich de A60 op en dan kom je er vanzelf langs. Een leuke wandel”route” tijdens een korte tussenstop. Het volgende doel ligt in NL.

 

Log 877, 19.15 uur. NL.

Aankomst op de Gulpenerberg, missie geslaagd.

Na een ritje van (thuis) 725 kilometer, met veelal drive-in caches moet het onderweg naar huis uiteraard via een drive-in restaurant.

 

GC197FD

De Rotonde

JINS

1 augustus 2009

15.45 uur

824

GCR7VQ

Ijzeren Man Weert

Limboos

2 augustus 2009

15.43 uur

825

GC1PVP4

Lonely Twin

Lonely Walker

3 augustus 2009

11.13 uur

826

GCZE88

HALVE ZOOL 3: DE GEMENT

Geopatra

4 augustus 2009

14.36 uur

827

GC19J5G

Hekkensluiter

hjmabkgb

5 augustus 2009

12.01 uur

828

GCA9A8

Movie Cache

Chris & Martha

6 augustus 2009

11.53 uur

829

GC1JV7V

Duikboot

WiGe

7 augustus 2009

13.44 uur

830

GC1F074

Het halve werk is een goed begin

TeamFreud

8 augustus 2009

15.00 uur

831

GC1JWVG

De Helderbeek 2

Bilt24

9 augustus 2009

10.45 uur

832

GCWEEZ

oude waterput

silentkiller

9 augustus 2009

10.58 uur

833

GC11ZHT

Another Hidden Playground

paverick

9 augustus 2009

11.35 uur

834

GC1JTY6

De Helderbeek 1

Bilt24

9 augustus 2009

13.45 uur

835

GC1FD69

Bastion

Marmisaro

10 augustus 2009

9.16 uur

836

GCZ1EC

De vis uit de Leemputten

Peerke

11 augustus 2009

11.38 uur

837

GC1R940

Poëzie 9

de Setzjes

12 augustus 2009

14.42 uur

838

GCJHKR

Jan Hilgers

nl1ede

13 augustus 2009

11.32 uur

839

GC1D5MY

Touch of Overasselt

Saling

14 augustus 2009

7.51 uur

840

GCQYCY

Bedevaartcache 1 - Anton der Schijn

Orde der Schijnheiligen

15 augustus 2009

14.45 uur

841

GC10AXT

Stippelberg

arend

16 augustus 2009

20.00 uur

842

GC1R2PK

Chillen - De Rips Paal

Dirk Verschuren

16 augustus 2009

21.37 uur

843

GC1QC26

Chillen - De Mortel bouwt

Dirk Verschuren

17 augustus 2009

15.56 uur

844

GC101C4

Bedevaartcache 2 - De Keurmeesters

Orde der Schijnheiligen

18 augustus 2009

18.33 uur

845

GC1FTA5

Aan de trap

Paul73 (Eric B. en P.)

19 augustus 2009

7.23 uur

846

GC11Z54

two worlds

Urban Vlo

20 augustus 2009

12.15 uur

847

GC35A8

Euro Cache

Eagles (Walter & Miranda)

21 augustus 2009

13.39 uur

848

GCRQAF

Stevig Stappen! Deel 2

Ruud4d

22 augustus 2009

14.00 uur

849

GC1F0A2

Wanssum Kapellen en Kruisen #3

Team RVF Wanssum

22 augustus 2009

15.20 uur

850

GC1F0BV

Wanssum Kapellen en Kruisen #6

Team RVF Wanssum

22 augustus 2009

15.35 uur

851

GC1PXHH

Getijdemolen

Winger53

23 augustus 2009

11.30 uur

852

GC1PE8Z

De Dominosteen

Winger53

23 augustus 2009

14.20 uur

853

GC1PDA9

Kaden Middelburg

Winger53

23 augustus 2009

14.45 uur

854

GC11YT6

Lange Jan

victorvix

23 augustus 2009

15.00 uur

855

GC1V0D0

"De Boot" Vlissingen

snerty53

23 augustus 2009

16.00 uur

856

GC18607

M(z)E 08 Ervgoed

Jersepe

23 augustus 2009

17.15 uur

857

GC1CJWP

Flaneren langs de boulevards

Miracles65

23 augustus 2009

20.55 uur

858

GC11Q4M

Bestevaer

VictorviX

23 augustus 2009

21.35 uur

859

GCKZ0D

8 Zaligheden: Duizel

Vinnie1

24 augustus 2009

13.51 uur

860

GC1TMVE

Legosteentje

Nekrav

25 augustus 2009

12.30 uur

861

GC1CFMF

Guided Tour Brandevoort

JapieD

25 augustus 2009

14.35 uur

862

GCR9TC

Stevig Stappen! Deel 1

Ruud4d

26 augustus 2009

13.50 uur

863

GCRQAM

Stevig Stappen! Deel 3

Ruud4d

26 augustus 2009

17.40 uur

864

GC1HXMH

NMPS: Bonus

Nekrav

27 augustus 2009

16.48 uur

865

GC1J8JK

Ab Imo Pectore

Zugführer

28 augustus 2009

13.11 uur

866

GC1BPVK

Veldhoven-Dorp

aardbei

29 augustus 2009

13.39 uur

867

GC1A4M4

Brandevoorter Fietscache 1- Westroute

Brapo (+)

30 augustus 2009

12.35 uur

868

GC1K0XM

Pitstop "Hondelange 1"

olivier dessy

31 augustus 2009

11.10 uur

869

GC1E268

Gemengenheck

sunflower13

31 augustus 2009

11.37 uur

870

GC1VXVX

A31 "porte de France" Luxembourg - Metz

ruispalat

31 augustus 2009

12.51 uur

871

GC1VVCW

Linkling

RELY

31 augustus 2009

13.36 uur

872

GC1PVVV

La chapelle Saint-Roch

kreo

31 augustus 2009

14.25 uur

873

GC128R9

Mystery 1 TUMULUS

fogelfrey

31 augustus 2009

15.01 uur

874

GC1AMFG

Toms' Aussichtbank

Eifel-Müthos

31 augustus 2009

16.28 uur

875

GC1P9CR

Go Emil Go!

Hotzens

31 augustus 2009

17.34 uur

876

GC1DYY4

Gulpenerberg

ON9CC

31 augustus 2009

19.15 uur

877